בבקשה תענו לי..אני טסה עוד כמה שעות לפולין..

ברקו16

New member
בבקשה תענו לי..אני טסה עוד כמה שעות לפולין..

קודם כל אני ממש מתרגשת וחושבת שזה מאוד חשוב שעושים את המסע הזה.. ולשאלה שלי..אני אוכל להסתדר עם קרוקס?..כאילו הן מממש נוחות לי..ואני לא כ"כ סובלת נעליים סגורות..אז חשבתי אם זה יהיה נוח כי שמעתי שהולכים די הרבה.. תודה לעונים.. מעיין

shiri121

New member
גם אני טסה היום..ושואלת אותו הדבר בקשר לשורש.

אני גם טסה עוד כמה שעות...ומחר אנחנו הולכים בתוך גטו וורשה,ולא יהיה לנו זמן לפני להוציא מהמזוודה שלי דברים... ויש לי שורש..שזה נוח..והנעלי ספורט שלי פחות נוחות לי.. האם הולכים ממש הרבה ביום של גטו וורשה?

קרוקס??

קרוקס בשלג? ביום הראשון כשיצאנו מהשדה תעופה היה לנו שמש הכל היה סבבה בדיוק אחרי כמה דקות בדיוק התחיל לרדת לנו שלג חזק ברור שזה מפדח לקחת קרוקס בשלג, לא ממליץ לקחת...אל תשכחו כובע,כפפות...זה באמת חשוב

shiri121

New member
הצחקת אותי..:)

לקחתי שורש...הלכתי איתו רוב הימים... היה גשם רק בשבת..אז רצנו כל הדרך בחזרה למלון..:p וגם אז,ירד אולי שעה.. הייתי שם שמונה ימים והיה שם חם כל כך!!! כפפות?הבאתי מעיל,חוץ מסווצ'רט משלחת..וסתם סחבתי אותו.. היה מסע טוב..ב"ה.. ונועם-הוציעו אותכם מתי שיש תשעה באב?!הם נורמלים?!

שירנות

New member
נראה לי שתלוי מה המזג אוויר

אני לא יודעת אם יורד עכשיו שלג כמו שאמרו לפני... אם יירד שלג או גשם אז מן הסתם שלא... אם לא אז אני מניחה שזה בסדר..לא יודעת לא שמעתי על אף אחד שבא עם קרוקס... וכן הולכים דיי הרבה... אצלנו הרוב באו עם נעלי ספורט או עם אולסטאר אבל זה כבר הרבה פחות נוח...

נועם1019

New member
נוסעת עוד כמה ימים..

ואין בפולין עכשיו שלג..הולכים עכשיו עם חולצות קצרות יש 30 מעלות בערך..אולי קצת פחות אבל לא יורד מה25 מעלות ביום...ו13 ככה בלילה..כנסי לאתרי תחזית

למעלה