בבקשה תענו לי על שאלון לעבודה שלי :

בבקשה תענו לי על שאלון לעבודה שלי :

הנה השאלון שלי לעבודה במדעי החברה... בבקשה תענו.. זה לא יקח יותר מ10 דקות וזה מאוד מאוד חשוב בשבילי, הנה לינק להורדה של קובץ בוורד: אבל זו בעיה כי אחרי זה צריך להעלות את זה שוב בחזרה לנט אז אני פשוט האעתיק את השאלון ואם תוכלו לענו פה פשוט אממ תגישו את תשובותיכם או פשוט תענו תשובה וזהו. http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=0AS6K4449H5R80D2KTGR3NVE3F *ואם אתם רואים את זה בהרבה פורומים זה כי אני שמה בכל מיני פורומים כי אני צריכה לפחות 20 איש :S השאלון מנוסח לזכר רק לשם נוחיות , הוא מיוחס הן לזכר והן לנקבה. גיל: מין: זכר\ נקבה ארץ לידה: מוצא משפחתי: האם אתה מאמין בתורת הנסתר? כן/לא באיזה תחומים של תורת הנסתר אתה מאמין (נא לסמן כל מה שבדעתך נכון- אפשר לסמן הכל) : חיזוי עתיד בקלפים, חיזוי עתיד בכף היד, כישופים, סגולות, קמעות נגד אנרגיות שליליות, ריפוי בעזרת אנרגיות, תקשור עם ישויות , שדים, רוחות, יצורים אגדיים כגון פיות. אם אתה מאמין במאגיה איך לדעתך כישוף פועל, מהי התיאוריה שלך לגבי מאגיה? (תמצת בכמה מילים: לדוגמא: מכוח רצון, אמונה, אנרגיות, אלים) האם יש לכם במשפחה היסטוריה של מיסטקנים ועיסוק בתורת הנסתר? השאלות הבאות הן לאלה העוסקים במיסטיקה ובתורת הנסתר: האם אתה עוסק באיזשהו תחום של תורת הנסתר? ציין אם התחומים בהם אתה עוסק: מה הייתה הסיבה שבגללה התחלת לעסוק בתחום זה: פרט( לדוגמא: נסיון לשנות את נסיבות חייך, בריחה מהמציאות, שעמום, וכו) כמה זמן אתה עוסק בזה? איזה מהתחומים אשר צויינו לעיל בתורת הנסתר משך אותך במיוחד ומדוע? האם מקורות המידע של הטכנולוגיה כיום: טלויזיה אינטרנט, היוו גורם השפעה הוסף להתעניין בתחום? אם כן, האם לדעתך לסדרות טלויזיה (באפי, מכושפות) היה חלק למשיכה שלך לתחום בתת מודע? אם כן,האם לדעתך החשיפה לנושאים אלה באינטרנט הווה כסיבה עיקרית להתענינותך בתחום? האם אתה משתתף בדיונים בפורומים של מאגיה כישוף ותחומים אחרים של תורת הנסתר? פרט מהוא המקור המידע העיקרי שלך? ספרים/ כתבות ואתרים בנט/אחר: האם היה לך מורה דרך שלימד אותך או שהביא לך השראה? האם אתה מחשיב את עצמך: פאגן (מי שלא יודע מזה אומר שלא יסמן)\ יהודי\נוצרי\ מוסלמי\ אחר אם אתה פאגני, לאיזה זרם של פאניזם אתה משתייך? וויקה\ קלטי\ שאמן \אחר .. פרט באיזה סוג של אלוהות אתה מאמין: אתאיסט(לא מאמין בשום אלוהות)\ פוליתאיסט(מאמין באלים רבים)\ מונותאיסט(מאמין באל אחד)\ פנתאיסט(מאמין באלוהות ביקום בכל מקום) האם יש אנשים נוספים במשפחתך אשר עוסקים בתחום המיסטיקה? פרט האם לדעתך יש קשר בין דת לכישוף? האם משפחתך יודעת שאתה עוסק בתחום? האם סביבתך הקרובה(חברים , שכנים) יודעים שאתה עוסק בתחום? כל כמה זמן אתה עושה טקסים ולאיזה צורך? האם אתה מאמין שהטקסים שאתה עושה פועלים? כיצד התחום שאתה עוסק בו מתבטא בחיי היום יום שלך? (לבוש, מוסיקה, וכו) האם אתה שייך לאיזשהי מסגרת קבוצתית של אנשים שדומים לך מהבחינה הזו: לדוגמא קבוצת מכשפים, קבוצת פאגנים כאלה או אחרים שאתה נמצא איתם בקשר ונפגש איתם..פרט. האם אתה עוסק בתורת הנסתר כמקצוע או אולי מתכוון לפתח את זה למקצוע? האם אתה רציני בקשר לנושא או שאתה עוסק בזה רק כתחביב? בפנייך היגדים אנא סמן בּ+ את תשובתך. לא מסכים מסכים במידה מועטה מסכים -כישוף היא דרך לשלוט בחיים שלך -מאז שהתחלתי לעסוק בכישוף אני מרגיש יותר טוב עם עצמי -הכישוף עזר לי לפתור בעיות שונות שהיו לי לפני זה בחיים -רק חברות פרימטיביות עושות כישופים -מאגיה זו דרך חיים -מדע וכישוף יכולים לקיים הרמוניה תודה רבה לכל העונה! עזרתם לי מאוד ילנה

Wing Chan

New member
לפי דעתי את צריכה לעשות הפרדה

בין השאלות שמופנות לכול אחד, זה קצת לא מובן o_O

פחחח.... מענה לא מועיל במיוחד....

גיל: 28 מין: נקבה ארץ לידה: פה מוצא משפחתי: ?! מזרחי?! האם אתה מאמין בתורת הנסתר? כן/לא אולי?! באיזה תחומים של תורת הנסתר אתה מאמין : כלום מהמוצע לעיל.... האם יש לכם במשפחה היסטוריה של מיסטקנים ועיסוק בתורת הנסתר? לא האם אתה משתתף בדיונים בפורומים של מאגיה כישוף ותחומים אחרים של תורת הנסתר? קוראת, פה בעיקר... מהוא המקור המידע העיקרי שלך? ספרים/ כתבות ואתרים בנט/אחר: הכל. האם היה לך מורה דרך שלימד אותך או שהביא לך השראה? לא היה מורה דרך, ואין לי השראה
האם אתה מחשיב את עצמך: פאגן (הייתי שמחה להיות פאגנית...)\ יהודיה. באיזה סוג של אלוהות אתה מאמין: מונותאיסט(מאמין באל אחד)\ פנתאיסט(מאמין באלוהות ביקום בכל מקום) (לדעתי זה אותו דבר...) האם יש אנשים נוספים במשפחתך אשר עוסקים בתחום המיסטיקה? לא. גם אני לא. האם לדעתך יש קשר בין דת לכישוף? לא. האם משפחתך יודעת שאתה עוסק בתחום? לא }-8 האם סביבתך הקרובה(חברים , שכנים) יודעים שאתה עוסק בתחום? חברים יודעים שזה מרתק אותי... כל כמה זמן אתה עושה טקסים ולאיזה צורך? ?! ביום כיפור
סתם, לא עושה, אבל יהיה מעניין לנסות...
כיצד התחום שאתה עוסק בו מתבטא בחיי היום יום שלך? (לבוש, מוסיקה, וכו) הלוואי. ביום שזה יכנס ליום יום שלי אני אהיה מאושרת ושלמה הרבה יותר. כך נראה לי. האם אתה שייך לאיזשהי מסגרת קבוצתית של אנשים שדומים לך מהבחינה הזו: לדוגמא קבוצת מכשפים, קבוצת פאגנים כאלה או אחרים שאתה נמצא איתם בקשר ונפגש איתם..פרט. הלוואי- אבל לא.... האם אתה עוסק בתורת הנסתר כמקצוע או אולי מתכוון לפתח את זה למקצוע? לא האם אתה רציני בקשר לנושא או שאתה עוסק בזה רק כתחביב? עדיין לא תחביב אפילו.... מקווה שיהפוך לתחביב. לא נראה לי שאני אקח את זה רחוק יותר... בפנייך היגדים אנא סמן בּ+ את תשובתך. לא מסכים מסכים במידה מועטה מסכים לא-כישוף היא דרך לשלוט בחיים שלך לא-מאז שהתחלתי לעסוק בכישוף אני מרגיש יותר טוב עם עצמי לא-הכישוף עזר לי לפתור בעיות שונות שהיו לי לפני זה בחיים לא יודעת-רק חברות פרימטיביות עושות כישופים כנראה-מאגיה זו דרך חיים לא יודעת-מדע וכישוף יכולים לקיים הרמוניה תודה רבה לכל העונה! עזרתם לי מאוד בבקשה
למרות שבטח לא ממש הועלתי

Heathen Dawn

New member
שלי מצורף

קובץ PDF, נפתח ב-Adobe Reader. מי שאין לו שיוריד, זה יותר חשוב מוורד.
היו ברוכים. HD

Heathen Dawn

New member
כי אני סטודנט בעצמי

ועל כן מבין כל מי שנמצא בלימודים ומוכן לעזור להם.
היו ברוכים. HD

RainBird

New member
אתה נחמד ../images/Emo140.gif אהבתי גם את האתר שלך, בעיקר את ההיהורים על הדת והחויה שלך של היהדות החרדית ממקור ראשון.

Duke Tear

New member
איזה שאלון מגמתי

/spit בתיכון מבקשים ממך בעבודות בסוציולוגיה להוציא את כולם או רעים או טובים , בלי לדעת שכל בן אדם שונה את רוצה להגיד שאוניברסיטה עדיין אומרים לעשות עבודות כאלו סטיגמיתות? חשבתי שבאונ' מלמדים ללמוד דברים חדשים ,לא ללכת לפי סרטים מצויירים מעניין מה טיב העבודה ולשם מה מטרתה , כדי לחקור משהו צריך קצת יותר מלכתוב הודעה בפורום , צריך להכיר את הסיפור מקרוב, ואת לא עושה את זה וארדן ,אתה לא צריך לזלזל בה, זה לא יפה *יורק על העבודה שלה* רק לי מותר ,אני ילד,וגורלי נחרץ לאם הגדולה. חוסו עלי, ילדי המדבר.

למעלה