בבקשה תעזרו!!

piano girl

New member
בבקשה תעזרו!!

איך הכי כדאי ללמוד תאוריה? (במקביל עם פסנתר) עם מורה פרטי, בבי"ס למוזיקה (פאנקי מיוזיק למי שמכיר), או אם יש לכם אולי רעיון אחר..אני לא יודעת.. ואם מישהו יכול קצת לכוון אותי, לכמה זמן לומדים תאוריה?

piano girl

New member
אה..ואגב..

מישהו יכול לומר לי מה בדיוק לומדים בתאוריה? אני יודעת בכללי.. אבל אם מישהו יוכל לפרט לי קצת, אני אודה לו מאוד.

SHEX

New member
תשובות../images/Emo95.gif

דבר ראשון, כן - מומלץ ללמוד עם מורה פרטי. זה מאוד מקדם, וזה הרבה יותר יעיל לדעתי... בקשר למה לומדים? פשוטו כמשמעו - את החלק התאורטי של המוסיקה. סולמות, תווים, פיתוח שמיעה, אקורדים, הרמוניה.. תאוריה במוסיקה בעצם נותנת לך את הכלים להבין לעומק את מה את עושה כשאת מנגנת, והופכת אותך למוסיקאית טובה יותר..

dombi7

New member
כמה זמן ללמוד תיאוריה

אני הייתי שהמינימום זה לפחות שנתיים. אם רוצים לגעת בכל הדרגות והאפשרויות. זה המינימום שבמינימום. המקסימום זה כל החיים... אני מניח שלא מפסיקים ללמוד תיאוריה אף פעם. פיתוח השמיעה לא צריך להיפסק אם לא רוצים לאבד את זה. תמיד צריך להשאיר אותה בכושר. וגם בתיאוריה, אם מתכוונים להגיע עם זה רחוק צריך להמשיך עם זה כמה שיותר זמן. אין גבולות.

cottoneyejoe

New member
מה הבעיה תראי מה אני עושה כדי ללמוד תאוריה

משנן!!! כי בסופו של דבר הכל זה האוזן....תראי תמיד תנגני ויצא לך מה שאת שומעת בראש ומכירה מראש, תיאוריה לא תוסיף, אם את לא תיכירי איזה שיר חדש בסגנון אחר קצת,

cottoneyejoe

New member
היום כדי לשמוע הגעתי למסכנה

שצריך להיות טהור, ולא לשקר אחד בפה אחד בלב. זה אולי פילוסופי, אבל נכון. ברגע שתלמדי לא לזיי, את מה שעל הלב ותוכלי להבין אותו אז גם האוזניים יפתחו לך.

למעלה