בבקשה תיכנסו- חשוב

eyal33881

New member
בבקשה תיכנסו- חשוב../images/Emo140.gif

חברה שלי ממש אוהבת את יודית רביץ. אני רוצה להפתיע אותה ולקנות זוג כרטיסים להופעה אבל לא הצלחתי למצוא מקום שהיא מופיע. בבקשה תעזרו לי איפה לחפש או אם יש לכם מידע תכתבו לי מקום ותאריכים רצוי מאד הופעה באזור חיפה והקריות! תודה רבה :) וכמה בערך עולה כרטיס להופעה שלה? תודה

הנה - ההופעות הקרובות

לא ידוע לי כרגע על הופעה באיזו חיפה והקריות .. אבל זה מה שיש בינתיים: קיבוץ בית גוברין, אמפי תיאטרון 22:00 יום ו' 14/07/2006 טלפון - 08-6811020 קמלוט הרצליה 22:00 שבת 29/07/2006 טלפון - 09-9588993 מועדון גולדסטאר זאפה 21:00 יום ג' 08/08/2006 (110 ש"ח) טלפון - 03-6499550 אתה מוזמן להציץ באתר הזה מדי פעם .. אולי יהודית גם תגיע לצפון תהנו
אחלה הפתעה

PianoGirl20

New member
אף אחד כמעט

לא הגיב להודעה (כולל המנהלת של הפורום שהייתי מצפה ממנה שתיהיה טיפה יותר פעילה ומעורבת במה שקורה כאן וכן תגיב להודעות מהסוג הזה), אז כנראה שאנשים לא מעוניינים. אני בכל מקרה אשמח לקיים מפגש, ומי שמעוניין לבוא מוזמן לשרשר תאריכים שנוחים לו ורצוי שהמפגש יהיה באיזה שהוא יום חמישי בערב. אם מישהו יכול לנדב את הבית שלו זה גם יהיה נחמד..

moahe100

New member
צודקת

בואו ננסה משהו באמת. אם מנהלת הפורום לא פועלת בעניין, אז באמת חבל, אבל.. בואו נתארגן כמה אנשים, ונמצא מקום.. לצערי הבית שלי לא מתאים כי הוא קטן מדי, אבל בטוח מישהו פה יכול לארח, וכמובן נעזור לו.. אז. קדימה בואו נתחיל לפעול ................

דבר מנהלת הפורום.

מפגש זה אחלה רעיון, מכיוון שבילתי את מירב הזמן בשבועיים האחרונים בלפצוע איברים בגוף ולראות מה קורה איתי בעתיד. ומכיוון שהחודשיים הקרובים שלי עמוסים ביותר. ראיתי לנכון להגיב כאשר אוכל גם להסב לזה את מירב תשומת לבי. מצטערת אם הייתה הרגשה ש"נטשתי" או "נעלמתי". אני מודעת ורואה כל מה שקורה. וכן, הקדשתי קצת יותר זמן לניהול ה"ענייני" בשבועות האחרונים ודאגתי יותר לצורה הכללתי של הפורום אם הודעות שהיו. מה שכן, אשמח לקיים מפגש. אך אינני יודעת אם באמת אוכל להיות נוכחת. אם פעם הבאה אתם מרגישים או יש לכם משהו להגיד, אנא פנו אלי אישית. לילה מקסים לכולנו!

PianoGirl20

New member
את יודעת...

גם אם פצעת איברים או מה שלא יהיה, (ואני באמת מאחלת לך החלמה מלאה), את עדיין היית יכולה להגיב להודעה שכתבתי. בלי להעליב, יש לי הרגשה שאת קצת פסיבית מדיי בפורום הזה שאת אמורה לנהל בעצם, ואם אפילו כשאנשים אחרים מציעים כל מיני הצעות בשביל לגבש את הפורום וקצת להחיות אותו, אפילו אז את לא מגיבה, אז משהו כאן קצת לא בסדר. את עדיין היית יכולה לפחות לכתוב תגובה על זה שאת לא יכולה להגיע או משהו כזה...התעלמות טוטאלית זה לדעתי קצת לא במקום כאן. ואני מצטערת, אבל אני לא מתכוונת להצניע את הדעות שלי ולכתוב אותם במסרים אישיים. אם יש לי משהו להגיד, אני מעדיפה להגיד את זה בפומבי, מכיוון שאולי גם אנשים אחרים מרגישים ככה אבל מפחדים להגיד את זה. אם לא נוח לך להתעמת עם הדברים זו כבר בעיה אחרת..אבל אני לא מתכוונת להסתיר את מה שאני מרגישה, ואני גם יודעת באופן אישי (כי אני בקשר עם כמה מחברי הפורום) שגם עוד אנשים מרגישים כך.

אני חושבת שליבי...

צודקת. אני חושבת שאם את לא יכולה לכתוב בפורום את צריכה להודיע לנו את זה, כי הפורום חשוב לרובנו, ואנחנו גם מאוד מעוניינים לעשות מפגש להכיר את שאר האנשים... כאילו, אם את לא מרגישה שאת יכולה להיות על תקן מישהי שנכנסת ומגיבה כל יום, אז אולי את צריכה לקחת לך עוד מנהל/מנהלת. זה לא שיש לי משהו אישי נגדך, אני פשוט חושבת שהפורום הזה לא מתנהל בצורה הטובה ביותר, כיאה לפורום יודית... אין הרבה עדכונים, אין הרבה דיונים, ואין את כל הדברים האלה שאמורים לבנות את הפורום. זו אמורה להיות ביקורת בונה ואני מקווה שככה תתייחסי אליה. יום טוב, מיכל

YA2007

New member
קצת הגזמתם חברים...../images/Emo4.gif

נכון שרובנו קשורים מאד ליהודית ולפורום, ושהיו לו תקופות די מתות, אבל אין צורך לתקוף או לבוא בטענות. אל תשכחו שלפורום יש מנהלת נוספת- "איזו מין ילדהה", שהייתה זו שהקימה עוד לפני כן את קומונת יהודית רביץ עכשיו קיץ ונקווה שלכולם יהיה יותר זמן גם לכתיבה בפורום והחייאתו וגם לתכנון המפגש (וכמובן ללכת להופעה של יהודית
) אין ספק שבתור מנהל פורום קיימת המחויבות לדאוג להיותו אטרקטיבי ועדכני, אך לכולנו יש תקופות עמוסות יותר ופחות וצריך להתחשב בכך. בואו נמשיך להאזין בכיף ולהתענג על ההופעות וכל השירים הנפלאים, בתקווה לפגישה בקרוב.

PianoGirl20

New member
אהלן...תשמע.

אף אחד לא אמר שניר חייבת להיות כל הזמן בפורום ומן הסתם זה הגיוני וליגיטימי שגם לה יהיו תקופות עמוסות שבהן היא לא ממש תוכל לכתוב,אבל... א. היא עדיין הייתה יכולה לפחות לכתוב שהיא נמצאת כרגע בתקופה עמוסה ושבזמן הקרוב לא יהיה לה כל כך זמן לכתוב או להגיב (או להשתתף במפגשי פורום..) ב. היא עדיין הייתה יכולה להגיב להודעה שלי. זה היה לוקח לה בדיוק 2 דקות, והיא יכלה לעשות את זה בדיוק כשם שהיא הגיבה למלא הודעות אחרות בפורום ובדיוק כשם שהיא כותבת ומגיבה להודעות בפורומים אחרים שלה. לא היה קורה לה שום דבר אם היא הייתה מגיבה, וזה ברור שהיא הייתה יכולה 'לבזבז' 2 דקות על כתיבת הודעה. אבל מה, כנראה שזה לא מספיק חשוב בשבילה. תאמין לי שכשמשהו חשוב למישהו, הוא ימצא בשבילו את הזמן. במיוחד שזה כולה כמה דקות וזה בסופו של דבר מראה על רצון טוב ועל אכפתיות אמיתית. בסך הכל, מה שאני מנסה להגיד הוא שזה היה דיי מעליב שהיא פשוט התעלמה מההודעה שלי בכזו צורה ואני חושבת שכל אחד היה מרגיש ככה, במיוחד כשהרעיון שהצעתי הוא רעיון בכלל לא רע, ומתפקיד המנהלת לפחות להגיב לכזאת הצעה. בקשר למנהלת השנייה, האמת?..כמעט לא שמים לב שהיא נמצאת. שוב פעם, אני ממש לא באה לתקוף והיא באמת נראית לי בחורה נחמדה (מהמעט שאני זוכרת שהיא כתבה) אבל אני באמת מנסה להיזכר במשהו שהיא כתבה לאחרונה וממש לא מצליחה. שוב פעם, גם אני מקווה שעכשיו יהיה יותר זמן לאנשים לכתוב, אבל עדיין אני חושבת שזה לא ממש עניין של זמן, זה יותר עניין של רצון. וכשיש רצון, אפשר להספיק גם לכתוב בפורום כמה מילים, במיוחד שזה באמת לא לוקח יותר מכמה דקות.

טוב לדעת שאני "מנהלת" ../images/Emo6.gif

ענין טכני קטן - זה שאני צבועה אדום לא עושה אותי מנהלת ... סתם שתדעו. מעולם גם לא הגשתי בקשה להיות מנהלת בדיוק בגלל הבעיה שצויינה. זמן. אני שמחה לעזור לניר בכל אשר תבקש בנוגע לפורום וכשיכולה גם עוזרת כשצריך כאן לכל מי שנכנס ושואל ... אבל אני נמצאת כרגע בתקופת בחינות שתמשך עד אמצע אוגוסט וממש אין לי זמן לחיות, בגלל זה גם לא אוכל להגיע למפגש פורום שצויין כאן אך אני מאוד מקווה שהוא יצא לפועל ושתהנו
מעבר לכך, ברגע שיתפנה לי זמן יותר מאשמח לעזור ולנסות להחיות את הפורום ... שיהיה לכולם המשך סוף שבוע מקסים

תראו,

אני לא מצדיקה את התנהגותי, אני באמת כמו שאמרתי לא הייתי כאן בתקופה האחרונה יותר מדי. מה שכן, אני לבד לא יכולה להחיות את הפורום. אני פה כדי לקדם ולהחזיק אותו וגם לדאוג לצד הטכני. ככה שהאשמות על כך שהפורום "מת" צריכות להיות מופנות לכל אחד ואחת מאיתנו. מה שכן, אני שמחה לשמוע שיש בעיה, אני אנסה לראות מה אני לא עושה נכון. אמרתי לפנות מכיוון שלא תמיד אני שמה לב נקודתית לדבר מסוים, כי אני פועלת באותה שיטת ניהול ב3 הפורומם שאני מנהלת. אני לא מנסה לא לספוג ביקורת. מה שכן יש צורה לכל דבר, אין שום טעם לתקוף וליצור עיונות כלשהי.

לא באנו לתקוף...

ובטח שלא ליצור עוינות כלשהי, וגם, אני לא חושבת שזה מה שזה עשה. באנו בבעייה מסויימת, לא בצורה תוקפת, וגם לא בצורה של האשמה. חבל שככה את רואה את זה. ואם את חושבת שאת פה בשביל לקדם את הפורום, אז אולי באמת צריך לעשות את זה? כי אני לא רואה שנכנסים אליו כל כך הרבה אנשים... מה שדי עצוב, ביחוד בהתחשב בעובדה שכרגע כשיהודית עובדת על דיסק חדש, ונמצאת בשיאו של סיבוב הופעות מוצלח מאוד, הפורום צריך להיות מפוצץ. אז אולי לפרסם אותו יותר? לגרום לאנשים להיכנס? בפורומים דומים וכאלה? לבקש מאנשים שמגיבים על ההופעה ב"הבמה" לכתוב תגובה על ההופעה בפורום? אני לא יודעת, כי לא התנסיתי בזה, אבל בטח שלא באנו לתקוף, אלא רק להציע הצעות ולהעלות בעיות. זה נראה לי פיתרון טוב. וחוץ מזה, אני חושבת שבאמת כדאי לעשות מפגש... כי אני חושבת שיהיה מעולה. ואני חושבת שכדאי כן לפרסם אותו פה, כי אולי יש אנשים שירצו לבוא שרק קוראים ולא כותבים.

למעלה