בבקשה תעזרו לי.

בבקשה תעזרו לי.

התחלתי לשמוע כמה שירים של הביטלס ונדלקתי! שמעתי איזה 20 שירים ונדלקתי במיוחד על: Twist and Shout, Let it be, Love me do, All my loving ועוד... הבקשה שלי די קשה אבל אפשרית: אני מבקש שתכתבו לי כמה שיותר שירים שחובה לכל מעריץ (מתחיל לפחות...) תודה רבה מראש למי שכותב.

דיתוּש

New member
וגם לי יש שאלה! ../images/Emo13.gif

יש להם איזה שיר אחד יפה [חחח רק אחד?!] אבל אחד שנגנבתי עליו במיוחד, שיש כזה כינורות... שיו, איך אהבתי. מישהו יודע איך קוראים לו? אשמח לתשובה... טנקס

Another Girl

New member
ברוכים הבאים שניכם ../images/Emo140.gif

לביטל המתחיל/ה- הממ...באמת הייתי ממליצה ללכת על אלבומים,לדוגמה A hard day's night,Help! או Magical mystery tour,כי יש שם די הרבה שירים קלילים. אם לא,השירים שאמליץ למעריץ מתחיל הם: Help!,Hello Goodbye,A hard day's night,Can't buy me love,You're gonna lose that girl,love me do,I wanna hold your hand,All you need is love,All together now,Yellow submarine,Octopus's Garden,All my loving,Drive my car,Penny Lane,Obla-di Obla-da,Let it be ואם זה לא מספיק אתן עוד כמה בהמשך
לדיתוש- סביר להניח שלנונס צודק ומדובר ב-Eleanor Rigby מתוך האלבום Revolver או ב-Yesterday מתוך האלבום Help! למרות שזה יכול להיות גם איזשהו שיר מהחלק השני של Abbey Road(יש שם כמה קטעים עם כינורות) או The long and winding road מתוך האלבום Let it be(נדמה לי שגם שם יש) בכל מקרה,לשניכם- אתם מוזמנים בתור התחלה(כמובן שלא חייבים) להצטרף לפרוייקט תרגום השירים של הפורום בשרשור ולתרגם שיר...

תודה רבה ../images/Emo6.gif

אני מקווה לכתוב פה הרבה למרות שאני לא מכיר הרבה שירים וגם לא יודע הרבה על הלהקה... ותודה לכל מי שכתב לי שירים...תכתבו עוד בבקשה...

מוטי פ

New member
שירים של הביטלס

אני אמליץ לך על כל אלבומי הביטלס... כולם נפלאים. כהתחלה, כדאי לך לקנות אלבום או שניים וכדי לשמוע יותר שווה לנסות להשאיל אלבומים ממשפחה ו/או חברים. תהנה מוטי

ההמלצה שלי

רוב השירים שציינת הם מהתקופה המוקדמת יותר שלהם,שלפי דעתי היתה פחות גאונית מהשירים שיצאו בשנים 66-69. אני מביאה לך פה רשימה של 10 שירים מהתקופה הזאת שלדעתי הם הם חובה לכל מעריץ: because golden slumbers rocky raccoon strawberry fields penny lane shes leaving home when im 64 blue jay way hey jude dear prudence somehing octpuses garden with a little help from my friends אופפפפס יצא לי יותר מ- 10.... חי חי חי מן הסתם...!!!

Miss CB

New member
דבר ראשוןןןןן

ברוכים הבאים לכם
דבר שני... זה די קשה להגדיר שירים שחובה כי כולם טובים. דובר על זה פה לא מזמן, שכל שיר שונה מהאחרים. אבל אולי לך (הביטל המתחיל) אני אוכל לעזור: כתבתי בעיקר שירים מוקדמים, אז הייתי ממיצה לך לקנות את "לילה של יום מפרך" או את "הלפ!" כי הם שנ יאלבומים מוקדמים מצוינים, הראשון שירים של לנון\מקרטני בלבד ובשנ ייש גם חידוש ושירים של האריסון - בכל אופן לא כמו באלבומים הראשונים שכמעט כולם חידושים.

טוב...

אני לא יודע מה כתבו לפניי, אז יכול להיות שאני אחזור על כמה דברים: Yesterday Help! She's leaving home Sexy sadie All my loving All you need is love Hello goodbye Hey Jude Let it be Here there and everywhere Strawberry fields forever Across the universe Lucy in the sky with diamonds זאת רשימה סופר בסיסית, ויכול להיות ששכחתי משהו.

למעלה