בבקשה תקראו הכול (זה ארוך)

h i l a 25

New member
בבקשה תקראו הכול (זה ארוך)

שלום שמי הילה ואני בת 25 , לפני שנה וחצי נרשמתי לשומרי משקל בשיטת הנקודות , ירדתי במשך 6 חודשים של עבודה אינטנסיבית במכון כושר ותזונה בריאה 20 ק"ג . הייתי גאה בעצמי . אגב משקלי היה 104 ק"ג על 165 גובה ושנאתי את עצמי,אחרי 6 חודשים אני ובעלי עקרנו מארץ ישראל לעיר ההמורים לאס ואגס , ביומי השני בואגס נרשמתי לשומרי משקל והמשכתי במתכונות המוכרת לי מהארץ, ספורט יום יומי אנטנסיבי ותזונה בריאה ודלה ,כמו בארץ ללא שינוי. אבל לא ירדתי נשארתי במקום 3 חודשים, הרמתי ידיים משומרי משקל ופרשתי, אבל המשכתי אצל תזונאית מוסמכת, והפלא ופלא גם אצלה במשך 3 חודשים העלתי 3 ק"ג והיאוש רק גובר. בעלי החליט לעשות מעשה והתקשר לדיאטנית מישראל ושאל על פשר התופעה. שאלו אותו האם אני זוללת בליילות,האם אני משקרת ברישום,האם אני אוכלת מתוקים,האם אני אוכלת מוצרי חלב שמנים(כגון גבינות שמנות חמאה וכו'). התשובות כולן היו שלליות. אני אוכלת רק דל שומן,שותה קפה פעם אחת ביום ,שותה מים כמו שמעולם לא שתיתי, אוכל רק אוכל מזין ובריא ירקות פירות הכול בהוראת התזונאית, ועושה ספור יום כן יום לא בהוראת התזונאית. ובכול זאת לא זזה רק עולה. הדיאטנית מישראל אמרה שאני בסדר גמור אני צריכה לנקות מעצמי את רגשות האשם ולהבין שהמוצרים שונים בין ישראל לארה"ב, ולגוף האדם לוקח זמן מה להסתגל , אבל כמו שכולכם יודעים זה לא מעניין אותי. אני רוצה לרדת ומהר, נמאס לי לקנות בגדים בצפיה שיהיו גדולים עלי והם קטנים . אני מתוסכלת וקשה לי כי אני לא ממש מבינה את השפה(קשה להבין תזונאית כי היא לא מבינה אוכל כשר מהוא ובכלל לא מבינה אותי) אז הכול לוחץ ואני משתגעת. בבקשה אני מתחננת לעצות עוזרות ומועילות, אני לא אומרת נואש בחיים אבל השפיות שלי היא דבר חשוב ואני מרגישה שאני מאבדת אותה. תודה רבה ואני מחזקת את אלו שנמצאים בתהליך וקשה להם אל תתיאשו ואל תומרו די, הדרך לתהילה קשה וארוכה אבל משתלמת. הילה.

ידיב

New member
המלצה על דיאטה אמיתית.

הילה שלום.אני רוצה להמליץ לך על ספר שקראתי על דיאטה, בשם השמן והרזה, מדריך עוקף קלוריות. מדריך מעולה להורדת משקל. תכנסי לנענע ותכתבי בחלון החיפוש, השמן והרזה, ותגיעי לאתר שמוצג בו הספר.

למה למהר?

רוב דיאטות הבזק מסתיימות בהעלאה במשקל יותר מהמשקל המקורי. דיאטה אמיתית זה לאכול אוכל בריא עם כמה שפחות שומן ולעשות ספורט. אין קיצורי דרך. עדיף להוריד במשקל באופן יציב לאורך תקופה ארוכה ותוך כדי כך לסגל הרגלים בריאים יותר מאשר לרדת מהר. יכול להיות שבארה"ב האוכל יותר שומני. הלחץ להוריד ומהר לא מועיל. תבררי אצל תזונאית מה הכי כדאי לאכול וממה להמנע ותשאפי להגיע לאכילה בריאה, לאט לאט, תוך כדי פעילות גופנית.

h i l a 25

New member
תודה

אולי לא הבנת אותי אני בתהליך דיאטה כבר שנה וחצי ואני הולכת על הדיאטה הבטוחה והבריאה ספורט תזונה נכונה ותזונאית צמודה עד לפני מספר ימים אבל מה שאני מתכוונת זה שלמרות הכול אני לא יורדת אלא עולה . ככה שאמרתי שנמאס לי ואני רוצה מהר התכוונתי לירידה כול שהיא ולא עליה. בקיצור תודה על העצה וכן האוכל כן מלא סוכר ושומן וכמובן הפחממות שזה המוקש הגדול שלי. הכול אופן תודה

or2704

New member
../images/Emo176.gif

אולי אם תכתבי מה את אוכלת בערך אפשר יהיה לראות מה הבעיה כי ישנם הרבה מוצרים שכביכול דיאטטים והם ממש לא.

למעלה