בבקשה תיכנסו אני צריכה עזרה

בבקשה תיכנסו אני צריכה עזרה

שלום כולם. אני לא קבועה פה, אבל אני צריכה עזרה זה אולי יראה לכם כמו סיפור פורנוגרפי, אבל זאת רק אמת אני לילך, אני בת 13 וחצי ויש לי חבר שהוא בן 17 וחצי אנחנו חברים כבר בערך חודשיים, אבל אני מאוהבת בו יותר משנה... תמיד כשהיינו ביחד אז רק התחרמנו, בעיקר זה היה רק נשיקות, אבל הכי רחוק שהגענו זה היה שהוא נגע לי בחזה אתמול הייתי איתו, וזה כבר היה יותר מזה הוא ירד לי אני יודעת שזה נשמע לכם מצוץ מהאצבע, ושזה סתם, אבל אני לא יודעת מה לעשות... אין לי את הכוח רצון להגיד לו לא, ובגלל זה זה קרה. אני לא אומרת שאני הייתי מוותרת על זה, אבל אני חושבת שהיה עדיף שלא היה קורה. הוא רצה שאני גם ארד לו, אבל אני לא יכולתי. לא ידעתי מה לעשות, אז זה לא קרה, "רק" עשיתי לו ביד. אבל אני מרגישה כל כך מגעיל.. הוא דחף לי אצבעות ואת הלשון שלו לשם.. בקיצר ירד לי, ואני לא יודעת מה לעשות אנחנו כבר לא ממש חברים, כי נפרדנו לפני שבוע, ואנחנו רק בקטע כזה. והבעיה היא, שאני לא רוצה שזה יקרה שוב, אני לא רוצה לשכב איתו. ואני יודעת שבקצב הזה זה יקרה. כי אין לי את הכוח רצון להגיד לו לא. ובבקשה אל תגידו לי לנתק ממנו קשר ולהגיד לו פעם הבאה לא, כי זה מאוד קשה. בבקשה תעזרו לי, אין לי למי לספר את זה, ואני לא יודעת מה לעשות תודה לילך

peace and love

New member
לילך,

אני חושבת שמה שלא היה נכון לעשות בכל הסיפור הזה הוא לעשות את הדברים האלה כשאתם לא חברים. זה לגיטימי שיהיו יחסים אינטימיים בין בני זוג וזה לא כל כך נורא. ההיפך. אבל מה שאני חושבת שכדאי לעשות דברים כאלה בין בני זוג שהם חברים. לא יזיזים, לא ידידים, לא " במן קטע כזה" כי אז זה ברור שלא תרגישי עם זה נוח. את צריכה לעשות רק דברים שאת מוכנה להם ורוצה באמת לעשות. תעשי דברים בלב שלם. כשאת עושה דברים שאת לא ממש רוצה לעשות ואת לא רוצה להגיד לו לא כי הוא חבר שלך והוא יותר גדול ( וזה כן משחק תפקיד מסויים ) ואת פוחדת שהוא יעזוב אותך אם לא תסכימי את בסוף תתחרטי על זה ולא יצא מזה שום הנאה - הנאה זה מה שאמור להיות - זאת המטרה של המגע המיני. אם את לא נהנית לא עשית בעצם שום דבר. אנשים שעושים דברים שהם לא באמת רוצים בסוף מתאכזבים מעצמם ואם את פוחדת שהוא יעזוב אותך אם לא תסכימי, כי מה שבעצם את אמרת הוא שאת אוהבת אותו ולא רוצה לעזוב אותו, לא יהיה שווה את הכאב של אח"כ.ולהתאכזב מעצמך זה גרוע ביותר! מקווה שעזרתי רוני

עצה

במקומך הייתי מעיפה לו בעיטה רצינית ב... (תחת) אבל..... אם כבר אז פעם הבאה אל תיתני לו להתקרב אלייך!!!! רק מתקרב את אומרת לו: יש חוק חדש אתה נוגע אתה משלם!!!

הוא מנצל אותך ואת חייבת להיות חזקה

אם היה אכפת לו הוא לא היה נוגע בך ככה כי את לא בגיל המתאים לזה!

wildflower**

New member
לילך ../images/Emo70.gif

את חייבת למצוא את הכוח הזה מבפנים... את פשוט חייבת! תגידי פשוט ל-א...... אם את לא רוצה..אל תנתקי אתו את הקשר..אבל תפתחי איתו קשר ידידותי.. כי תאמיני לי,מניסיון,"קטע" לא יעשה לך טוב.... אוהבת בר:)

ח--ר--מ--ן ! ! ! ! !

תשמעי .......... כמו שכבר אמרו כאן ...תגידי לא ! ! ! אני יותר גדולה ממך והיו לי כמה הזדמנויות ...... ובכולם סרבתי ! משום שאני לא מוכנה תראי יצאתי עם משהו בן 17 וחצי וזה ממש שונה לצאת עם משהו בגילי הייתי מציעה לך לומר לא ולהתחיל ידידות בגיל הזה...הם רוצים רק .... ידידות ידידות ידידות ידידות תקשיבי למי שבאמת איכפת מיכל:)

למעלה