בבקשה, תעזרו

michaltl

New member
בבקשה, תעזרו

אני חדשה והגעתי לפורום בתקווה שתוכלו לעזור לי. היונים שמסתובבות ליד ביתי הן מטרד נוראי! יש כן בסביבות ה-20 יונים. כשאנחנו בבית אנחנו מגרשים אותן בדפיקה חזקה על החלון, אבא לי גם בנה מעין רשתות כאלה והוא שם אותם על החלונות המתאימים, אבל זה ממש לא מספיק. היונים מטנפות לנו את החלונות ובעיקר את המרפסת. זה ממש ייאוש לנקות את זה, בידיעה שכעבור יום זה יתלכלך שוב. אני מבקשת שתתנו לי עצות פרקטיות איך לגרש אותן משם, את כולן אחת ולתמיד! תודה

netbird

New member
הצעה לפיתרון

אל תראי בהצעה זו המלצה. אני משוכנע שאפשר למצוא פתרונות כאלה ואחרים בחנויות לחומרי בניין, עשה זאת בעצמך, ACE, הום סנטר. את זה פשוט מצאתי ברשת. אהה...כמעט שכחתי... ברוכה הבאה!:)

michaltl

New member
תודה

אבל כבר יש לנו את הדוקרנים, וכמו שספרתי אבא שלי בנה רשתות כאלה וגם הלך לחנויות לחומרי בנייה. אבל זה ממש לא מספיק, כי היונים "הנחמדות" יודעות להתיישב בדיוק באזור שבו אין דוקרנים ולהמשיך וללכלך את המקום בכיף. יש גם מקומות שאנחנו לא יכולים להגיע אליהם, כי הצמחייה מסתירה, או למשל הגג- שנהגישות אליו בכלל לא נוחה. בכל מקרה תודה על האתר, אני אמשיך לחפש

netbird

New member
אולי ../images/Emo6.gif

אולי אם תשמיעי יללות חתול ב- repeat הן לא יתקרבו למקום
ועכשיו ברצינות, הוצע כאן כבר להשפריץ עליהן מים עם שפריצר או רובה מים. לאחר מספר פעמים הן לא ישובו.

למעלה