בבקשה תיכנסו זה דחוף בבקשה

nadav levi

New member
בבקשה תיכנסו זה דחוף בבקשה

קודם כל תודה שנכנסת! טוב כל מי שייש לו גב כלכלי ומוכן להשקיע לא הרבה ולהרוויח הרבה אז יכול להמשיך לקרוא את ההודעה! טוב, אני דיי צעיר אני נער אבל רציני מאוד... אני רוצה לפתוח במרכז קסטרא, באיזור חיפה, מועדון ריקודים אמנם זה ייראה לכם מצחיק אבל אני ממש רציני, אני ביררתי הכל כבר כמה יעלה לנו שכירות והכל... אז תקשיבו כל המעוניין לפרטים נוספים למרות שאני ימשיך להסביר בהמשך יכול להתקשר לפלאפון שלי 056-722474. טוב כמו שאמרתי אני צעיר ועדיין לומד בבית ספר לא יסודי! אלא תיכון! אם צריך אני מוכן אפילו לוותר כמה ימים על בית ספר בשביל ההשקעות והפתיחה... אני חושב שרק החודש הראשון תהיה השקעה לא גבוהה אבל סבירה וכל שאר החודשים תהיה לנו הצלחה, בזה שניפתח מועדון נעזור גם לנוער באיזור גם למבוגרים יותר וגם אפילו לבעלי מרכז קסטרא! וזה בגלל שהקסטרא הינה כיום מקום שומם יחסית לקניון שליד "קניון חיפה" בכדי לקיים עסק (פתיחה המועדון) במקרה זה צריך להשקיע בדברים האלה קודם כל פנים המקום, צריך לעצב את זה יפה ועל זה נדבר אחר כך דבר שני... כל מסיבה צריך די ג´יי ברמן וגם שתייה לבר. במועדון יהיה מסיבות לגילאי 13 ומעלה אבל כל מסיבה לגיל אחר ז"א יום חמישי מסיבות לגילאים 20 ועד 30 בערך יום שישי משעה מסויימת לגילאי 13 14 15 ושניגמרת המסיבה הזאת באותו יום יהיה יותר מאוחר מסיבה לגילאי 16 עד 20 ושבת למבוגרים כמו גילאים 38 39 40 46 אפילו על זה אפשר לדבר כבר זה לא סיפור זה דבר שולי... המועדון יהיה פתוח בשלישי רביעי חמישי שישי שבת וכמו שאמרתי להרבה גילאים.... בשביל לפרסם מסיבה צריך לעשות פליירים וכל מיני הזמנות למיניהם וצריך מישהו שיפרסם ז"א יחצן היחצנים לא יקבלו כסף אבל נכניס אותם חינם למסיבה ז"א זה התשלום שלנו כלפיהם צריך אבטחה אז זה גם עולה כסף ובעיקרון זהו... בשביל לקיים פגישה איתי בבקשה זה ממש חשוב התקשרו אליי 056-722474 שמי נדב לוי האימייל שלי [email protected] תודה ובבקשה תתקשרו או שילחו לי הודעה

aviro

New member
כנראה שזה מה שיש לבני הנוער בראש

מעניין שגם הבן שלי חושב לפתוח מועדון ,ויצא לי לדבר עם עוד הרבה בני נוער וגם הם אמרו לי שחלומם לפתוח מועדון לילה,אז חברה תתעוררו מהחלום,אתם הולכים למעדונים בערבי שישי,רואים את מאות הצעירים שמגיעים לשם ,וכמו ישראלים רבים בכל תחומי העסקים,מיד חושבים לפתוח עסק כזה לעצמנו.זה לא עובד ככה. מודוני לילה זה אחד העסקים הנבגדים ביותר (אחרי אולמות חתונה) הצעירים אחר מס´ לא רב של פעמים בהם הם מבקרים במועדון הם מחפשים מקום אחר,מיד מופצת השמועה על מועדון חדש שנפתח באיזה לול ישן באיזה קיבוץ ומיד כולם רצים לשם,אחרי ששם מכסחים להם את הצורה בכוסית וודקה עם רד בול ב-40 ש"ח הם רצים ללול הבא בקיבוץ השכן.עזוב אותך זה אולי נראה טוב,אבל תאמין לי זה לא עבודה לכל החיים.(אפילו לא לחלק מהחיים)ואני עדין לא מדבר על חומר האנושי שמגיע למקומות האלה

avico2

New member
מה יש לך נגד החומר האנושי שמגיע

תגיד ,מה זה השטויות האלה שאתה אתה כותב על החומר האנושי שמגיע למועדונים לידיעתך (וכנראה שאין לך מושג) ישנם המון מועדונים איכותיים ביותר שגם אם תתחנן לא תוכל לבלות שם אז אל תבלבל את המוח על חומר אנושי.ישנם המון סוגים של מועדונים ולכל אחד יש את הקהל שלו ,איזו מן הכללה טיפשית זו על באי המועדונים.

אתה חולם ילד , תתעורר ומהר ..

אני לא ממש יודע מהיכן קפץ לך הג´וק הזה לראש ואם הוריך מודעים לענין שבנם במקום להתרכז בלימודים ובהצלחה מתעסק ותסלח לי מראש , בשטויות. בכל מיקרה לפתוח עסק זה לא דבר כל כך פשוט , צריך רשיונות מתאימים לא בכל מקום ניתן לפתוח עסק מסוג מסוים , צריך המון אשורים בפרט להסק כזה, צריך להכיר ספקים לאוכל ושתיה ומוצרים נלווים, אבטחה, פרסום ושיווק, זה לא מספיק כמה פליירים, תקליטן עם נסיון, מיסים, מים חשמל, ארנונה, רו"ח, ניקיון ועוד ועוד שאין לי ממש חשק לרשום לך את הכל , בקיצור ילדי , זה עסק למבוגרים (אם בכלל) תתרכז בלימודים האמן לי, ובבוא היום אולי גם לך יהיה משהו כזה.

למעלה