בבקשה תענו לי

ofofofofof

New member
בבקשה תענו לי

יש לי בעיה cאייריבר h10 שלי לפעמים נתקעים שירים פתאום כזה ושומעים תקוע ואז אני לוחץ על משהו וזה מסדר זה קורה מידי פעם..וגם לפעמים המכשיר נכבה לי...זה צריך להיות ככה או שיש איזה בעיה..(האמת זה לא כל כך מפריעה לי אבל קצת מעצבן)אשמח אם תוכלו לעזור לי..

TheRealDeal

New member
זה לא צ'אט..!

ההודעה הקודמת שלך עם אותו תוכן אפילו לא הגיעה לאמצע העמוד! אל תכתוב הודעה חדשה כל פעם, תקפיץ כל פעם שההודעה עוברת עמוד.. כל הודעה חדשה שלך מורידה עמוד הודעה אחת של מישהו אחר שגם צריך עזרה.

יאיר B

New member
נשמע לך הגיוני שמכשיר נכבה באמצע

העבודה שלו (כשהסוללה מלאה)? אז זה לא צריך לקרות. המכשיר גם לא אמור להיתקע. זה שווה בדיקה יותר מקיפה. ------------ הערה: אתה מתבקש לא לפתוח שני הודעות (ועוד זהות) באותו עמוד. אתה יכול להקפיץ את ההודעה שלך אם לא קיבלת תשובה ואם היא עברה לעמוד השני ע"י תגובה להודעה המקורית עם לפחות 10 אותיות בגוף ההודעה. בעמוד הראשון יש מקום רק ל-15 הודעות! ההודעה הישנה נמחקה כי היא תופסת כאמור מקום של הודעה אחרת. תודה.

gt-master

New member
זה קורה שיש בעיה בקבצי MP3

נתקלתי בזה במס' מכשירים טובים. היו קבצים שגרמו לריסט אז פשוט העפתי את הקבצים שגרמו וקודדתי מחדש.

stardust19

New member
זה קורה לרוב עם קבצים שמפוצלים שהיו

מחוברים לקובץ אחד גדול אבל זה גם קיים בקבצים רגילים. מעניין שאני אף פעם לא נתקלתי בתופעה הזו עם קובצי WAV ו OGG

למעלה