בבקשה תעזרו לי אני נועש

בבקשה תעזרו לי אני נועש../images/Emo7.gif

שלום לכולם. יש לי בעיה ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אני צריך למצוא רעיונות לארוחות צהריים משביעות אם כמה שפחות פחממות ושלא יהיו מסובחות מידי. האוכל צריך להיות נייד זאת אומרת שאני אוכל לקחת אותו איתי לכל מכום בתיק. אם תוכלו לעזור לי זאת תהיה עזרה ענקית. תודה מראש.

יוכי68

New member
שלום, הנה כמה רעיונות......

רצוי ללכת על מאכלים שבסיסם ירקות.......כמובן שכל ארוחה תכיל סלט ירקות חתוך גדול ללא תיבול......התיבול גורם לירקות להראות נבולים......ניתן להכין פשטידות מכל מיני ירקות בסיס הפשטידה: ירק, ביצים, תבלינים, מעט קמח או פירורי לחם. להכין מאכלים שונים מטונה....אפשר לקחת קופסה סגורה ולפתוח במקום יחד עם ביצה קשה וירקות. להכין פילה מושט בתנור ולצידו ירקות מאודים....... להכין עוף בתנור ולצידו מעט אורז מעורבב עם הרבה ירקות.....ניתן לנייד וטעים גם קר.

כמה רעיונות

שניצלים נאכלים נהדר גם קר, מתניידים מצוין ללא רוטב. קציצות מטונה משומר ברוטב עגביות על מצע אורז. ירקות כמו שאמור ואפשר לשים רוטב בקופסא קטנה ליד טבעולים למינהם יכולים להועיל כשאין זמן אם ההתניידות לא לאורך זמן אפשר להכין סלט ירקות עם ביצה קשה, טונה או גבינה מלוחה ושעועית ירוקה עם רוטב צרפתי. סנדוויצים מקמח מלא ממולאים כל טוב. בשרי או חלבי..

למוןדבש

New member
אמנם עם פחמימות אבל

משביע ובעל אפשרות ניידות גבוהה סלט פסטה - פסטה מבושלת עם ירקות מוקפצים - אפש רלאכול קר, משביע ולא צריך לנשנש אח"כ! כמובן שגם : ירקות חתוכים, פירות, יוגורטים למיניהם
אבל זה פחות משביע ודורש התעסקות!

למעלה