תשובה
1. הכעס של עינב (ואיתי) כנגד ונסה, נובע מזה שבמשך כמעט חודשיים היא הייתה איתו, התנשקו, ישנו יחד, ולמרות שאמרה לו שהיא לא מאוהבת בו, היא ידעה שהוא כן ולכן הייתה צריכה לשמור מרחק. והנה ברגע שיוני הגיע, היא תפסה מרחק מאיתי ונדבקה ליוני שעכשיו הוא זה שעושה לה מסז'ים, והיא גם עשתה לו (מעולם לא עשתה מסז' לאיתי, עד כמה שאני זוכרת). אז הוא נפגע ממנה ועשה לה שיחה שבמהלכה היא השתיקה אותו כי היא נפגעה שהוא אומר לה את זה בפרצוף. 2. לפני כמה ימים עינב שכבה במיטה ובקשה משחק משהו מתוק. הוא מצא חבילה של שוקולד ונתן לה, בלי לשאול אף אחד של מי זה ומסתבר שזה היה מהתקציב האישי של שפרה וצבר. רנין סיפרה לשפרה, שאמרה שזה לא מפריע לה ושהוא גם לא חייב להחזיר לה את זה מהתקציב כמו שהוא אמר שהוא יעשה. ואז אתמול בתקציב כנראה שנשארו לו כמה שקלים בתקציב האישי אז הוא שאל אם מישהו רוצה את זה (היו שם איזה 6 שקלים, נדמה לי? יכול להיות שאני טועה בנתונים), אז שפרה אמרה משהו לגבי זה שהוא יכול להחזיר את זה למי שהוא חייב לו (לא שמעתי בדיוק כי המיקרופון שלה היה חלש, אבל משהו לגבי זה). אז שחר יצא עליה שהיא עוקצת אותו וזה לא מוצא חן בעיניו ואם יש לה משהו להגיד, שתגיד לו בפנים.