בבקשה תענו לי ...

• פותח הנושא d&a
  • פורסם בתאריך

d&a

New member
בבקשה תענו לי ...

בבקשה תענו לי ...

מה לעזאזל ההסדל בין שאלון העדפות לבן לורוד ???? למה קיבלתי לבן ? יש לי קב``א 52 ... .

avipe

New member
קיבלתי שאלון לבן כי..

שאלון ורוד מקבלים מי שיש לו קב``א גבוה 54 עד 56 ופרופיל 82-97 ושאלון לבן מקבלים קב``א נמוך 53 ומטה ופרופיל 72-82 אפילו שבשאלון יש דברים שמתאימים לפרופיל 82 ומעלה גם פרופיל 72 מקבלים לבן...(צבא לא חכם במיוחד...) וזהו .. אני קיבלתי ורוד.. אתה בעצמך אמרת שהקב``א לא משהו 52 אז זה בגלל זה... :) זה גם אומר שלא תקבל יום סיירות וכאלה

shloomoo

New member
טעות בידיך

סעיף ראייה גבוה, שמשאיר עדיין פרופיל 97, פוסל אותך מלקבל טופס ורוד - של יום סיירות למעשה. לי למשל יש פרופיל 97 עם סעיף עיניים וקב``א קצונה (קיבלתי טופס תלפיות , הייתי במבחנים בבית יהודי בסרביה והייתי יכול לעבור את המיונים לחובלים אם הייתה לי מוטיבציה להשתתף בפסיכולוג הקבוצתי). למרות זאת לא קיבלתי טופס ורוד. וזה בטוח בגלל הסעיף עיניים (2.5 - ומעלה פוסל, ולי יש 3 - בעין אחת ו 2.5 - עם חצי צילינדר בעין השניה).

Dr.Drek

New member
יש צבעים???

באמת יש ורוד ולבן??? אני קיבלתי פשוט כמה דפים לבנים עם כל חילות השדה... יש לי פרופיל 97. וקבא 56... לא ידעתי שיש ורוד??? לא נראה לי שיש כזה דבר.... אם כן - אנא למדוני!

avipe

New member
אתה חי באשליות

אחי אם קיבלתי לבן אז אין סיכוי שאתה קבא 56 ההבדל היחידי בין הטפסים הלבנים לורודים הוא שבטפסים הורודים יש בנוסף לכול היחידות עוד עמוד של יחידות התנדבותיות שאומרים לך שאתה מתאים להם ותקבל זימונים בהמשך הכוונה ליום סיירות. אם קיבלת לבן אז א אין לך קבא גבוה וב לא תקבל יום סיירות וכאלה אם אתה בטוח שיש לך קבא גבוה אז תברר את זה שוב עם הקשרים שלך ואז תפנה למדור סיירות לשאול אם אתה עומד לקבל יום סיירות ואם לא אז סימן שאני צודק ואם כן אז פשוט בטעות שלחו לך את הלבן במקום הורוד.

Dr.Drek

New member
אשליות!!!

ממממ...יכול להיות ששלחו לי לבן כי לא קיבלתי יום סיירות... אבל אחי...יש לי קבא 56...סמוך עליי...הייתי מועמד לתלפיות וחמן שחקים... אבל זה די מעניין למה לא קיבלתי... יכול להיות בגלל הסעיף ראייה שלי??? בכל מקרה זה כבר מאחוריי, אני כבר ביחידה מובחרת וטובה... לבן ורוד...מה זה משנה כבר??? :)

avipe

New member
יכול להיות

יכול להיות

שזה בגלל הראיה אפילו שאני לא מאמין... סתם טעות במחשב... לאיזה יחידה אתה הולך? מובחרת וטובה וקרבית או לא?

למעלה