בבקשה תעזרו זה דחוף...........

~BaD~BoY~

New member
בבקשה תעזרו זה דחוף...........

טוב אז ככה : פגשתי לפני איזה חודש ילדה אחת בצ´אט ועד עכשיו אנחנו מתכתבים ואנחנו גם חברים ואוהבים אחד ת´שניה אבל באוות יום שפגשתי אותה בצ´אט גם הסתבכתי עם כמה ילדים וחשבתי שהיא אלה הילדים שניכנסו לצ´אט בשם של בת כדי לנסות לברר איך קוראים לי אז לא אמרתי לה את השם האמיתי שלי כי חשבתי שזה הם ועכשיו אחרי שפגשתי אותה והיא חשבה שקוראים לי "גל" ועכשיו אני רוצה להגיד לה את האמת ואני לא יודע איך כי אני מפחד שהיא תעזוב אותי ואני אוהב אותה יותר מההורים שלי. בבקשה תגידו לי איך אפשר להגיד לה את זה????

ילד רע ../images/Emo46.gif ! ! !

לא תוכל להמשיך לשקר לה , במיוחד כשאתה אוהב אותה תגיד לה את האמת ! אני בטוחה שהיא תבין:) אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

mor shani

New member
קרה לי...

תשמע מתוק... תגיד את האמת- זו קצת פדיחה ואי נעימות אבל אפשר להגיע איתה בדרך אגב לדבר על שמות חיבה וכאלה ותגיד לה שחברים שלך המציאו לך את השם גל ואתה כבר רגיל אליו אבל אתה מעדיף שהיא תקרא לך בשמך הרגיל וש"גל" כבר נמאס עליך... אתה גם יכול לחרבש לה איך שאתה נבוך מהשם שלך ושאתה לא אוהב אותו אז העדפת גל... אם תישמע מספיק רגיש ותמים- היא תקנה את זה! זה כבר קרה לי פעם- מצב לא נעים אבל התגברתי-עברתי-שכחתי... בהצלחה חמוד... אוהבת מור

~BaD~BoY~

New member
טוב אני ינסה.........

אני לא ישקר לה אני יגיד לה את האמת ואם היא אוהבת אותי באמת אז היא תישכח מזה . ככה שאני לוקח סיכון לאבד אותה אבל בכל זאת תודה על העזרה

~BaD~BoY~

New member
ישששששששששששששששששש

אמרת ילה את כל האמת והיא לא עזבה אותי ואמרה לי שלא משנה איך קוראים לי היא תמיד תוהב אותי איך שאני! תודה על העצות שלכם

לך ילד רע../images/Emo13.gif

הפעם זה הסתיים טוב, ואני מאחלת לך רק בהצלחה, פעם הבאה חשוב להיות אמיתיים מהתתחלה כי זה יכול היה גם להיגמר לא טוב חוקרת

למעלה