בבקשה תעזרו לי אני צריכה את זה למחר דחוף :)

בבקשה תעזרו לי אני צריכה את זה למחר דחוף :)

אודה לכם מאוד אם תוכלו להכין לי משהו בסגנון התמונה שאני מצרפת עם הברכה שאני אכתוב לכם ו3 התמונות. הברכה: לנסיך שלי !!! היום יש לך יום הולדת זהו יום מאוד חשוב ומיוחד זה היום בו הגיע מלאך לעולם כבר כמה ימים אני יושבת וחושבת מה אפשר לכתוב לבן אדם כל כך מיוחד . אני יודעת שלא משנה מה אני אכתוב או מה אני אקנה זה עדיין לא יתקרב למה שאני מרגישה אליך בפנים כי האהבה שלי אליך היא כל כך עצומה שלא ניתן לתאר אותה במילים או במעשים . מכל מה שניברא או קיים אותך אני אוהבת הכי בעולם ! חוויתי איתך המון דברים בפעם הראשונה ועל זה מגיעה לך תודה עם נשיקה גדולה , גדולה לימדת אותי מהי אהבה אמיתית - בלי משחקים אהבה של אנשים בוגרים אתה פשוט בן אדם כל כך נדיר ומיוחד - מגיע לכל בן אדם שיהיה לו לפחות מישהו אחד כמוך בחייו . כל פעם שאני איתך או אפילו מספיק שאני רואה אותך החיוך המתוק שלך אותי לעננים מעיף כי אין אתה פשוט נסיך שאותי מטריף וזה לתמיד אז נסיך שלי אני רוצה לאחל לך מכל הלב שהיה לך המון , המון מזל טוב ותיזכה להמון אושר ואם אפשר גם עושר בחיים . נצל את חייך לטוב ולא לרע ! תלך תמיד עם חיוך על הפנים , תיהיה תמיד , תמיד שמח גם מבפנים ותביא קצת חיוך לאנשים העצובים שיהיו לך חיים טובים וכמובן עד 120 אוהבת אותך המון נופרוש

וככה זה צריך להראות בערך

לא בול אותו הדבר אבל בסגנון. אודה מאוד מאוד למי שיוכל לעשות זאת במהירות האפשרית :) זה באמת חשוב לי מאוד. המון תודה, נופר.

למעלה