בבקשה תעזרו לי ..

אני רוצה לראות איך תגיבי

אם יעשו למישהו שאת אוהבת נעים בצוואר ועוד עם לשון זה לא נראה לי בריא אני הייתי מעיף אותה קיבינימאט בלי פתק החזרה

keren888

New member
אתה עוד שואל??

אתה לא חושב שהשאלה רטורית??? אבל בכל זאת אני אענה(שיהיה יותר ברור וחד) ביי ביי

אל תתעצבן אבל...

חשבת אולי שאתה לא מספיק טוב בשבילה?
והיא סתומה שהיא עשתה לך מאחורי הגב.(וואה וואה עכשו כל הפורום הולך ליפול עליי
) אז עזוב מה שכתבתי תעיף אותה קיבינימט! ותשאל אותה למה היא עשתה את זה האם אתה לא מספיק טוב? כי זה באמת מוזר.

לדעתי הכל קשור לאמון

אם היא אוהבת אותך ואתה יודע שהיא אוהבת אותך ורק אותך זה לא משנה מה היא עושה עם אחרים כל עוד אין לה רגשות אליו אז הכל בסדר היא אפילו לא התנשקה איתו! תדברו תיראה אם יש לה רגשות אליו אז תיפרדו אם לא אז תגיד לה שאתה מקנא (מותר לקנא) ושזה מאד מפריע לך אז שזה יהיה פעם אחרונה. אני בטוחה שהיא תבין אותך.

keren888

New member
השתגעת????

לא מחייב אם יש לה רגשות או לא!!! ככה זה מתחיל!!!!!! עם או בלי רגשות הוא צריך לזרוק אותה!! לדעתי היא שרמוטה!!!!! הבחורה לא יכולה להמרח על גבר אחר..(ונצא בהנחה שזה הידיד שהכי טוב שגם המצב כזה זה לא אמור לקרוא..) אוייש אני לא מבינה בכלל מה אני צריכה לנתח את המצב!! אנומה את טועה לחלוטין!! בואי אני אתן לך דוג'.. היה לי חבר אהבנו אחד את השני!! מאוד!!! ועדין אוהבים!!! אבל מה הוא מצא לנכון לשחק משחקים מענגים עם החברה הטובה שלי.. לא משנה אם היא אוהבת אותו או לא.. אין מגעים אינטימים כאלה עם אף גבר.. כל עוד יש לך חבר!! כי זה נגרר לזה!!! מקוה שהבהרתי את עצמי...

את לא יכולה להגיד לי שטעיתי

את יכולה להגיד שלדעתך זה לא נכון! לדעתי דווקא כן. אז אולי היא ניסחפה וזה היה סתם משהו ריגעי אם הם באמת אוהבים אחד את השני זה לא התפתח מעבר לזה. אבל כל אחד ודעתו!

למעלה