בבקשה תצביעו לנטליה אוריירו!!

Amor fatal

New member
בבקשה תצביעו לנטליה אוריירו!!

שלום לכולם! נטליה מועמדת במרטין פיירו שזה הטקס החשוב ביותר בארגנטינה! בבקשה תצביעו לה! בבקשה תצביעו לה בתור השחקנית הטובה ביותר בקומדיה וגם תצביעו לקצורה בתור הקומדיה הטובה ביותר!! תודה מראש לכל מי שיצביע סיון :) http://americatv.uolsinectis.com.ar/martinfierro/nomitele1.htm

pinoki

New member
מיס נוריס המשכתי את השירשור

כהודעה חדשה, הסקרנות גוברת... האם החברס צודקים
אם לא... תני רמז

swirrrly

New member
שיו אני כל כך מעוצבנת~../images/Emo46.gif ../images/Emo118.gif

לפחות תסבירי לאנשים איך מתמצאים עם הספרדית!!!!!!!! לא לכולם יש אינטליגנציה גבוהה כמו שלי, שתעזור להם להתמצאות אפילו באתר בשפה זרה ומגעילה!!!!!!!!!!
זה לקח לי זמן לקלוטטטטטטט!!!!!!!!!! מצאתי את נטליה, ואז הייתי צריכה עוד לחזור להודעה שלך כדי לקלוט על מה עוד ללחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז גם מצאתי את קצ'ורה המזדיינת!! וזה ממש מצחיק כי כשאני כותבת את זה יש לי הבעת פנים מה זה רגועה - אבל אני כזאת מעוצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז חשבתי שיש כפתור כללי כזה שלוחצים עליו, ואז לחצתי על הכפתור הלא נכון!! ואז הייתי צריכה לחזור אחורה, בת זונה~~~!!!!~~~~~!!!!!
ואז הבנתי שלכל נושא פאקינ' לוחצים בנפרדדדדדד!!!!!!! וגם ההודעה המזורגגת לקחה לי דקות ירקות מהפאקינ' חיים היקרים שלי!!!!!!!! שליייייייייייייייייייי!!!!! פעם הבאה כשאת מבקשת מאנשים לעשות לך טובה, תדאגי שתעשי עד המקסימום של העבודה שאת יכולה, ושהם יעשו את המינימום שצריך כדי שהעבודה תושלם!! במילים אחרות - אל תסמכי על האינטליגנציה שלנו, או בעצם על החוסר אינטליגנציה שלנו, שבגללה אנחנו צופים בטלנובלות מטומטמות ושורפים תאים על ידי למידת מילים בספרדית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה