בבקשה תגידו לי

lioritaaa

New member
בבקשה תגידו לי

שאין הרבה כאלה..
פשוט קריאת התגובות התומכות מצד המין הגברי עושות כ"כ רע בלב.. גועל נפש בשתי מילים כתגובה שלי.

אקסיומה

New member
באמת גועל נפש ../images/Emo5.gif

חבל שאותו "גאון" שכתב את פנינת החוכמה הזו לא השאיר מייל לתגובות, הייתי מראה לו מאיפה משתין הדג. עד כמה נמוך צריך להיות הביטחון העצמי שלו כדי לכתוב את מה שהוא כתב? מאוד נמוך, ככל הנראה. בקיצור, לא להתרגש. כל אלו שהגיבו לו אלו בטח גברים מתוסכלים שלא מצליחים להשיג סקס ונשים בכלל לא מסתכלות לכיוון שלהם... מבחיל. באמת שאין מילה אחרת לתאר את זה.

lioritaaa

New member
חחח נכון

"בבונים" כמו שנקרא... חח מה חשבתי לעצמי לקחת ברצינות כזה דבר..

אקסיומה

New member
אף אחד פה לא תמים, ובכל זאת...

הצורה שבה האפס הזה בחר להתבטא ממש צורמת לי, ולא רק בגלל שאני בחורה... בכל זאת- לפתח שנאה כזו, לחיות עם תחושה של שנאה כלפי מישהו או משהו, זה לא בזבוז של אנרגיות? הוא בחר להוציא את כל הארס שלו כלפי המין הנשי בכתבה הזו, ובכך הוא לא בדיוק עשה לעצמו יחסי ציבור טובים, למרות שברור שהשם שהוא ציין שם זה לא שמו האמיתי. מה גם שהוא מוציא שם רע לגברים באשר הם, כך שלא ברורות לי התגובות האוהדות שהיצור הזה קיבל...

lioritaaa

New member
אני לא מקבלת את זה.

אתה לא יכול להטיל את האחריות על המין הנשי או לפחות על אותן בנות שפגעו בו מצטערת מאד, זה כמו להאשים אישה מוכה את גרמת לו להתנהג ככה. הוא זבל פשוט, לא חסר כאלה.

lioritaaa

New member
ממש לא..

אלא אם כן אתה מחפש כמה שיותר סקס... למה להעדיף כל הזמן סקס עם מישהי אחרת לעומת עם מישהי אחת עם מחויבות ורגש? הוא המפסידן פה, הוא לא "מלך הנשים" הוא מפסידן , אני לא מאמינה שזה אושר אמיתי אלא חיי ריקנות בלבד. איפה האהבה?

lioritaaa

New member
תתפלא אבל לא, היא קיימת גם במציאות.

אמנם לי עדיין לא הייתה אחת לצערי, אבל בעולם שלנו אפשר לראות דוגמאות לאהבת אמת. ואני נאחזת בזה בתקווה שיום אחד יהיה לי חלקיק מזה..הלוואי =]

lioritaaa

New member
הדוגמאות מהמציאות חמוד,

אני מדברת על זוגות שאני מכירה בעולם האמיתי אוקיי? ועדיף לך כן להאמין, כי אתה יודע, בכללי, אם לא תאמין במשהו בעולם הזה-הוא לא יינתן לך. להפך, צריך אמונה והרבה. לא לפתח ציפיות מרקיעות שחקים אבל להאמין תמיד טוב. עדיף להאמין מלהיכנע ולוותר על משהו שיכול להיות משהו כ"כ טוב

lioritaaa

New member
זה נכון גם אני סבלתי מזה,

מציפיות שהתפוצצו לי בפנים,אתה חושב שלא? אבל תראה, מה שקרה לך לא אמור לאטום אותך זה טבעי שזה יקרה אבל צריך לצאת מזה ולא לתת לזה לחבל בדברים שכן יכולים להתממש בעתיד. אם משו לא הסתדר-כנראה כך היה אמור לקרות...למרות הקושי... חוץ מזה משהו שלמדתי לאחרונה, החיים יכולים להפתיע בדברים טובים [ובאנשים..] מהמקומות שהכי לא צפית את זה..כלומר הטוב יכול להגיע בהרבה צורות [מישהי אמרה לי את זה וצדקה]...לאוו דווקא איך שרצית שיקרו.. אל תהיה מריר כלפיי החיים , אתה תראה שאם תזרום ותאמין הם יקחו אותך גם למקומות טובים. [החפירות האלה מיועדות גם לעצמי..]

למעלה