בבקשה תקראו! נואשת לעזרה!

keren888

New member
בבקשה תקראו! נואשת לעזרה!

היי אנשים.. אם תלכו אחורה תקראו הודעות שלי.. על החבר לשעבר.. שהכרנו לפני שנה היינו חברים וניפרדנו בגלל בת דודה שלי..בקיצור שנה שלמה אני והוא בקשר טוב.. אני עדין חולה עליו.. מרוב אהבה של האחד לשני אנחנו מדברים ורבים על שטויות(לא חברים) ושוב מדברים ורבים.. בקיצור.. לפני כמה ימים שוב ישבנו בגן שלנו ומדברים על החיים אחרי שכל כך הרבה פעמים שאנחנו עושים את זה ואני מיעצת לו והוא לי.. עד שבפעם האחרונה הוא אמר לי שהוא רוצה להתחיל איתי הכל מההתחלה..(לאחרונה הוא הירבה לזרוק לי את זה בקטנה אבל הראתי לו שאני לא מעוניינת כי לא רציתי ישר ליפול שוב מבלי לחשוב..) אז כשהוא אמר לי את זה והפעם רציני יותר..והוא האריך במילים כמה אני חשובה לו.. וכמה הוא ניסה להתנתק ולא הצליח והוא הרגיש שפספס.. (תמיד ניסינו להתנתק אחד מהשני.. אבל תמיד חזרנו לדבר וליעץ ולצחוק כמו תמיד.) בקיצור אמרתי לו סבבה.. ואז הוא אמר לי שהוא לא רוצה לאבד אותי שוב.. אבל לפני שאנחנו מתחילים אני צריך לספר לך משהו..הוא התקשה לספר לי.. אמר לי שלא משנה מה הוא לא רוצה לאבד אותי והצטער כל כך הרבה פעמים.. אני ניבהלתי.. לא הבנתי. אמרתי תגיד לי ונראה .. הוא אמר נתגבר על זה ביחד..(שזה משהו שהצחיק אותי.אחרי ששמעתי )אמר תבטיחי לי שלא תעזבי אותי.. ואז הוא סיפר לי..!!! שכבתי עם החברה הטובה שלך..(זאת אותה אחת שסיפרתי לכם עליה לפני כמה זמן.. שם האשכול זה האם קיימת חברה טובה? בקיצור הייתי בשוק!! מה לדעכם עליי לעשות??????? אם תרצו עוד פרטים תשאלו.. אני באמת לא יודעת מה לעשות!!!!!אשמח מאוד אם תעזרו לי!!!!!!

תעזבי אותו

השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם את יכולה לבטוח בו אחרי מה שהוא סיפר לך? אני מניח שלא, כי אם הוא בגד בך פעם אחת (ועזבי אותך מכל ההתחנפויות שלו) הוא יבגוד שוב ושוב במיוחד בגלל שהוא רואה שאת סולחת. אבל רגע, יכול להיות שאני לא הבנתי טוב והוא שכב איתה רק אחרי שנפרדתם?

keren888

New member
זה היה הרבה אחרי שניפרדנו...

כן ברור.. הוא שכב איתה בזמן שהוא לא היה חייב לי כלום..!! זה היה הרבה אחרי שניפרדנו.. ובכלל זו היתה תקופה שאותו שבוע גם לא דיברנו... ומריבות שלנו זה לא מפני שאנחנו לא מסתדרים זה מפני שכל אחד המשיך לדרכו וזה הפריע לנו.. הקינאה.. החוסר שליטה בשני..(בגלל האי מחויבות..) ותמיד זה היה נגמר עוד באותו רגע בחיוך.. בצחוק.. או לפעמים בכמה ימים של נתק.. אבל אז הוא מתקשר או אני אליו.. תלוי מי מחזיק מעמד.. וזה תמיד ארך שבוע..

Cobe Anan

New member
אני אלך נגד הזרם..

תהיי איתו, אם הוא עושה לך טוב. אם את מסוגלת להתגבר על המחשבה עליו ביחד עם החברה הכי טובה שלך, לא צריכה להיות לך בעיה עם כל העניין. הוא באמת לא היה חייב לך שום דבר, הוא באמת לא עשה שום דבר פסול, ובאמת חבל להפסיד משהו אמיתי. תעשי מה שגורם לך להיות מאושרת. זהו.

זה בגידה

גם מצידו וגם מצד חברה שלה אם היא היתה חברה שלה היא היתה שואלת אותה לפני שהיא מתקרבת אליו ואם הוא היה אוהב אותה הוא לא היה הולך אל חברה שלה יש הרבה דגים בים הוא לא היה צריך ללכת אל חברה שלה בכלל אצלנו בחברה יש מן חוק כזה שאם למשיהו יש חברה היא שרופה אצל כל שאר החברים בשביל למנוע מצבים כאלו

בגידה זה רק דבר אחד

לצאת או לשכב עם מישהי בזמן שאתה במערכת יסים מחייבת. למה הוא סיפר לה רק עכשיו? ממש לא יודע וזה לא חשוב.

יש הבדל בין לפגוע לבין לבגוד

אמון יש במערכת יחסים, ברגע שמערכת היחסים נגמרת אף אחד לא צריך לתת דין וחשבון אחד לשני.

הוא עשה את זה אחרי שנפרדתם!

אז אין פה מה לבוא אליו בטענות! אם את מרגישה שאת חולה עליו בכזה טירוף, והוא ש-ל-ך, אז תחזרו להיות ביחד! לחיות כמו שאמרת "מהתחלה"... יש לכם הרי הרבה מה לתקן, לשפר, לטפח את הקשר הזה! זה ודאי קשר שיכול לפרוח ולשגשג... אז יאללה... שנה חדשה... התחלה חדשה... מותק, לכי על זה! ועם הרבה תבונה, תשמרי על הקשר הזה, עליו, עליך, ותצליחו! שיהיה ר-ק טוב!!! ולגבי החברה, -צר לי, אך זו לא נקראת חברה!!!!!!

keren888

New member
אי כבוד וחוסר אכפתיות

אנשים!!! חזרתי אליו אחרי מה שהוא אמר וזה אחרי כל כך הרבה פעמים הייתי חייבת לנסות וזה מפני שרציתי.. רציתי להתחיל מחדש.. להרגיש כמו פעם נאהבת..אבל לא!! אולי הוא אוהב אבל הוא לא מראה את זה.. נראה שהוא אוהב אותי אך ורק בחדר המיטות בלבד!! הוא אומר לי שהוא לא רוצה לראות אותי כל יום כדי שלא ימאס לו..או שאם לא יבוא לו לראות אותי הוא יגיד לי..אפילו כשקבענו שמוצ"ש אנחנו ביחד..הוא יצא מבלי לומר בכלל! התפשרתי בכל כך הרבה דברים נראה שלא אכפת לו..ואני תמיד נמסה מכל מילה שהוא אומר.. כנראה הוא מכיר אותי מידי טוב כך שהוא יודע איפה לומר את המילה הנכונה..אתמול הייתי חייבת לדבר איתו.. הוא אומר לי שהוא לא רוצה שהידידות שלו ידעו כדי שהן לא יברחו לו!!!!!! אתם קולטים??או שבכלל הוא לא רוצה שנצא למועדון שלנו כדי שלא יראו אותנו ביחד..והסיבה היא שהוא לא רוצה שידברו עלינו וינסו להפריד בינינו שוב(פעם רק מקנאה של אחרים ניפרדנו) בקיצור תשאלו אני אענה אני! כבר באמת לא יודעת מה לעשות!!!!!

למעלה