בבקשה תעזרו לי

• פותח הנושא Crema
  • פורסם בתאריך

Crema

New member
בבקשה תעזרו לי

אני וחבר שלי נפרדנו לשבועיים..ועכשיו חזרנווו!! ואני רוצה לכתוב לו מן שיר כזה בחרוזים יפים שיעני יראה שאני לא רוצה יותר פרידות ורוצה רק להיות איתו..ושאני אוהבת רק אותו..ובלה בלה בלה <אה ו..ניפרדנו בגלל רגשות שלי לבחור אחר אבל זה עבר ..אז גם על זה אני רוצה בשיר..> יש למישהו רעיון?!? מישהו יכול לחבר לי שיר בבקשה??

קסנדרה*

New member
קרמה, כבר עניתי לך בתיבת המסרים

וכתבתי לך שהפנו אותך לכאן בטעות. כאן אנחנו לא מתעסקים בכתיבה מוזמנת

Crema

New member
לא הבנתי כלום!!!!

אני נמצאת עכשיו בכתיבה יותר -חברתי-!!!! הקודם זה היה רק כתיבה יוצרת..... אני לא מבינה... הפנת אותי לכאן!!!! זה בקישור.... אז לאן אני פונה אם לא לכאן?? תני לי קישור..בבקשה!

קסנדרה*

New member
קרמה את בפורום הנכון, אבל כוונתי

היא, שכאן אף אחד לא יכתוב לך שיר. את צריכה לכתוב אותו בעצמך. לכן אני חוזרת וכותבת לך שהפנו אותך לכאן בטעות. איני יודעת אם קיים פורום שבו כותבים עבורך לפי הזמנה. קסנדרה

frustrated

New member
Crema

אם את רוצה שיר, תכתבי לו שיר. אף אחד לא יכול לכתוב אותו במקומך. מקסימום, את יכולה לחפש בספריהם של משוררים מוכרים, ואני בטוח שאחד מהם כתב משהו שמתאים לך. כרגע קשה לי לחשוב על אחד. אבל אם אתה רוצה משהו מקורי, זה צריך לבוא ממך. את גם יכולה לכתוב לו מכתב, לא חייבים שיר, או לצייר לו ציור, או פשוט להגיד לו את זה. אין סיבה שמישהו אלמוני יכתוב משהו בשבילך.

איקידו

New member
תשלחי לי שקל בדואר - כתבתי לך שיר

ששווה שקל: אני וחבר שלי נפרדנו לשבועיים..ועכשיו חזרנווו!! ואני רוצה לכתוב לך מן שיר כזה בחרוזיםיפים שיעני תראה שאני לא רוצה פרידות ורוצה רק להיות איתך.. ושאני אוהבת רק אותך.. ובלה בלה בלה <אה ו..ניפרדנו בגלל רגשות שלי לבחור אחר אבל זה עבר .. אז גם על זה אני אשיר..> יש לי רעיון! אני יכולה לחבר לך שיר: בבקשה!! זה מהמילים שלך : אני וחבר שלי נפרדנו לשבועיים..ועכשיו חזרנווו!! ואני רוצה לכתוב לו מן שיר כזה בחרוזים יפים שיעני יראה שאני לא רוצה יותר פרידות ורוצה רק להיות איתו..ושאני אוהבת רק אותו..ובלה בלה בלה <אה ו..ניפרדנו בגלל רגשות שלי לבחור אחר אבל זה עבר ..אז גם על זה אני רוצה בשיר..> יש למישהו רעיון?!? מישהו יכול לחבר לי שיר בבקשה?? זאב.

למעלה