למה לא עניתם להודעה שלי...? אמרתי שאני לא מצליחה להיכנס לאיסיקיו אני חושבת שזה בגלל אינטרנט זהב ואחותי אומרת שזה בגלל אתר איסיקיו, אבל אני רואה שמי שיש לו אינטרנט אחר מצליח להיכנס לאיסיקיו... מה דעתכם? בבקשה תמליצו לי לאיזה אינטרנט לעבור????. בבקשה ותודה
תעשי גיבוי של אי סי קיו תעתיקי את תקיית 2000b מ -C:\Program Files\ICQ לתקייה אחר לגמרי (לא משנה מה) ואח"כ תורידי את אי סי קיו מה מחשב (ללחצי על Uninstall) ותורידי את אי סי קיו מאתר מקורי ואחרי שתסיימי להתקין ,תרכסי לץקיי icq לפי מסלול C:\Program Files\ICQ תמחקי את התקייה 2000b ותשימי במקום זה את התקייה של 2000b ((שבו העתקת) ואתחלי את המחשב ,ואח"כ נסי לחבר את אי סי קיו ומקווה שאת יודעת את הסיסמא שלו לעת הצורך מה מיוחד ב - 2000b בתוך התקייה הזו ישנן ההסטורייה ונתונים של חברים שמדברים איתך אז בהצלחה הכל הנסיונות רק בבקשה לעתיק את ה -2000b (זה מאוד חשוב) חג שמח דרור חביה
אני מכיר רק 2000b ולגבי הגריסאות הקודמים לא נסיתי על זה ומאוד ממולץ ללכת לפורום של דפנה ,ושם יענו על שאלות לגביי גיבויי חברים לפני הורדת תוכנה ,כי מאוד חשוב לגבות נתונים )
מדוע אינכם משתתפים בפורום שלכם הרי לדינוש הייתה שאלה אתמול אליכם ,וגם לבבריטה הייתה בעייה אז אשמח אם תסכמו לעזור להן בתודה לכן וחוץ מיזה פתחתי פורום חרשים וכבדי שמיעה בשבילכם לגבי התמונות ששלחתם לי על הפיגוע ממש לא יאומן שעושים מיזה צחוק , ותנסו להבין כמה כואב להם שאיבדו את יקריהם (אתמול היה כתבה על זה בטלויזיה שהופכים את עלומותיהם בכדי למצוא את יקריהם