בבקשה תענו לי, אי די לחוצה...

מצב
הנושא נעול.

בטיפול הקודם שבני נולד ממנו הזרקתי במהלך כל הטיפול 3 אמפולות של מונוגון. בטיפול הנוכחי (בני כבר בן שנתיים) הזרקתי 3 ימים ראשונים 3 אמפולות של מונוגון (זה הרי פרוטוקול מנצח לא?), אבל התקשרו אלי עכשיו מבית חולים להגדיל ל- 4 ימים הבאים ל- 4 אמפולות, כי הרמות בדם לא עלו כמצופה. מה זה אומר? האם בגלל השינוי בגיל? האם זה אומר שהטיפול פחות מוצלח? האם קרה למישהי מכן דבר דומה, והטיפול הצליח? אנא, אנא אני צריכה עידוד בנות. וסליחה שנפלתי עליכם ככה. תודה מראש, אודליה.

סליחה מרוב לחץ שלחתי את ההודעה פעמי

בטיפול הקודם שבני נולד ממנו הזרקתי במהלך כל הטיפול 3 אמפולות של מונוגון. בטיפול הנוכחי (בני כבר בן שנתיים) הזרקתי 3 ימים ראשונים 3 אמפולות של מונוגון (זה הרי פרוטוקול מנצח לא?), אבל התקשרו אלי עכשיו מבית חולים להגדיל ל- 4 ימים הבאים ל- 4 אמפולות, כי הרמות בדם לא עלו כמצופה. מה זה אומר? האם בגלל השינוי בגיל? האם זה אומר שהטיפול פחות מוצלח? האם קרה למישהי מכן דבר דומה, והטיפול הצליח? אנא, אנא אני צריכה עידוד בנות. וסליחה שנפלתי עליכם ככה. תודה מראש, אודליה.
סליחה מרוב לחץ שלחתי את ההודעה פעמי

orname

New member
קורה....

קורה....
בטיפולי ה IUI הזרקתי אמפולה אחת של גונל. התגובה הייתה "מטורפת" עד כדי שימוש בצטרוטייד לדיכוי... בבפעם הבאה כדי לא לקחת סיכון עברתי לתרופה במינון נמוך יותר במעט (!!). לא הייתה תגובה כלל. הזרעה שלישית עם זריקות - שוב חוזרים לאמפולה אחת של גונל - והפעם תגובה כמו בספר... ושוב ב IVF ראשון פרוטוקול ראשון הניב 19 ביציות, 8 הופרו - 2 (במצב ככה ככה) הוחזרו כל השאר לא המשיכו להתפתח. כבר הייתי בטוחה שאיכות הביציות שלי היא הבעיה. טיפול שני - פרוטוקול זהה (!!!) והפעם 24 ביציות בשלות, גירוי יתר חמור (!!) של השחלות עד כדי ביטול החזרה 13 הפריות. החזרה של 3 מוקפאים במצב מצויין - ועכשיו בטא חיובית. הרופא שאמר שככה זה גוף האשה - ואסור להסיק מסקנות אחרי טיפול אחד. (לתשומת לה החברה ממשרד האוצר...) בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה