בבקשה תצילו אותי!!!!!

Alinush*

New member
בבקשה תצילו אותי!!!!! ../images/Emo7.gif

תצילו אותי!!!!!! אני בת 13 וחודשיים. משקל: 61 ק"ג גובה: 165 ס"מ אני רוצה לרדת לפחות ב-10 ק"ג בחודש, תמליצו לי מה צריך לאכול,ואיזה תרגילים אני צריכה לעשות בשביל להוריד את הבטן... תעזרו לי בבקשה!!!

mikloi

New member
שלום מתוקה!

אבל לא יורדים 10 ק"ג בחודש. בשום מצב (אולי בשאיבת שומן...) ולגובה שלך את גם לא צריכה לרדת יותר מ3 4 ק"ג כדי להיות רזה. בכל אופן, פשוט תעייני פה בהצעות שזורמות מכל כיוון, אבל הכי חשוב, שתפנימי: לא יורדים 10 ק"ג בחודש! במיוחד לא בגיל שלך! אל תדפקי לעצמך את הסיכוי לגבוה...!

היי אלינוש ../images/Emo13.gif

קודם כל- נשימה עמוקה
. תראי, כמו שמיקה כבר כתבה לך- אי אפשר להוריד 10 קילו בחודש. למה דווקא בחודש? קחי את הזמן
. אבל ברצינות.. לא כדאי לך גם לנסות להוריד 10 קילו בחודש. זה לא בריא וזה גם רק יגרום לכך שתעלי את הכל ועוד עם ריבית... אני לא יודעת מה הרגלי האכילה שלך, אבל הנה כמה טיפים:
תשתי הרבה מים- שמונה כוסות ביום לפחות.
תפחיתי בכל הדברים שצריך..
את יודעת, ממתקים, שוקולד, מלוחים..
תעשי קצת ספורט.. לא משהו רציני אם אין לך כוח- אפילו הליכות של ארבעים דקות שלוש פעמים בשבוע, כשיש זמן וכוח... זה ככה על רגל אחת. וכמובן- תישארי כאן
תכתבי קצת איפה את נשברת, מה הבעיות.. ונוכל לעזור לך יותר
בכל מקרה ברוכה הבאה, והמון בהצלחה! שלך, ס.ש.

rutti

New member
ברוכה הבאה!!!

קודם כל אל תיכנסי לפאניקה. את ממש לא צריכה לרדת 10 קילו ובטח שלא בחודש כמו שאמרו לך לפני. את עושה מעצמך יותר ממה שאת. את בכלל לא נקראת שמנה לפי הנתונים שנתת, וחוץ מזה שאת מאוד צעירה והגוף שלך עוד יכול מאוד להשתנות. אז תקחי נשימה ארוכה, לא להילחץ ותתחילי לאכול מסודר, תעשי ספורט ותראי שיהיה בסדר,אל תדאגי. רק אל תעשי דיאטות מסוכנות כי בגילך במיוחד זה ממש יכול לפגוע בך. אז בהצלחה ותזכרי שכולנו כאן בישבילך.

rutti

New member
ברוכה הבאה!!!

קודם כל אל תיכנסי לפאניקה. את ממש לא צריכה לרדת 10 קילו ובטח שלא בחודש כמו שאמרו לך לפני. את עושה מעצמך יותר ממה שאת. את בכלל לא נקראת שמנה לפי הנתונים שנתת, וחוץ מזה שאת מאוד צעירה והגוף שלך עוד יכול מאוד להשתנות. אז תקחי נשימה ארוכה, לא להילחץ ותתחילי לאכול מסודר, תעשי ספורט ותראי שיהיה בסדר,אל תדאגי. רק אל תעשי דיאטות מסוכנות כי בגילך במיוחד זה ממש יכול לפגוע בך. אז בהצלחה ותזכרי שכולנו כאן בישבילך.

Alinush*

New member
תודה לכם על התמיכה....

תודה רבה לכם על התמיכה... כמה מקסימום אפשר להוריד בחודש?

rutti

New member
הכי טוב זה...

הכי מומלץ והכי בריא זה להוריד בין חצי קילו לקילו בשבוע, כלומר מקסימום 4 קילו בחודש. זה אמנם איטי אבל זה משתלם , כי אחרי זה הרבה יותר קל לשמור על המשקל.

למעלה