בבקשה תייעצו לי...אני בהתלבטות

• פותח הנושא ell23
  • פורסם בתאריך

ell23

New member
בבקשה תייעצו לי...אני בהתלבטות

נורא קשה... אני עם חברה שלי כבר 7 חודשים. לפני כחודש אולי קצת יותר נפרדנו כי היא שקרה לי ושבוע אחכ חזרנו כי ראיתי שהיא באמת מצטערת ושהיא אוהבת אותי. מאז אני לא הייתי סגור על עצמי ואני לא בטוח אם אני יכל לסמוך עליה.... עכשיו ממש ממש במקרה גיליתי שכשהיא היתה בטיול מהצבא לפני כחודשיים הם היו במסיבה היא רקדה צמוד עם מישהי שהיה איתה והיא מכירה אותו ושלבו רגליים ביחד.אחכ הם יצאו החוצה לנשום אויר(ממש...)והם ישבו מחובקים וקרובים ונשענו אחד על השני והוא אמר לה שהוא אוהב אותה והיא חושבת שהוא ממש חמוד ושהיא מרגישה אליו דברים ונמשכת אליו.היא אז ממש רצתה לנשק אותו והוא אותה אבל הם לא.יום אחכ הם נפגשו שוב והם הסתובבו ביחד ונתנו אחד לשני נשיקות על הלחי(4...למה ???). אחרי שהם חזרו מהטיול באילת הם דברו ואמרו שהיה ביניהם משהו והוא אמר לה שעובדה שהוא הצליח לבלבל אותה...איזה בלבול... הוא הזמין אותה לצאת והיא רצתה ללכת אבל היא החזיקה את עצמה(ממש תודה לה)אני למרות שכל הזמן מתחילות איתי בנות(אני לא רוצה לצאת שחצן או משהו ...)לא עושה עם זה כלום... אני יודע שאסור לי להגיע לכאלה מצבים... השאלה היא אם זה קרה מה אומר לי שבפעם הבאה היא לא תלך על זה? למה שאני ימשיך להיות איתה אם היא ככה מתנהגת? אנשים נמשכים לאנשים אחרים אבל הם מתעלמים מהם בד"כ. לה זה נראה לי קשה. איך אפשר לעשות דבר כזה? היא אומרת שהיא ממש היתה קרובה לבגוד בי. השבוע היא אמרה שלדעתה גם מחשבות זה בגידה,אז היא בעצם מבחינתה כן בגדה בי?גם אמרתי לה שהיה לי ויכוח עם חבר על מקרה דומה והיא אמרה שזה אפילו כבר נחשב למעשה. אין לי מושג מה לעשות עכשיו... הדבר היחיד שאני יכל להגיד לזכותה זה שלמרות שהיא התפתתה בסופו של דבר לא קרה כלום(?...למרות שאם זה היה קורה לה אז זה כבר נחשב למעשה) אוף אני נורא מבולבל

k e r e n m

New member
אולי...

אתה צריך תשובה ברורה- היא לא אוהבת אותך, וכמה שתבין את זה מהר יוטב לך. אתה לא מגיע למצבי פיתוי כי אתה אוהב אותה, כנראה שנגמרה לה האהבה אליך. ואני לא מבינה למה אתה מחכה, שהיא תבגוד בך, כי: א) אולי היא כבר בגדה בך ו ב) אם עוד לא זה בהחלט יקרה בקרוב. בקיצור יקירי, תעשה לעצמך טובה , ותעזוב אותה לפני שיהיה מאוחר ותפגע באמת. שיהיה בהצלחה בכל אופן.

ell23

New member
אני לא בטוח

במה שאת אומרת.לפי ההתנהגות שלה(ובעקר בזמן האחרון,כלומר חודש וחצי בערך)אני די בטוח שהיא אוהבת אותי יותר ממה שאני אוהב אותה.אני רואה לפי התגובות שלה אלי.ושהיא כל הזמן מכינה לי דברים קטנים כאלה ושולחת לי מיילים והודעות...אבל באמת הרבה.כל יום. אני לא מתנהג ככה כי אני לא הייתי רוצה שיתיחסו אלי ככה. אולי אני צריך לשנות את ההתנהגות שלי?

k e r e n m

New member
אוקיי...

אם ככה נמדדת אהבה מבחינתך בשליחת מיילים, והודעות ולא עפ"י אמון בין בני זוג. אז אתה כנראה ממש עיוור, ואולי רק אחרי שתיכווה תלמד. יש אנשים שצריכים לעבור לפעמים דברים על "הבשר" בשביל ללמוד דבר מה. ואם אתה למרות הכל מחפש את האשמה בעצמך אז הבעיה נמצאת אצלך.

אורזמן

New member
היא משחקת איתך

היי ell23 שומרת אותך על "אש קטנה", כך ברזרבה... שקרה לך פעם אחת, היא תמשיך לשקר היא יודעת שאתה "חולה על התחת שלה" ואתה תהייה תמיד זמין למענה . תחתוך ממנה, תמצא לך מישהי אחרת, הרי אמרת שאין לך בעייה מאחר שבנות מתחילות איתך . "תחתוך" ממנה ותיפטר מהתהיות בהצלחה בהמשך

מוותק

New member
הבגידה לדעתי זו לא הפעולה עצמה של

נשיקה סקס או משהו אחר... הבגידה היא בכלל הסיטואציה אליה היא נכנסה... ולפי זה אתה כנראה לא תופס לה את כל המקום בלב ויש בו גם מקום לאחרים. אני לא הייתי מתפשרת, כי לא שווה להשקיע במישהו שלא בטוח באהבה שלו אליך... בעיקר בגלל שנשמע מדבריך שהיא לא תארה את העניין כאילו היא מאוד מצטערת וכו'... בקיצור... בשביל מה להיות במקום הזה ? תחתוך עניינים ומה שצריך לקרות יקרה. בכל מקרה, מהצד, נראה לי שאתה רק תרוויח מכל העניין. ואם באמת יש ביניכם אהבה אולי יום אחד היא תבין שאתה האחד שהיא באמת רוצה ואז היא בכלל לא תסתכל על אף אחד אחר. בהצלחה !!

מסוכן

הייתי בסיטואציה כמעט זהה ואכלתי אותה. בלי להכביר במילים (כי כבר עשו זאת לפני) ברח. או לפחוטת סיים את זה באלגנטיות, ואל תתפתא.

ell23

New member
זהו זה

לא מזמן חזרתי ממנה.בלי לפרט יותר מדי כי זה היה ארוך,שאלתי אותה מה היה במסיבה הזאת באילת.היא אמרה שהיא כבר ספרה לי את הכל.שאלתי על הבחור הזה...היא כמובן הכחישה.רציתי שהיא פעם אחת תגיד לי את האמת ואני יוכל ללכת בשקט.היא המשיכה להכחיש.קמתי ללכת ,היא תפסה לי את היד ושאלה אותי מה אני עושה.אמרתי לה שאני לא יכל להיות איתה.היא שאלה אותי אם אני לא מאמין לה,אמרתי לה שהיא יודעת מה היה והיא יודעת מה אני חושב.על זה אני לא יכל לסלוח לה לעולם.היא המשיכה לאחוז לי את היד...אמרה שהיא לא עוזבת...הזזתי לה את האצבעות והלכתי.

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif הזמן יעשה את שלו.

כנות זה מספר אחד בקשר, ואת זה לא היה פה. מגיע לך מישהי יותר טובה.

ebony

New member
אמון זה בסיס למערכת יחסים טובה

אם אין אמון המערכת יחסים לא שווה כלום.

למעלה