בבקשה תעזרו לי ..

לנקה

New member
בבקשה תעזרו לי ..

יש לי חברה ... ולפני כמה ימים שמעתי.. שהיא ישבה על מישו יום אחד (בזמן שהינו חברים) בנתיים הילד הזה התחיל לעשות לה נעים בצוואר (לשון בלאגנים) והיא לא קמה ובמשך כמה זמן היא פשוט ישבה ונתנה לו להמשיך לעשות את זה ולא אמרה כלום .. יום אחרי אמרו לה מה את עושה את זה יצאת שרמוטה יש לך חבר .. היא אמרה "אבל זה היה לי נעים" ... במקומי מה הייתם עושים אם זה היה קורה לכם ??? בבקשה תענו זה דחוף מאוד ...!! תודה ):

haley

New member
זה לא ברור?

היא מפגרת.. אין לה אינטילגנציה רגשית בגרוש, או שפשוט לא איכפת לה לבגוד.. מזה "היה לי נעים"???!? יש לה חבר, זה בגידה. תראה, אם היא ממש חשובה לך, והקשר שלכם נורא נורא חשוב לך, אז תנסה להסביר לה שנפגעת ותראה מה היא תגיד לך, ואז תוכל לדעת אם היא שרמוטה מתוך טמטום או חוסר איכפתיות. ואז תחליט אם אתה נותן לה עוד הזדמנות (אחרי שהיא תגלה הבנה שהיא עשתה טעות ותתנצל, כמובן) או שאתה נפטר ממנה. בהצלחה!

Cobe Anan

New member
קשה לי לנסח את זה יותר טוב..

אבל מהר! אין כזה דבר יחסים שבהם אתה לא יכול לסמוך על החברה שלך. א"ב של יחסים זה אמון. היא הפרה את האמון הזה- תחתוך!

pain is MY love

New member
יוווווווווווווווווו יא לחוצים!!!!!!

"שיו איזה קטע! היא ישבה עליו! אמא!!! הוא גם נגע לה בצוואר!!! א-מא!" עכשיו גם תשאל אם נכנסים להריון מזה....! אז התשובה היא לא! רבאק! מה היא כבר עשתה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אז מישהו עשה לה נעימים בצוואר! פאק איט!!!!!!!! אתה חבר שלה? היא אוהבת אותך? אין שום דבר בינה לבין הבחור ההוא? זה הכל. היא יוצאת שרמוטה?!?!?! שאלוהים ישמור! אם מנעימים בצוואר יוצאות שרמוטות אז אני לא רוצה לדעת איך יוצאות זונות... תדבר איתה. תשאל אותה מה הקטע שלה. אם זה היה סתם. זה היה סתם. למה לעשות דרמה מכל דבר?!?!?!?!?

מיטללל

New member
דרמה מכל דבר ?

לא יודעת אני לא מהקנאיות ובכל זאת - המחשבה על כך שמישהי יושבת על ברכי החבר שלי ושהוא עושה לה 'נעים' בצוואר לא ממש לרוחי. זה לא "סתם". זה לא אמור לקרות. זו בגידה.

pain is MY love

New member
בגידה זה לא.

נכון, זה לא דבר טוב לעשות. נכון זה לא מקובל וזה לא יפה וזה די מעמיד את היחסים שלהם במבחן ומצריך בירור מעמיק של טיב הקשר ביניהם. אבל בגידה?! בואו נתחיל להיסחף...

אם החבר שלי היה מעסה מישהי

הייתי מעסה את שתיהם במכות!!!

הממ יא לא לחוצה שכמוך... ../images/Emo3.gif

אם חבר שלך היה עושה ככה לאחת אחרת...? לא היית כועסת...? אפילו קצת...? אולי את טיפוס לא קנאי בכלל.. ואז כיף לך.. הייתי מת להתחלף איתך.. אני אישית הייתי קצת.. איך נגיד.. לא אוהב את זה.. למרות שבסך הכל באמת לא קרה כלום ואפילו נשיקה לא הייתה זה תלוי עד כמה אני סומך עליה..

pain is MY love

New member
אני מאווווווד קנאית

ברור שהייתי כועסת על חבר שלי! ברור שזה לא מעשה שנכון לעשות אותו. אבל רבאק, לקרוא לה שרמוטה בגלל זה?! מה היא בסך הכל עשתה?! שידבר איתה, שיברר איתה מה פשר העניין הזה אבל אין צורך ישר להגיד "היא שרמוטה, היא זונה, היא בוגדת, תזרוק אותה קיבינימאט!"

הממ צודקת..

מסכים איתך.. לא צריך ישר להיפרד.. ולא להגיד שרמוטה וזונה וכולי.. כי עדיין זה לא כזה סיפור.. אבל זה דבר שצריך קצין בודק.. בכל זאת.. הוא עשה לה נעים בצואר הפעם.. פעם הבאה זה יהיה אפילו יותר נעים..

pain is MY love

New member
ושוב...

"היום ישבתי על מישהו שהוא לא חבר שלי... האם ייתכן שאני בהריון?!" נו באמת! היא ישבה על מישהו! לא קרה לך שידידה שלך ישבה עליך?! זה לא שהיא ישבה עליו לבד בחדר בלי בגדים... אם אתה מבין למה אני מתכוונת... נכון, היא עשתה מעשה לא כל כך טוב ויפה ונכון. אבל תקחו דברים בפרופורציות. מה שרמוטה בזה?!

pain is MY love

New member
אוקיי

אתה צודק. זה לא מקובל מה שהיא עשתה אבל מפה ועד שרמוטה הדרך עוד ארוכה ארוכה...

למעלה