בבקשה תגיבו לי אני חייב לפרוק את זה

fayd הפשוש

New member
בבקשה תגיבו לי אני חייב לפרוק את זה

לאלה שאנסו אותי, והרסו לי את החיים: זה היה בגיל 10, כן... כל כך צעיר, תמים, עדין, שברירי, בידיוק בזמן שבו היתי אמור לגבש את הזהות שלי, ואתם שברתם אותי, אני זוכר את היום הזה בברור, היה זה יום שמש, היה לי טוב, הרגשתי טוב, עד לשעה האחרונה של היום, ניכנסתי אם כמה חברים שלי לחדר צדדי של בית הספר, מלא במזרנים, הכל היה בסדר, עד שאתם נכנסתם, כל כך גדולים, כל כך מאימים, היתם בני 17 ואני רק בן 10, כל החברים שלי צליחו לצאת, רק אני לא, אני נישארתי לבד, בודד, נתון לרמיחם, כל החברים שלי הפנו לי עורף, והלכו, (כאילו מתוכנן) לא ידעתי מה הול ךליקרות, עד כדי כך תמים היתי, טיפש! זה מה שהיתי, ואז האגרוף הראשון, דם.... כולי מלא בדם... זה לא שינה לכם כלום, ואז השכבתם אותי על הריצפה, קרעתם ממני את הבגדים, וחדרתם לתוכי באכזריות, אינני יודע מאיפה היה לכם כל הכעס הזה ששחרתם אלי, אינני יודע אייך לא היעלפתי, כל הכאב הזה, כל ההרגשה הזאת שמשהו ממך ניקרע, נישבר, וכל הזמן הזה אתם צוחקים, כאילו אני לא שם, כאילו אתם לא עושים את מה שאתם עושים לי, ואני בכל זה לא יכול לזוז מיתבונן כאילו מלמעלה כאילו סרט, כאיל ואני לא שם באמת, ואז התזתם את החומר הלבן שלכם לתוכי, הכיתם אותי עד כדי שלא יכולתי לינשום, ועזבתם, השארתם אותי מכנס בפינה, בתוך עצמי, כמו כדור אבק, לא מסוגל לינשום, נידמה שלפני כמה דקות החדר היה מלא אוויר, ועכשיו אני לא מסוגל לקחת נשימה קטנה אפילו, מרוב כאב, אני שומע צליל של וופ וופ ואני יודע שזה האוויר החודר לגרוני ויוצא החוצה מסדרה של אנקות קטנות וקדחניות, לא שאיכפת לי, הכאב רב מדי כדי שעיניינים קטנים כמו נשימצה יפריעו לי, מעולם לא ידעתי כאב כזה, ואז כשהנשימה קצת מסתדרת, אני מרגיש משהו כמו נשקות חולניות, חלקלקות וקטנות יוצעות מאוזר הישבן שלי, ואני מתפלל לאלוהים שזו תהייה זיעה או שתן, אבל אני יודע שזה לא זה, אני יודע שזה דם, ואז אתם יודעים מה עשיתי? אחרי שסימתם? לא הלכתי להגיד... לא אני אספתי את מה שנישאר מהבגדים שלי והלכתי הביתה, וניכנסתי לסלון, וראיתי את ההורים שלי יושבים ושותים קפה, ואז הם שואלים למה הבגדים שלי קרועים, ואני אומר להם שהלכתי מכות בבית הספר, כשאנ ייודע שזה לא ככה, ואני רוצה שהם ישדלו אותי לספר מה קרה, שיחבקו, שיגוננו, אבל אתם יודעים מה קרה? הם האמניו לי.... האירוניה, ובערב המיקלחת הראשונה... אני גיליתי שאני מיתקשה בכלל להוריד את הבגדים שלי, שלא לדבר על הליסתכל עלי במראה, בהתחלה הכל בסדר, מתקלחים, וחושבים שזה הכל, ורוצים לצאת הממקלחת, ולא יכולים... עדיין ההרגשה שאתה לא נקי... שאתה מטונף... וזה הופך להרגל... המקלחות הללו, יותר משעה פעמיים ביום, וההקאות... ואשמה... והבושה... וכלום לא עוזר.... החור לא נעלם... ולא נעשה קטן יותר.... אתה מסתובב אם חור בחזה, משהו ניגנב ממך, ואתה לא יכול להחזיר אותו, כלום לא עוזר.... אני בן 16 עכשיו... עדיין קרוע.... עדיין לא יכול להיתחבר... עדיין לא יכול לאחות את השברים ולהמשיך הלאה, והכל בגללכם, רק רציתי שתדעו אולי איך אני מרגיש, ואולי ... רק אולי.... תרגישו קצת חמלה, את אותה חמלה שהיתם צריכים להרגיש כלפי ילד בן 10, שבסך הכל היה במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון....

black ross

New member
פשוש .....

האדם עוד לא המציא מילה בה ניתן להעביר כאב עבור אדם אחר אך במקום מילה האדם המציא את הצעקה הזעקה הצרחה ....... פשוש יקר צורחת בשבילך זועקת בשבילך צועקת בשבילך ..... ובעיקר חובקת בך חזק בכדי שלא תיפול ..... מנחמת בכדי שהזמן יוכל לנחם את נשמתך הפצועה... מקווה שתוכל למצוא נחמה במילותיי ..... שלך שירן

TURMALINA

New member
../images/Emo7.gif

שלום לך... קראתי את הסיפור שלך ופשוט ישבתי כמו ילדה קטנה מול המחשב ובכיתי... לא האמנתי שאנשים יכולים להיות כאלה מפלצות. אני לא יודעת מה לכתוב, אבל אני חייבת לומר שזה באמת סיפור קורע לב
ואני משתתפת בכאבך. קח
חיבק ענק ממני.................... בתקווה שיבואו ימים טובים... שלך, טורמלינה.

ה מוזה

New member
מה הן המילים ?

הן כלום ,לעומת המעשה שביצעו אותם חיות אדם שלצערי עדיין מסתובבים אי שם חופשיים ומסכנים ילדים נוספים חסרי הגנה ..כמוך . ואני רוצה לזעוק במקומך ואני רוצה לצעוק במקומך ואני רוצה לצרוח במקומך איפה הייתם כולכם ??????? הורים ,מורים, מחנכת, חברים, קרובים.. אני רוצה לזעוק במקומך אני רוצה לצעוק במקומך אני רוצה חצרוח במקומך איזה חיות אדם עושים דבר שכזה??? חיות זו מחמאה ..אף חיה לא תתקוף תשפיל תענה ותשאיר כאלו צלקות פיזיות ונפשיות בבן מינה . אני רוצה לזעוק במקומך אני רוצה לצעוק במקומך אני רוצה לצרוח במקומך תסגירו את עצמכם!!!!!!!!!!! לפני שתהרגו ותהרסו עוד נשמה של ילד ואותך אני רוצה לחבק שתרגיש מוגן שתרגיש שלעולם לא יפגעו בך יותר. ולהושיט לך יד ....היד שלא הושטה לך לפני שש שנים . תצעק תצרח תזעק תספר תתלונן לכל מי שרק יקשיב , יש ידיים מושטות הן שם...רק תצעק ילד תצעק אל תשמור בפנים כי השתיקה הזו תאכל אותך מבפנים וכל שריד שאולי עדיין פועם בך ורוצה שלווה ..יגווע . ואת השלווה , לא תמצא בשתיקה ..

איב2

New member
פשוש../images/Emo91.gif

היה מאוד קשה לקרוא את המכתב, כמה אכזרי. בתור אדם מאמין, אני מאמינה שאת החשבון הסופי הם יקבלו ובגדול אני בטוחה, שככל שתדבר על זה, זה יצא ממך,וגם שאמא שלך צריכה לדעת מזה. אני מאמינה בכח שלנו להמשיך הלאה,תהיה חזק.

מולי 1

New member
אני מציעה לך...

הזדעזעתי ממה שקראתי, חמודי, אל תשמור את זה לעצמך. נכון, ההורים לפעמים כל כך עיוורים, אז תחפש את התמיכה אצל פסיכולוגית, תפרוק את אשר על ליבך, זה הכי חשוב. תוציא את זה, תבכה על זה, אחרת תחיה עם זה עד סוף החיים וזה זה יגביל אותך ביחסים עם בנות.תלך לטיפול, אולי גם טיפול משפחתי , כי ההורים צריכים ללמוד לתמוך בך, אם תוכל לקבל מהם תמיכה גם תוכל לספר להם. אני נותנת לך חיבוק מנחם ומציעה לך: תתמקד בלטפל בעצמך ולא בלחשוב למה הם עשו זאת לך ולמה זה מגיע לך. תחסוך ממך את רגשות הכעס הם לא יעזרו לך. אולי גם להם עשו זאת בעבר, אולי ההורים שלהם מכים אותם. הם בטוח מאוד חולים, אבל אתה מספיק רגיש לעזור לעצמך. הם הוציאו זאת על מישהו אחר. בהצלחה!

Pure SilenCe

New member
...

המעט שאוכל לעשות למענך הוא להיות לך לאוזן קשבת אם תרצה לדבר, אם תרצה לבכות... אני כאן עבורך ... שלך

למעלה