בבקשה תעזרו לי במשהו חשוב !

• פותח הנושא GMjoy
  • פורסם בתאריך

GMjoy

New member
בבקשה תעזרו לי במשהו חשוב !

אני רוצה לספר לכם משהו קטן, שנוגע ברוח הסוד, אז אשמח לתגובות ודעות שלכם :) אוקיי: בחורה אחת החליטה לזמן לעצמה קשר. היא חשבה על מתנה שאפשר לקנות לצורך סיבה שתיצור עבורה הזדמנות להעניק אותה לאחד שלה. אחרי זמן, הבחורה הכירה בחור נחמד דרך האינטרנט. היא מאוד התלהבה ממנו, וגילתה שיש לו יום הולדת
היא קנתה לו מתנה משגעת, ותיכננה להעניק אותה בפגישה הקרובה שלהם, ואחרי שבועיים משהו לא הלך - היא והבחור ניתקו קשר. (אפילו לא ניפגשו פעם אחת). אחרי שנה, הבחורה מכירה בחור נוסף בנט, ומרגישה רצון להיפגש ולהכיר. להפתעתה, היא מגלה שלבחור הזה יש גם יום הולדת
ועכשיו השאלה: האם לקנות לבחור הזה מתנה חדשה או להעניק לו את אותה מתנה שכבר נמצאת אצלה מהפעם הקודמת? עפ"י הסוד: אולי הבחור הראשון היה הסיבה למתנה שרצתה לקנות, וקנתה. היא לא הייתה צריכה לפגוש את הבחור הקודם, ודווקא להעניק את המתנה לבחור החדש שהכירה ! שאלה 2: האם כוונותייה ומחשבותיה לבחור ה-1 לא יפגעו בקשר החדש שלה, אם תביא לבחור החדש את המתנה שקנתה ל-1 ??

בחורות לא צריכות לתת מתנות לבחורים שהן

בקושי מכירות. החברה שלך סובלת ממקרה חמור של נתינת יתר. אם היא רוצה בן זוג, היא צריכה להפסיק עם זה לאלתר.

GMjoy

New member
../images/Emo6.gif זו לא חברה שלי, אלא מישהי שהעלתה נושא כזה

לדעתך זה עניין חריג? העניין שהיא באמת אינה מכירה אותו, אבל מה הקטע: היא חשבה על אפשרות לזמן בחור, וחשבה על מתנה שתשמש כסימן - למי תעניק אותו, זה הבחור שלה! הרי היא לא הצליחה בכלל לתת אותה אז בפעם הראשונה, ועכשיו ישנה בדיוק אותה סיטואציה, אבל עם מישהו שהיא מרגישה איתו הרבה יותר נכון וטוב. מה אתם אומרים?

אוי באמת מיתר

כאילו שאם הייתי רק מכיר מישהי והיא היתה נותנת לי מתנה הייתי בורח כל עוד נפשי בי, ומזהיר את כל הגברים באיזור. אני מת על החוקים האלה. לרובה האנשים לפי הסטיסטיקות אין מערכות יחסים הכי טובות, אז אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות כדי שתהיה לך מערכת יחסים היא לא להקשיב לחוקים שלא קשורים למציאות. אגב, החוק הכי חשוב הוא לא סקס בפגישה ראשונה, בטח לא סטוץ, ואין מצב לקשר רציני עם מישהו שפוגשים בדיסקוטק, או שאין לו רכב. -> תשאלו את אישתי

אתה היית קונה מתנה למישהי שלא פגשת בחיים,

ושלא בטוח שתפגוש?? וכן, אנשים נוטים לפרש נתינת יתר כנואשות, ומנואשות הם בדרך כלל בורחים.

האמת שכן,

גם עשיתי את זה מן הסתם לא פעם בעבר. אני עושה את זה הרבה פעמים, זה לא כל כך חשוב לי אם אני אקבל את זה חזרה או לא. מצד שני הרבה אנשים נתנו לי מתנות כאלה במשך החיים. אולי לא מתנות בקטע של אני לא מכיר אותך אבל קח מתנה, אבל כן מתנות של, אנחנו מכירים בסבבה, אבל אין לי בעיה לתת לך מתנה של כמה מאות שקלים. מישהו מפה שלח לי ספר שרציתי לקרוא, בלי שהוא פגש אותי בחיים. יש לי חבר לעבודה שנתן לי דיבורית ושלט ל PS3, חבר אחר נתן לי משחק סתם ככה. אני זוכר שכשעשיתי את הקבוצה של הסוד אז זה היה משהו בלי תמורה נראית לעין עבור אנשים שעוד לא הכרתי, וכך גם בסדנה שעומרי רווח עשה בשבילי ובשביל אחרים. אין סיבה אמיתית שלא לעשות את זה. מצד שני צריך להיזהר לא לפול לפרשנויות האלא, של רם בחורה למשל נותנת מתנה לבחור בשלב מוקדם של ההיכרות אז היא קלה או נואשת. זה לא באמת אומר שום דבר על הבחורה, אולי זה פשוט אומר שהיא נחמדה והיא מחבבת את הבחור.

אולי צריך להזהר מפרשנויות כאלה, אבל העובדה

היא שרוב האנשים לא נזהרים מכך. אם היא רוצה לתת לו את המתנה בכנות, ולא אכפת לה שאחר כך היא תראה את גבו המתרחק במהירות (וכך זה צריך להיות אם היא נותנת את המתנה בגלל שמחת הנתינה) אז סבבה, שתלך על זה. אבל גם כאן, בדרך כלל זה לא המצב.

GMjoy

New member
תודה! אני מסרתי לה את התגובות שלכם.

היא מסרה תודה לכולכם! היא אכן רואה במתנה הזו מן סימן - זו הייתה המטרה שלה גם. היא לא ממש בונה עכשיו על אפשרות לקשר רציני איתו, אבל יש בה רצון לתת מתנה לאדם שלפי דעתה היה מיועד לקבל אותה - אחרי שהראשון ברח.

אבל מיתר

המשפט הזה "אם היא רוצה לתת לו את המתנה בכנות, ולא אכפת לה שאחר כך היא תראה את גבו המתרחק במהירות" זה ממש סוג של פחד שהוא לא אמיתי. אף בחור רציני שאני מכיר לא ירתע בגלל דבר כזה. זה בדיוק כמו להגיד שבחורים לא אוהבים שבחורה מתחילה איתם.

GMjoy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

זה העניין - גברים רציניים!

GMjoy

New member
וואלה אני מסכים איתך מאוד../images/Emo70.gif

זה מה שגם רשמתי לה בפרטי. אני האמת מאוד מבין אותה, כי אני בעצמי פעם עשיתי את זה... אבל אני עושה דברים שכאלה למען השמחה וההנאה האישית שלי! יאא אבל ממש אהבתי את מה שכתבת, שפי: "מי שבורח ממך בגלל משהו כנה שאתה עושה, אולי עדיף שיברח." - כמו שאנחנו מאמינים שאין צירופי מקרים, ושאנחנו יודעים לפעול נכון ברגעים אמיתיים בחיים, אז גם כשבא לנו לעשות טוב לאחר - זה חלק מהעניין - תעשו את זה! השאלה שלה רק נוגעת בעניין המתנה שכבר קיימת, והאם לתת אותה היום לבחור החדש שהיא מחבבת, או לקנות משהו חדש ורענן להיכרות החדשה! :)

ע ו פ ר ה

New member
ואני חושבת שזה תלוי בבחורה בלבד

כי אצלה נמצאת המתנה ואצלה נמצאת ההחלטה. גיא, תציע לה שתעשה משחק ותתן את המתנה, תוך שהיא בודקת איך זה מרגיש לה לתת מתנה שנקנתה למישהו שמעולם לא פגשה וניתנה למישהו אחר. אולי זה קשור לזה שאנחנו צריכים לבקש והיקום כבר דואג שזה יגיע אלינו. באהבה עופרה

GMjoy

New member
עופרה, לא ממש קלטתי את הכוונה בשורה האחרונה

אולי זה קשור לזה שאנחנו צריכים לבקש והיקום כבר דואג שזה יגיע אלינו - אם הבנתי נכון, התכוונת לזה שהיא ביקשה מתנה למישהו שאמור לקבל אותה, וזה הסימן שהוא מתאים לה? הכוונה שלה הייתה, כפי שסיפרה לי, לרכוש מתנה סימבולית לזימון זוגיות - למי שיוצא לה להעניק אותה, ומכל סיבה, היא תדע שהוא מתאים לה מבחינת בן זוג. אכן כך קרה, ונוצרה סיבה לקנייתה, כאשר יצרה קשר עם בחור. הוא לא קיבל אותה. אחרי שנה היא יוצרת קשר חדש. אני מאמין שיש פה משהו מעניין בדרך החוזרת של היום הולדת, קשר עם בחור ורצון להביא את המתנה דווקא לו !

מגיבה קצת באיחור..

לא יודעת אם מישהוא יקרא את זה כי רק היום התפניתי להציץ בפורום אבל מה זה בא לי לכתוב משהו... שנה לפני שהכרתי את בעלי הוא עמד להתחתן עם מישהיא, כבר היה תאריך, חליפה, שמלת כלה וטבעת... בקיצור הכל התבטל והם נפרדו. שנה אחרי הוא הכיר אותי ואחרי זמן קצר החלטנו על חתונה (התחתנו תוך חמישה חודשים מיום הכרותינו שזה מהר לכל הדעות..) והיתה לו כבר טבעת, הטבעת של הבחורה הקודמת, והיא עלתה לי בול על האצבע, כאילו היא נודעה לי... לא היינו צריכים להצר או להרחיב אותה רק שינינו את הדוגמה שלה כי ככה רציתי.. ומאז חלפו להן 8 שנים..! לא יודעת משום מה העניין הזה עם המתנה הזכיר לי את הסיפור הזה. סתם שיתוף.. שבוע טוב שיהיה לכולכם, נורית

GMjoy

New member
סיפור נהדר../images/Emo70.gif

וואוו נורית, זה ממש ריגש אותי - ה"צירופי מקרים" האלה - ועוד חתונה !!! וואווווווווווו
שיירבו לכם שנות הנישואים בכפולות ומכופלות
באהבה ממני

למעלה