הפרק הרביעי שודר אתמול../images/Emo13.gif
אני אכתוב לך עכשיו את התקציר בקצרה, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הסצנות בסידרה עצמה, אלא אחבר בין הסצנות הקשורות וכך תקבל את התמונה המושלמת בבהירות
- איקה חושדת שאלביס בוגד בה. היא נפגשת עם נטלי שמרחרחת לה את הבית, וקובעת- אלביס בוגד באיקה. איקה השבורה מציבה לאלביס אולטימטום: או שאתה מספר לי את כ-ל האמת, או שאתה/אני עוזב/ת את הבית. אלביס קם, אורז חפציו ועוזב את הבית (ל"דינה" של צבי). - צבי עורך לאסתי הפתעה כשהיא מגלה שבפגישה שלהם תהייה נוכחת גם לאה. לאה מבקשת מצבי לצאת לרגע כדי שתוכל לערוך עם אסתי "שיחת בנות", וכשהוא יוצא היא מספרת לה איך הפלילו את בנה בעזרת הדרכון הדיפלומטי שלו, כשביקשו ממנו להעביר שוקולדים שהוא לא ידע שיש בהם סמים, ואיך זה מרגיש שהבן היחיד שלך, האדם החשוב לך מכל, מופלל ואת כאמא חסרת אונים. אסתי לוקחת ללב את דברי לאה, ומחליטה ללכת על הקמפיין. - אסתי יורדת מהמשרד שלה למעגן מכיוון שלא היתה קליטה כשהיא דיברה עם עומר בפלאפון. כשהשיחה התנתקה היא התעצבנה וזרקה את הפלאפון לים. לפתע הופיע האיש מהשוקולדים שאני לא זוכרת איך קוראים לו, שהתפשט כדי לקפוץ לים ולהוציא את הפלאפון מהמים בעוד אסתי מובכת. הם נצמדו שלא במתכוון ככל הנראה וצבי תפס אותם אבל לא קרה כלום. נראה לי שעוד יתפתח משהו בינהם... - "חני שלמה" (יוני) ונועם רבים על עידית. כידוע, שניהם שונאים אחד את השני. הם ערכו תחרות הורדת ידיים כאשר מי שמפסיד קם מהשולחן והולך. יוני ניצח את נועם שהופך קשות. - תומ"ש (
) גילה שהעטיפה של השוקולדים עשויה מנייר מתכתי מיוחד מאד שנועד לעטוף שבבי מחשב יקרים במיוחד (וכאן מקבלים עוד רמז בנוגע לסמים) וכשהוא מספר את זה לאלביס ושניהם לא מבינים למה, אלביס מחליט לפעול בעניין. הוא מתחפש לאמן שנטי מאד שקוראים לו רוזה, והולך לאיש מהשוקולדים שאני לא זוכרת איך קוראים לו. אלביס שלבוש נורא מצחיק מספר לו שהוא אמן שמפסל בחומרים מאד לא צפויים (כמו קציץ בשר) ושהוא החליט לפסל בשוקולד (המטרה שלו היתה כנראה להשיג את השוקולד המיוחד ולבדוק מה יש בו). אלהיס גם אומר לו, שהוא פנה אליו כי הוא רוצה שהוא יתן לו את השוקולדים, והוא יפסל בהם ובתמורה הוא יקים תערוכה מהשוקולדים שלו. לפתע היה טלפון מהעו"ד שלו (שכנראה זה עו"ד שליין, אבא של עידית. נו, קוני למל הזה) והאיש מהשוקולדים כל כך נלחץ ואמר לאלביס שהוא ידבר איתו למחרת. - ומדוע הסקתי שהעו"ד שלו זה עו"ד שליין? כיוון שבסוף הפרק היתה סצנה שלאה באה לבקר את בנה יוני חני שלמה (כיוני). לאה ביקשה מיוני להזהר, ויוני אמר לה שזו הדרך היחידה שבה הוא יוכל להוכיח את חפותו. הוא גם סיפר לה שהוא מצא במשרד של עו"ד שליין (שלהזכירך, אצלו הוא עובד כמזכירה חני שלמה) המון חומר עליו כיוני. עכשיו זה כבר ידוע שעו"ד שליין הוא זה שהפליל את יוני והוא מנסה למצוא דרך להוכיח את זה. מקווה שעזרתי