בבקשה תגידו לי שזה סימן טוב...

בבקשה תגידו לי שזה סימן טוב...

בסקירת מערכות נצפה ק"פ דו צדדי במצב ברור, ושתי הרגליים היו בבירור מופנות פנימה. חזרנו היום מסקירה מכוונת נוספת בשבוע מתקדם וב"ה רגל אחת הרבה יותר ישרה מהסקירות הקודמות, הרופא אמר שזה מצב קל אם בכלל. האם קרה לכם הבדלים בסקירות? מה זה יכול להעיד? אשמח לעידודים.. תודה וחנוכה שמח!

פרלמנים

New member
הלוואי!

בסופו של דבר תוכלו לדעת הכי טוב את המצב רק אחרי בדיקת אורטופד...הלוואי והוא צדק בסקירה המכוונת... מחזיקה אצבעות חג שמח ג'סיקה

נועית37

New member
מחזיקה אצבעות

ובכל זאת... גם אם אחרי בדיקת אורטופד תקבלו אישור לממצא - והוא יגיד "יש ק"פ". - תגידו תודה רבה ( : היום כשהקלאבר שלי בן 15 חודש אני מברכת על הילד הזה, ומוכנה לקבל עוד ילד כזה עם כל המשתמע על כך. אם כבר נגזר עלינו להתעסק עם בעיה עם הילד שלנו - במקרה שלי אני מעדיפה להתעסק עם בעיה כמו קלאב פוט. אם הייתי קוראת את התגובה שלי לפני 20 חודש - לא הייתי מאמינה... קלאב פוט הוא מאד שכיח והרבה יותר נפוץ ממה שחושבים... והיום הטיפול מביא את הילדים האלה להיות ילדים רגילים, ספורטאים ובכלל - ילדים מופלאים. אני חושבת שכל המסע הזה של הקטנטנים האלה בגיל כל כך צעיר הופך אותם לילדים מדהימים, ויעידו שאר ההורים כאן בפורום ( : בהצלחה והמשך חג שמח נועה

נועה277

New member
מסכימה עם כל מילה!!!

אני כרגע בהריון (חודש שמיני) ומוכנה לחתום ע-כ-ש-י-ו על קלאב פוט (שאני יודעת שאין) ומעדיפה את זה על פני (חלילה) כל דבר אחר. כרגע אני מרגישה את זה פחות, אבל כשהבן שלי (בן שנה וארבע) היה קטן יותר - גם אני הרגשתי שהוא ממש עובר את הכל בגבורה ושזה מחזק אותו באיזושהי צורה.

למעלה