בבקשה תעזרו לי):

c o k o

New member
בבקשה תעזרו לי):

זה אמנם דברים קטנים,אבל הם מפריעים לי 1.כשאני במחזור אני מזיעה מלא,ואני שמה דאורדורנט,אבל זה לא עוזר. זה מגעיל וזה מסריח ולא נעים לי מחברות שלי 2.לפעמים,לא לעתים קרובות אבל גם לא לעתים רחוקות יוצא שאני בטעות יורקת. זה נורא מגעיל ואני לא רוצה שזה יקרה ואני לא יודעת איך להפסיק עם זה. אז הנה השאלות שלי(זה הרבה,תתקוננו) 1.המחזור משפיע על הזעה? 2.מה אני יכולה לעשות עם זה? 3.יכול להיות שריבועים בשיניים זה הסיבה ליריקה הבלתי רצויה? 4.איך אני מונעת את זה (כל עוד הריבועים עליי)? 5.יכולות להיות עוד סיבות לזה?

מה זה ריבועים?../images/Emo48.gif

גשר? אם זה בגלל הגשר, אז אין לך מה לדאוג. גשר מפריע לדיקציה, ובכלל מי שיש לו בעיות דיקציה לרוב יורק כשהוא מדבר. מה שאני מציעה לך זה לדבר לאט יותר, זה הכל.
בקשר למחזור, בזמן מחזור יש את הקטע הזה עם ההורמונים. מתעצבנים (מתעצבנות.. חח) יותר, יוצאים יותר חצ'קונים, וגם כמו שאת רואה, מזיעים יותר, אז בקיץ זה באמת בעיה יותר רצינית, והעצה הכי טובה היא..., להשתדל כמה שפחות להזיע
. ולהצטייד תמיד במגבונים, ודאורדוראנט. ועדיף לא דאורדוראנט ספריי. מקווה שעזרתי!

uk

New member
הזעת יתר

ראי כתבה מענינת על הזעת יתר ודרכי התמודדות עימה

c o k o

New member
תודה...

אבל הסגנון דיבור שלי הוא מהיר ומזה דיקציה?^^

דיקציה= הגיית המילים../images/Emo48.gif

בערך.. מאוד כללי... בעיות בדיקציה הן בעיות בהגיה ברורה של האותיות/ הברות/ מילים. למשל, מי שמבטא את האות ס' כך: Thזו בעיה בדיקציה. גשר מפריע להגיה נכונה, ולכן הוא יוצר בעיות דיקציה. (אני כלכך שמחה שהורידו לי כבר את הגשר...
)

הייי..

בקשר להזעת יתר..בימים שיש לך מחזור תקחי בתיק תמיד: מגבונים לחים, דאודורנט סטיק/ רול און (בשביל השחי) ואת אותו הדודורנט בדיוק תקני בספריי...למה? כי דאודורנט ספריי הוא פחות יעיל להזעה בבית שחי- בדרכ הם יותר חלשים לעומת סטיק או רול און. אבל את יכולה להשתמש בו בשביל לרסס קצת על הגוף/ בגדים...לא הרבה כמובן ..הממ חח אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי... דאו' סטיק/רול און הם הרבה יותר אפקטיביים ובהם תשתמשי לשחי...פשוט תיקני סטיק וספריי מאותה החברה והריח שלא יהיו עליך ריחות שונים...זה מה שהייתי עושה ארחי שיעורי ספורט ותאמיני לי זה ממש יקל עליך.. חוצמיזה יכול להיות שאת משממשת בדואודורנט לא משו..ככה שתנסי לקנות מחברה אחרת... וכמובן תתקלחי באותם הימים גם בבוקר ותקפידי על בגדים נקיים והכל....וזהו..נראה לי שזה יקל עליך בהרבה :)

למעלה