בבקשה תעזרו דחוף!

Leandra

New member
בבקשה תעזרו דחוף!

אני רוצה לבצע את כישוף המחזור על בחור אחד שאני ממש אוהבת ולא ממש שם עליי עד עכשיו, אני ממש מאוהבת בו!!! אני צריכה פירוט מדויק מה עושים ומה אומרים! ואיפה שמים את הדם... רק בקפה? אפשר גם במשקה אדום או קולה??? בבקשה תעזרו דחוף! אני לא אחת שמשחקת באש! אני מבינה את מהות הכישוף ואת כל ההשלכות שלו! המון תודה!!!

ebony

New member
יש איסור

של בקשת לחשים בפורום זה כתוב בתקנון ובצד שמאל בצבע סגול
וכישופי אהבה זה לא משהו שאת רוצה להתעסק איתו |פרח

סיריוס1

New member
יש לי עצה יותר מוצלחת. במקום לשים...../images/Emo115.gif

...דם כלשהו בשתייה או במאכל, אני ממליץ לשים תבלינים שאת מאוד אוהבת, ואם זה ימצא חן בעיניו, (הכוונה לרוח הבישול שלך), בטוח שהוא יתחיל לאהוב אותך על באמת, הרי את רוצה אהבת אמת ולא סתם משהו שטחי וחסר בסיס ?! נכון ?! אז כדאי לך לנסות "לקנות" את ליבו ביושר, שכן אם זה לא יצליח, אזיי זה לטובתך ולטובתו שאין ביניכם כלום וזה יהיה רק לטובה שלא מצליח לכם למרות האוכל הנהדר שאת יודעת להכין... אומרים שהאהבה מתחילה מהאוכל...אז עדיף לך כמה שיותר להימנע מלשים דם או חרקים או כל מיני מרכיבים שאף אחד באמת לא אוהב לאכול...
העצה היחידה שאני יכול להמליץ על פעולה רוחנית בעת בישול המרק הוא להפעיל את הלב ולהרגיש הרבה אהבה ושימחה בעת ההכנה ( אף לשיר ולרקוד בחן ובאהבה ), ואם זה בה מתוך הלב שלך באמת לאמיתה ולא מתוך אינטרס של נקמה או להראות לחברה מי יותר מוצלחת, אזיי הוא יאהב אותך בתת-מודע שלו באמת ומעומק ליבו... אם זה יהיה מתוך אינטרס , זה עלול לחזור נגדך דרך נשים אחרות. תזהרי מכוונות רעות זה חוזר כבומרנג. .

Leandra

New member
זה לא ילך עם הטבלינים!!!

אני והוא לא בקשר זה משהו מהעבודה שאני ממש רוצה והוא ממש משחק בי! אני בחורה שרגילה לקבל כל מי שאני רוצה והבחור הזה פשוט עושה ממני צחוק! אני אשמח שתתנו לי עוד רעיונות איך לגרום לו לרצות אותי! לא רק עם הדם של המחזור אבל לא משהוא מסובך מדי! ודרך אגב לגבי מי שאמר שזה סתם בולשית לשים את זה בשתיה, זה לא נכון! זה באמת עובד!!! חברה שלי עשתה את זה זה למשהו ועד היום הוא מאוהב בה קשות!

Leandra

New member
הבעיה היא...

שהיא לא ממש עשתה כישוף מסודר.. סתם שמה לו כמה טיפות בקולה ואמרה שיאהב אותי לנצח... אני והבחור מהעבודה לא ממש קרובים שאני אביא לו שתיה, אז לא ממש יש לי מושג איך אפשר לבצע את זה! יש רעיונות?

shataltal

New member
כישוף במחזור

אל תאמיני לאלה שאומרים לך לשים את זה בשתייה! !!11 זה אנשים שלא מכירים ורק רוצים לצחוק עליך ועליו אח"כ!!!11!!11! ובטח לא בקולה - החומציות בקולה יכולה להפוך את הדם לרעיל!!! כדי לעשות את כישוף דם הוסת את צריכה לפחות 4 טמפונים ספוגים טוב - 3 קרושים ואחד טרי. שימי את שלושת הקרושים בצורת משולש (עומדים!!!1 זה חשוב מאוד שיעמדו אחרת גם לזה שאת עושה עליו את הכישוף לא יעמוד!!!!!!!) ואת הרביעי, הטרי, בשכיבה באמצע. הדליקי את הטמפונים שמסביב ופזרי על הטמפון הטרי קצת מלח, קצת אבקת מרווה וקצת גרגירים של קפה (הכי טוב טורקי). המתיני עד שהטמפונים הבוערים יכבו (את יכולה לרקוד מסביב למדורת הטמפונים, או לשיר, זה עוזר וגם מאוד כייייייייף). כשהשלושת הטמפונים הבוערים נכבים קחי את הטרי, הרטיבי אותו קצת ותמהרי למצוא את אהובך. ברגע שתראי אותו (אסור לך להסתכל על אף גבר אחר לפני זה!!!!!!!!!) את צריכה לתפוס את הטמפון מהחוט, לנופף אותו כמו קלע ולזרוק את הטמפון על אהובך!!!!!! הכי חשוב!!!!!!!! הטמפון חייב לפגוע לו במצח ולהשאיר שם קצת דם אחרת זה יכשל ואת לא תמצאי אהבה בחיים!!!!!!!!!!!! ברגע שהטמפון יפגע לו במצח הוא יתאהב בך מייד. נקי את הדם ונשקי אותו. אתם תחיו באושר ועושר לנצח נצחים!!!!!!!!!!!11 (מגעיל נכון? גם דם מחזור בקפה. תזמיני אותו לסרט. אם הוא לא רוצה תזמיני מייד מישהו אחר לסרט. הוא כבר ירדוף אחריך אח"כ. אם לא אז כלום כבר לא יעזור. ותרי ותמשיכי הלאה).

RainBird

New member
חמש נקודות על יצירתיות. אבל זה לא מגניב כמו צלמגור, או המתכון המזעזע שג'סטין אנג'ל נתן פעם עם מגן דוויד סגול ולחש היב ורית.. או הלשתות קווארץ. אני מתגעגע לילד ../images/Emo7.gif

צלמגור

New member
אוווו.... מתגעגעים אלי

חשבתי לפתוח בלוג (מה דעתך על "אספקלריה מחשיכה: בלוג הצלמגור" ?), ולהעלות את הכשוף נגד כתיבה פקצית (הצעד הקריטי כולל חיבור מתח גבוה למקשי ה shift והספרה אחת - Pavlov & Skinner were IX degree magicians).

Jerald_Admonds

New member
למה?

כל מה שכתבת פרט להטלת הטמפון לכיוון מצחו, נשמע כאילו הוא יכול לעבוד..

RainBird

New member
גם הטמפון שספוג ב... צמחים ריחניים ובחומרי דם שנכנס למערכת שלו דרך העין השלישית עשוי לעבוד ../images/Emo13.gif

Leandra

New member
מזה הדבר הזה?

איך בדיוק אני אמורה לזרוק עליו טמפון? אם אי אפשר לדבר על כישופים בפורופ אני אשמח שמשהו שבאמת מבין בזה יסביר לי על הטיפות דם במחזור ואיך לבצע! נא להשאיר לי מייל! ואני אצור איתכם קשר! המון תודה

PurpleFilth

New member
ועוד נקודה אקסטרה על

"כשהשלושת". אלוהים, הרי, נמצא בפרטים הקטנים. והנה לכם ההסבר המלא, שלי לפחות, על היחסים בין מאגיה לפסיכולוגיה.

PurpleFilth

New member
הבחורה ביקשה כישוף,

אבל בעצם היא רוצה תמיכה נפשית. זה, על קצה המזלג, הקשר בין מאגיה לפסיכולוגיה.

ebony

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........

למעלה