בבקשה תעזרו לי...

brbrita

New member
בבקשה תעזרו לי... ../images/Emo53.gif

תעזרו לי בבקשה אני נואשת... לא הצלחתי להיכנס לאיסיקיו ללא סיבה אני חושבת בגלל אינטרנט זהב ואחותי אומרת שזה בגלל אתר איסיקיו אבל אני רואה כשאני לא מצליחה חלק דווקא כן מצליחים להיכנס, זה לא יכול להיות שאתר איסיקיו לא טוב.... מה דעתכם??? אם אתם חושבים שזה בגלל אינטרנט זהב כבר אגיד לאימא להחליף אינטרנט אחר(דרך אגב, תוכלו להמליץ על אינטרנט..??) אודה לכם מאוד

לבריברטה

אם תהיה לך בעיה באי סי קיו אז תתקני מחדש ׁ(אל תשכחי לעשות גיבויי) ואם זה לא עוזר אז בעייה אחרת ואל תעצבי ,זה לא סוף עולם

אולי זה גם בגלל שרת של אי סי קיו

בבקשה אל תעברי לספק אחר , נראה מה תגובותיהם וניראה אם זה בכלל עובד אצלם

brbrita

New member
אבל...

זה קרה גם באיסיקיו הקודם, לא הצלחתי להיכנס, אין בעיות רק בעיות עם כניסה לאיסיקיו אני באמת לא מבינה... כשאתר איסיקיו לא טוב אני לא יכולה להיכנס... אבל אחרים כן הצליחו, לכל מי יש אינטרנט זהב אז הוא לא יכול להיכנס...

תראי ,אני מחובר לאינטרנט זהב

אין לי אי סי קיו, ואם באמת מה שאמרת ,יכול להיות שקורה אצל ספק אינטרנט זהב כדאי לך להתקשר לשירות אינרטנט זהב , לברר מה עניין ואם בעייה לא פותרה ,אז תעברי , בהצלחה לך וחג שמח דרור חביה

לא נראה לי שזה בגלל אינטרנט זהב...

כי יש לי אינטרנט זהב ואני נכנסת לאיסיקיו בקלות בלי בעיות (כן כן היו לי בעיות אבל זה לא מתחשב.) אני חושבת שזה בגלל אתר-מאיפה הורדת את איסיקיו?נענע?אולי זה לא טוב אז כדאי שתעברי לאתר אחר משהו כמו של אתר בשפה אנגלית-אולי זה טוב. בהצלחה.

brbrita

New member
אבל...

אולי את צודקת... אבל לצערי אני לא מצליחה לאתר של איסיקיו, אז מה הבעיה של אתר הזה...??

למעלה