בבקשה תסבירו לי מה זה אומר....

bobolina

New member
בבקשה תסבירו לי מה זה אומר....

הייתי בקשר עם X עד היום. היום החלטנו לסיים את הקשר- זאת הייתה החלטה הדדית. הקשר התחיל לפני חודשיים בערך והכל היה מאוד יפה ונראה שהוא מתתקדם למערכת יחסים רצינית עד שהוא אמר לי שהוא רוצה שקט והוא רוצה להיות קצת לבד. אז נפרדנו ולא דיברנו, אחרי שבוע וחצי בערך חזרנו לדבר וגם החלטנו לנסות שוב את הקשר. X גר בצפון ואני במרכז, כך שזה קשר שהתחיל מסובך..אבל אני הייתי מוכנה לתת הכל לקשר ולנסות אותו. בסופו של דבר החלטנו שזה לא זה...זה קשר שיכול להיות מסובך מידי. עשיתי פריסה ושאלתי הייתה: מה הפוטנציאל הזוגי שלי ב-6 חודשים הקרובים? הקלפים שיצאו לי הם: 1.נער המטבעות 2.שבעה מטות 3.שלוש חרבות 4.כוח 5.שמונה מטבעות 6.נער המטות 7.שמונה חרבות 8.נער החרבות 9.תשעה מטות 10.שש חרבות אודה לכם אם תסבירו לי את הפריסה.... ליאור

blackcat2

New member
הי../images/Emo29.gif

האם את מדברת על פוטנציאל זוגי כללי או ספציפי עם הבחור?

bobolina

New member
אני מדברת

באופן כללי בעיקרון...אבל יהיה נחמד לדעת אם יקרה משהו עם הבחור או לא....

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo140.gif היי בובולינה

1.נער המטבעות 2.שבעה מטות 3.שלוש חרבות 4.כוח 5.שמונה מטבעות 6.נער המטות 7.שמונה חרבות 8.נער החרבות 9.תשעה מטות 10.שש חרבות האם את בחורה שבודקת היטב היטב כל מי שאת יוצאת איתו? את לא היית יוצאת עם כל מי שבא, אבל כשיש לך זוגיות, את נוטה לשמור אותה חזק, אולי חזק מדי. עברת תקופה של אכזבה, אבל את יכולה להשתחרר ממנה בעזרת עבודה עצמית. נסי להיות פחות "כוחנית", יותר רכות נשית ותני לדברים לזרום. צאי להרפתקאה, אל תראי בזוגיות משהו "קשה" מדיי. היי פחות ביקורתית ויותר פתוחה למה שבא. את מרגישה ששום דבר לא קורה לך כמו שהיית רוצה, שיש משהו שחוסם אותך ואת לא יודעת מהו. הסביבה לא מפרגנת לך בנושא זה וחושבת שאת לא החלטית, נוטה לכאן ולכאן. יש לך את האומץ להמשיך הלאה, אך את חוששת מפגיעות של העבר. זירמי ותני לחברים לפעמים להכיר לך. מאוד ייתכן ותכירי מישהו או דרך חברים קרובים או בטיול.

bobolina

New member
תודה, והאם...

את רואה משהו שהולך להיות לי בעתיד הקרוב?...צפויה לי מערכת יחסים או איזשהו שינוי משמעותי...?

צ ל י ל 8

New member
ייתכן, ובתנאי

שתפעלי בעצת הקלפים. שינוי משמעותי אני לא. כלומר, חתונה לא תהיה לך בתחום הזמן ששאלת, אבל למה לשלול היכרות יפה?

bobolina

New member
../images/Emo2.gif

חתונה אני לא רוצה, לא עכשיו! אז זה בסדר :) אני רק משתוקקת לאהבהההה...כ"כ הרבה זמן זה לא קרה לי.... כדאי לי לשאול את הקלפים עוד שאלה?...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo4.gif לא ממש..

תני לזמן לעשות את שלו. בדיוק על זה היה מדובר בפרשנות-לא להילחץ. תיזרמי. אם יש לך שאלה בנושא אחר, נשמח לענות.

למעלה