בבקשה תענו לי

FriendlyFriend

New member
בבקשה תענו לי

יש לי שיער מתולתל, והוא כל הזמן הופך לליפה וזה נראה רע. מתי שאני שמה איזה ג´ל- אחרי חצי שעה הוא כזה נראה קצר יותר מרטיבה- אחרי רבע שעה נראה כמו לפני ובגלל זה אני כל הזמן הולכת רק עם קוקו הוא קוקו עגבנייה. אני שונאת ללכת ככה, אבל אני גם שונאת ללכת מפוזר בגלל שהשיער מתנפח- וכבר ניסיתי בעבר וזה היה נראה מאוד רע. חשבתי על לעשות את השיער חלק, אבל צריך "איירון" והוא שורף את השיער והוא נראה כמו קש אם עושים עם זה. אז למישהו יש עצות???

niritcat

New member
נדמה לי שיש לי שיער דומה -

אצלי הוא מתנפח ברגע שמברישים אותו (התחפשתי פעם בפורים למכשפה - רק הייתי צריכה לפזר שיער ולהבריש!
), וככה הוא מתולתל ומאוד יבש. מה שעוזר לי, זה קרם של קרליין 10, קרם לעיצוב שיער. בקבוק משאבה בצבע צהוב. אני משתמשת בקרם עם המדבקה הכתומה, "לעיצוב תסרוקות". עולה גם יחסית זול, 15-23 ש"ח לבקבוק (תלוי אם זה במבצע או לא). אם אני אחרי חפיפה, אני פשוט שמה אותו על שיער רטוב. עם לא אחרי חפיפה, אני שמה קרם בידיים, מרטיבה אותם עם קצת מים, ואז שמה על השיער. מקווה שזה יתאים לך!

lost in dreams

New member
גם לי יש שיער כזה! ואני התחפשתי ל..

משוגעת!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה תחפושת פשוט ע-נ-ק-י-ת!!!!!!! הדבר היחיד שעבד אצלי הוא קרם לחות לשיער (לא ממש משנה איזה... כולם גרועים...) ואחרי זה תשימי ג´ל נוזלי (הוא יקר וקשה להשיג אותו אבל הוא שווה את זה...) מעל זה... זה מחזיק את השיער די טוב... וכמובן, שימי את זה על שיער רטוב ותפתחי את התלתלים... מקווה שעזרתי...

FriendlyFriend

New member
תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

אני ינסה את העצות שלכן (פורים, היר איי קום
)

tsiporganeden

New member
חמודה, לדעתי שיער מקורזל הכי

טוב זה קצוץ, ואני מתכוונת קצוץ אורך 2 ס"מ לכל היותר, תעצבי לך תספורת שתתאים לתוי הפנים שלך, ואני מתכוונת לכך שאם את רוצה ללכת עם שביל בצד או הכל אחורנית, מה שמתאים לך, שימי קרם לחות ללא שטיפה וזהו, השיער ייראה כמו המראה הרטוב, כשהוא קצר את יכולה לעצב כל תיספורת שאת רוצה וככה להשאירו למשך היום, אם את הולכת אסוף עם קוקו לאחורנית, יותר טוב לקצץ אותו, ואז פעם בחודש-חודשיים ללכת למספרה, לתספורת קצוצה, יפה, שובב, מעוצב, לא מרגיז, קל לחפוף, קל לסדר, והכי הכי חשוב את לא נראית ינטה. לא לעשות החלקה, לא לשים שום חומר כימי בעיקר לא על שיער מקורזל שנראה כמו קש, קצר וכמה שיותר, זה הפתרון.

תותי-בת

New member
אוי ואבוי! בחיים לא להסתפר באורך 2 ס"מ! ועוד עם שיער מקורזל?! זה זוועת אלוהים!!!!

tsiporganeden

New member
תותי בר חמודה, את חושבת שכתבתי

את מה שכתבתי כי לי יש שיער אחר? בטח שמתוך ניסיון, שיער קצר יילך אתך לאן שתרצי להוביל אותו שיער טיפה ארוך הלך עליך יילך לאן שהוא רוצה, עובדה שאני נראית נהדר עם השיער הקצר, והשורות שכתב למטה הן אגרסיביות ומעליבות תחליפי אותן במשהו יותר מעודן, כך גם את תרגישי אחרי שתכתבי אותן תנסי, בהצלחה.

MsPiggy

New member
אני דווקא בעד להאריך

ככה יהיה אפשר לשלוט בו - אבל זה טעם אישי גם לי היו הרבה בעיות עם השיער שלי - אבל בסוף כשהוא גדל ואפשר לאסוף אותו לקוקו זה משתלם... ושיער מתולתל זה יפה, כשיודעים איך לסדר אותו

Buffy1

New member
מסכימה

גם לי יש שיער מתולתל די ארוך, ופעם היה לי עד הכתפיים והוא כל הזמן התנפח. עכשיו אנחנו חיים בשלום (בערך).
כדאי לך לקנות קרם לחות טוב במספרה, אבל אם זה יקר מדי אז אני ממליצה על קרם לחות של Protein + E או Perfrct hair. לגבי מסיכה לשיער כדאי בכל זאת להשקיע כסף ולקנות במספרה.

תותי-בת

New member
אהמממ אהמממ... אז ככה - ראשית לדעתי זה לא יפה שיער מקורזל/מתולתל קצר כיוון שלעיתים זה גורם לאותו אדם להראות לא משהו - תסכימי איתי שלא לכל אחד זה מתאים קצר?.. ואני שמחה שמתאים ויפה לך שיער קצר ../images/Emo45.gif שנית - השורות למטה בחתימתי לקוחות משידורי המהפכה ששודרו בערוץ 2 - עם אסי וגורי - והכוונה ממש ממש רחוקה מלהעליב - אלא להזכיר לכולם איזה מצחיקים היו הקטעים שלהם, בכל אופן מצטערת שפגעתי בך, אם כי לא במכוון ../images/Emo140.gif שיהיה לך המשך לילה מהנה, ליאת. החתימה שלי:

תותי-בת

New member
אחותי! ../images/Emo8.gif תשמעי - כשאני לא עם פן, אני חופפת בפינוק לכן אני משתמשת גם בקרם לחות שלהם לשיער - הירוק! משהו משהו לשיער ליפה!!! ולשים כשהשיער שלך רטוב! אבל שלא יטפטף על הגב או על הכתפיים כי זה עושה פצעים... בקיצור לייבש טוב טוב עם המגבת ורק אח"כ לשים את הקרם לחות, בהצלחה! ליאת.

angelina1

New member
עצה לשיער יבש.....

תקני מסיכה טובה- לא של וולה וכל החרטה ברטא שמוכרים בסופר פארם אלא תלכי למספרה ותקני מסיכה יקרה וטובה מהסוג של אלה שמוכרים במספרות בלבד לשיער יבש מאוד!!!!! (חשוב).... תחפפי את השיער עם שמפו וקונדישינר ואח"כ תמרכי את המסיכה על כל השיער- תעטפי במגבת וכך תשאירי למשך שעה ואם יש לך זמן אפילו יותר. כך תעשי פעם אחת בשבוע במשך כחודש..... זה מביא המון לחות לשיער ומשקם את המראה שלו... נ.ב.- אם שיערך יבש אינני מציעה לחפוך אותו כל יום כי חפיפה יומיומית תייבש את השיער עוד יותר!!

MsPiggy

New member
שאלות בקשר לשיער יבש

קודם כל - אני חופפת כל יומיים, לפעמים שלושה... זה בסדר? זה לא ייבש את השיער של יותר מדי? ובקשר למסיכות - אני כרגע קונה רק מה שיש בסופר פארם, אבל יש לי מנהג כזה להשאיר אותן על השיער לאיזה יום יומיים ורק אז לרחוץ את השיער... ועוד משהו - שמתי
שהשיער שלי כשאני אוספת אותו בקוקו לא מתיבש וזה דווקא מחזיק לו לחות ככה... שמישהו יגיב על זה...

katykr

New member
אני לא חושבת שזה בריא להשאיר

מסכות שיער שנועדו ל-3 דקות ליום-יומיים.

MsPiggy

New member
אני לא בטוחה, פעם אחרונה שקניתי

מסיכה לשיער במספרה אמרו לי שדווקא כדאי לי להשאיר אותה על השיער הרבה זמן - אז מאז אני עושה את זה עם כל המסיכות... ונראה לי שזה דווקא עוזר, השיער שלי הוא אחרי החלקה ועכשיו אחרי כל המסיכות לשיער יבש שהשתמשתי בהן הוא נראה יותר טוב ממה שהוא היה לפני ההחלקה...

FriendlyFriend

New member
תודההה!!!

לא ציפיתי על עך הרבה אנשים לענות! תודה! ודרך אגב- אני גרה בקנדה, אז אין פה את המוצרים שאמרתם...

למעלה