בבקשה תעזרו לי, החזר כספי לקונה מ-paypal

naamahlevy

New member
בבקשה תעזרו לי, החזר כספי לקונה מ-paypal

שלום לכולם יש לכם פורום נהדר דיפדפתי רבות ולא נתקלתי במקרה דומה ואני ממש צריך את עזרתכם בבקשה. קניתי מוצר לפני כחודש מארה"ב והתקשרתי אתמול למוכר כדי לברר מתי אני צריך לקבלו. הוא טען שפייפל ביטלו את הקנייה יום לאחר מכן וממני החיוב כבר ירד כרגיל מחשבון הבנק לאחר כמה ימים. (יש לציין שיש לו 600 פידבקים חיובים וחודש לפני כן חבר שלי ביצע רכישהה דומה ממנו והכל היה תקין). הגשתי דיספיוט למערכת של פייפל והם שלחו לי הודעה לא ממש ברורה שממנה אני מבין שאני אמור לקבל את כספי בחזרה ובנוסף הם חסמו לי את מספר הכרטיס אשראי שלי ואני חושש לתת מספר נוסף כדי שלא יחסמו גם אותו. ממה שקראתי בפורום הבנתי שאי אפשר לקבל כסף בחזרה לאחר שהוא יצא מהחשבון צירפתי תמונה של פירוט האשראי אם מישהו יוכל לומר לי אם אני אקבל את כספי /או לא בחזרה אני אודה לכם מאוד!!! כי אני לא ממש מבין מה קורה פה, אני מצטער על אורך ההודעה אבל אני קצת היסטרי.. תודה לכל מי שיכול לעזור

lollipop15

New member
הנה:

השורה הראשונה למטה: חיוב של 110$ מכרטיס האשראי. השורה האמצעית: תשלום הכסף שהועבר מהכרטיס אשראי על המוכר. השורה האחרונה למעלה: זיכוי כרטיס האשראי על 110$. קיבלת את הכסף בחזרה 10 ימים לאחר החיוב, אין בעיות.

naamahlevy

New member
תודה על הגובה המהירה אך יש משהו שלא הבנתי

הכוונה היא שאני אמור לקבל את הכסף לאחר 10 ימים ? (כלומר ב 31 לחודש) או שכבר הייתי אמור לקבל? האם אני יוכל להמשיך לקנות עם אותו חשבון אך להוסיף כרטיס אשראי אחר מכיוון שזה נחסם תודה רבה

lollipop15

New member
היית אמור לקבל אתמול.

אין בעיה להוסיף כרטיס אשראי נוסף ולהשתמש בו.

למעלה