בבקשה תעזרו לי להבין

the im

New member
בבקשה תעזרו לי להבין

אני לא יודע מה לעשות אני לא יודע למי אני נמשך . אולי אתם תוכלי להגיד לי בשנים האחרונות אני מענג את עצמי כאשר אני חושב על גברים . אני לא חושב על גברים ערומים שמזדיינים אני חושב על מגע פיזי, הרמות ובקיצור דברים שעושים לי את זה ולדבר הבעייתי באמת- הדרכתי בקייטנות וקרה לי מספר פעמים שכאשר הרמתי ילדים אז קרה שהייתה לי זיקפה וזה קרה עוד פעם, אין לי מושג מה זה אמור להביע אבל זה מגעיל אותי מצד שלישי.... אני גם לא בטוח שאני לגמרי לא נמשך לנשים מה אני אמור לעשות? מה אני? להתאבד וזהו?

אהלן

קודם כל עד 120 אין חובה (להבדיל מאפשרות) להחליט למי נמשכים, וודאי שאין חובה להחליט בגיל 17 (זה הגיל שרשום לך בכרטיס, אם טעיתי בהנחתי נא תקן). מכיון שכל בחירה היא אנושית וטבעית בין אם נמשכים לנשים בין אם לגברים ובין אם גם לגברים וגם לנשים, מה שעוזר להבין למי נמשכים זו ההרגשה הפנימית. לפעמים זה מתבהר עם הזמן, לפעמים עם התנסויות.לפעמים מה שצריך זה פשוט להשתדל להוריד את הלחץ להחליט ואז כשהלחץ פחות "מרעיש במערכת" קל יותר להרגיש. בנוגע למה שקראת "הדבר הבעייתי באמת"- לגברים, בעיקר בגילך (בטח שמעת על גיל ההתבגרות והורמונים לא פעם ולא פעמיים), יש זיקפה לא רצונית בכל מיני מצבים, וזה לא תמיד בשליטה (ולכן יכול להיות מביך וגם מציק). לכן אם מדי פעם יש זיקפה לא רצונית גם כשאתה מדריך בקייטנות - זה לא מביע כלום. אם לעומת זאת היית מרגיש משיכה מינית לילדים מה שלא עולה מסיפורך כפי שהוא (זה לא מתבטא בזיקפה זה מתבטא בהרגשת משיכה, וכתבת שזה מגעיל אותך) זה היה מביע צורך לפנות לאיש מקצוע. שאלת מה אתה - מהודעתך נשמע שאתה בחור נורמלי בן 17 שמגבש את מיניותו שאלת מה לעשות - אני מקווה שלהתאבד וזהו זו צורת ביטוי (אחרת יש הרבה מה לעשות - יש טיפולים יעלים רבים לדכאון. אם זה המצב רק תגיד ומיד ארחיב בנושא). כפי שכתבתי קודם לכן, מה שעושים כשלא בטוחים במשהו שקשור לזהות זה נותנים לזה עוד זמן, מקשיבים להרגשה הפנימית (כאמור להוריד את הלחץ עוזר להקשיב), אם יש צורך אוספים עוד מידע רלוונטי (למשל מהתנסות). אין דד ליין, ואין עבור מה למהר.

למעלה