בבקשה תצפו בחדשות ערוץ 2 הערב

בבקשה תצפו בחדשות ערוץ 2 הערב../images/Emo70.gif

...אולי תזהו שם מישהו/י...
מבקשת שתפנו אלי כל מי שיש לו גידול במח, זה חשוב!!! אילת.

הימים עסוקים.. עסוקים...../images/Emo11.gif../images/Emo66.gif

מלחמת קיום בכל מובן המילה...! תחזיקו לי אצבעות ואם יש לכם רעיונות ליצירת פרובוקציות- רק תגידו!!! אילת.

תמר 26

New member
דווקא יצא לי לראות ../images/Emo13.gif

ואנסה לחשוב, על פרובוקציות

גידול בראש

מצטער שפיספסתי חדשות אתמול אבל אם תרצי לעדכן אותי על מה אשמח. הייתי בטיפול ובקשר לגידול בראש למה השאלה מחלקים פרסים או משהו כזה? לי יש אחד די עקשן שמלווה אותי מ2002 ואפילו אחרי שני ניתוחים די אגרסיבים האחרון לפני6 חודשים הוא חתם קבע שם והחליט להמשיך להתפתח לו {הוא כנראה מהבודדים שלא גילו עדיין שהראש שלי הוא לא מציאה כזו גדולה}

התקשרות במייל

אני והמחשב ממש לא משדרים באותה הרשת ואפשר לומר שההקלדה שלי היא לא רק עיורת אלא גם צולעת ואם אוסיף לזה את שני ילדי שמסתובבים מאחורי בזעקות שמשעמם להם לפחות כאילו היה מדובר באמצע הצוהרים ושאני היא התוכנית האומנותית להערב הכי פשוט מבחינתי הוא לדבר בטלפון {אמא שלהם בישיבה אין סופית ואין סיכוי שהם יתנו לי להתרכז בלנסות לתרגם מה שיש לי להגיד . אם כן הטל שלי הוא 08-9340738 בתקווה שאני לא עושה כאן טעות ומזמין עוד 1500 משוגעים להטריד אותי אבל כנראה שיש רק דרך אחת לדעת?

NiR AbR

New member
שאלה

זה תקף לגבי כל מי שיש לו גידול במח? או רק לאלו שהגידול שלהם ממאיר?

התרופה הזו עוזרת רק

התרופה הזו עוזרת לבעלי גידול ראשוני במח, מסוגים שונים. זאת אומרת, לא גרורות מאזורים אחרים בגוף. זו תרופה כימותרפית שמצליחה לעבור את מחסום ה-BLOOD BRAIN BARIER שמונע בדרך כלל מחומרים לחדור למח. מקווה שעניתי לך, אילת.

דגנילי

New member
איזו אטימות במדינה הזאת..

כל כך מכעיס..כל הכבוד לך על הכוחות! ראיתי את הכתבה, וקראתי לבעלי שיראה..אני לא מבינה את האטימות הזו..איך אנשים הולכים לישון ככה בלילה? זה מזכיר לי גם את הגבר שלא העבירו לו את התרופה שחיכתה לו במכס או משהו כזה..כי לא נשאר לו כסף לשלם מס אחרי ששילם לבד על התרופה היקרה..האיש יושב בבית ומחכה למות..ולאף אחד לא אכפת..אחרי שהכתבה פורסמה בידיעות - העבירו לו את התרופה..גועל נפש!!!

הודגיק

New member
לא ראיתי

אבל אם את מחפשת פרובוקציות , אז אני כאן כדי לתת רעיונות . אפשר כולם ללכת ערומים במאה שערים , זה וואחד פרובוקציה , אבל זה כולל גזר דין מוות בסקילה ובמהירות . (איך אפשר בלי הומור ?) למזלי (אם אפשר לומר את זה בכלל) אני לא מכיר אנשים עם גידול במח שאני אוכל להפנות אלייך .

איזה חברים טובים אתם!!!

תןדה על התמיכה, על האכפתיות, על ה-כ-ל!!! אוהבת אתכם! אילת.

lili the one

New member
מצטערת שלא יצא לי לראות את החדשות

וגם לא מכירה חולים עם גידולים סרטניים במוח. רעיונות לפרובוקציה: החתמת אנשים על עצומה, שליחתה לקופות החולים ומשרד הבריאות ופירסומה באמצעי תקשורת? להקים אתר אינטרנט לקדושת המאבק ולפרסמו בכל הפורומים? שליחת אין ספור מיילים לחברי כנסת ולמנכ"לי חברות קופות החולים? לנסות לצרף את האגודה למלחמה בסרטן למאבק? מקווה שסייעתי ואשמח לסייע יותר, עדכני אותי, ל.

אני ראיתי ../images/Emo122.gif

ולדעתי קופות החולים
#@
%@
?%%@
וגם זה שלא נותנים טמודל
%#@*
בכלל.. אבל יש דברים שמתוקף תפקידי אסור לי להגיד... בהצלחה במאבק! אני חושבת שבכל פעם שהנושא עולה בטלויזיה קופות החולים מרגישות שזה רק עניין של זמן וכרגע הן על זמן שאול עד שתיפול החלטה גורפת לגבי הטמודל. חזקו ואמצו
גלי

למעלה