אהלן...תשמע.
אף אחד לא אמר שניר חייבת להיות כל הזמן בפורום ומן הסתם זה הגיוני וליגיטימי שגם לה יהיו תקופות עמוסות שבהן היא לא ממש תוכל לכתוב,אבל... א. היא עדיין הייתה יכולה לפחות לכתוב שהיא נמצאת כרגע בתקופה עמוסה ושבזמן הקרוב לא יהיה לה כל כך זמן לכתוב או להגיב (או להשתתף במפגשי פורום..) ב. היא עדיין הייתה יכולה להגיב להודעה שלי. זה היה לוקח לה בדיוק 2 דקות, והיא יכלה לעשות את זה בדיוק כשם שהיא הגיבה למלא הודעות אחרות בפורום ובדיוק כשם שהיא כותבת ומגיבה להודעות בפורומים אחרים שלה. לא היה קורה לה שום דבר אם היא הייתה מגיבה, וזה ברור שהיא הייתה יכולה 'לבזבז' 2 דקות על כתיבת הודעה. אבל מה, כנראה שזה לא מספיק חשוב בשבילה. תאמין לי שכשמשהו חשוב למישהו, הוא ימצא בשבילו את הזמן. במיוחד שזה כולה כמה דקות וזה בסופו של דבר מראה על רצון טוב ועל אכפתיות אמיתית. בסך הכל, מה שאני מנסה להגיד הוא שזה היה דיי מעליב שהיא פשוט התעלמה מההודעה שלי בכזו צורה ואני חושבת שכל אחד היה מרגיש ככה, במיוחד כשהרעיון שהצעתי הוא רעיון בכלל לא רע, ומתפקיד המנהלת לפחות להגיב לכזאת הצעה. בקשר למנהלת השנייה, האמת?..כמעט לא שמים לב שהיא נמצאת. שוב פעם, אני ממש לא באה לתקוף והיא באמת נראית לי בחורה נחמדה (מהמעט שאני זוכרת שהיא כתבה) אבל אני באמת מנסה להיזכר במשהו שהיא כתבה לאחרונה וממש לא מצליחה. שוב פעם, גם אני מקווה שעכשיו יהיה יותר זמן לאנשים לכתוב, אבל עדיין אני חושבת שזה לא ממש עניין של זמן, זה יותר עניין של רצון. וכשיש רצון, אפשר להספיק גם לכתוב בפורום כמה מילים, במיוחד שזה באמת לא לוקח יותר מכמה דקות.