בבקשה תעזרו ליייי

queen man

New member
בבקשה תעזרו ליייי

יש לכלם מושע עם בריאן רוג'ר ופול יגיגו לארץ בבקשה תענו לי

queen man

New member
סליחה

מיהרתי והיו לי פול שיגיות אני יכתוב את זה שוב אם יש למישהו מושג עם בריאן רוג'ר ופול יגיעו לארץ?

Teo Toriatt

New member
לא

הם פרסמו את 4 ההופעות האחרונות שנותרו להם והן במערב אירופה. חשבתי שאתה לא אוהב את המופע החדש?:) בכל מקרה בהמשך צפוי סיבוב בארה"ב שלפניו יהיה מסע עולמי קטן, זין השמות שהוזכרו יפן ודרום אמריקה אבל ממש לא ישראל (אנחנו קצת קטנים...)

queen man

New member
תודה

לא שאני לא אוהב ... אני רוצה לראות את בראיןואת רוג'ר בפעולה ועם כל השירים שאני אוהב

I n n u e n d o

New member
אה..אני די בספק..

בריאן מיי התבטא לא מכבר על דעתו על המצב בארץ והוא די היה נגדנו אבל הוא התנצל אחר כך אחרי שבחור ישראלי כתוב לו באתר הרישמי שלו על זה... בכל אופן הם פרסמו את לוח ההופעות ולישראל לא נכללת שם....

Teo Toriatt

New member
בואי נדייק

בריאן כתב את דעתו על הפלסטינים אבל לא על המצב בארץ. הוא התנצל אחרי שהמון (כולל אני) כתבו לו והוא הבין את טעותו. המכתב שהא פרסם היה אחד מני רבים. לוח ההופעות העתידי לא ידוע אבל כשמדברים על מישהו שיכול בקלות לסגור 50-80 אלף איש באיצטדיון בדרום אמריקה למה לו להגיע לישראל בשביל 10 אלפים אנשים גג? לא צריך להאשים אנטישמיות או אי אהבת ישראל בכל דבר שמחליטים או לא מחליטים לעשות בארץ.

אוחנון

New member
היו זמנים

בראין היה פה לבד פעם אחתהוא חימם את ההופעה של רובים ושושנים בירקון אבל זה היה ממש ממש מזמן....

למעלה