בבקשה תקראו.

בבקשה תקראו.

אני כותבת את ההודעה הזאת, בגלל כמה דברים שראיתי בפורום שלא כל כך מצאו חן בעיניי ובעיניי ענבלירון. אני מרגישה שצריך חדד כאן כמה דברים לגבי מהות הפורום, הכללים שלו והוויה שלו ולעשות מן הסכם עם כולם, מן הצהרת כוונות שכזאת, כיוון שאני לא הולכת להיות בפורום החל מיום שלישי עד יום שישי, ואני לא מרגישה בנוח להשאיר אותי כמו שהוא. קודם כל, הדבר שהכי הפריעה לי נצלו"שים ושאלות: כל הכבוד לכם אנשים שאתם באמת מנצל"שים ונמנעים מלפתוח הודעות חדשות על שאלות שהן באמת, יחסית, סתמיות, אבל.. יש כאן קטע כזה שאנשים בכלל לא שמים על השרשור שאותו או בו הם מנצל"שים ושואלים מה שהם רוצים לשאול. בבקשה שימו לב לחשיבות השרשור לפני שאתם עושים זאת כיוון שאם אתם שואלים שאלה ממש לא קשורה כמו "מתי המפגש?" בשרשור שטוגלאן (כלומר הוכנס לטאגליינס) בנושא אחר לגמרי, זה פשוט מיותר, והורס ממהות השרשור. יותר גרוע, לא אני ולא ענבלירון יכולות לשרשר את ההודעה למקום אחר כיוון שהיא לא הודעה ראשית. גם שרשורים שנועצים, שרשור נעוץ משמע שהוא חשוב אז למה לנצל"ש אותו? אני לא יוצאת כאן נגד בנות מסויימות, חס וחלילה, אני אוהבת את כולכם כמו מטורפת, אחרת לא הייתי כאן כותבת את ההודעה הזאת, ולא הייתי משקיעה בפורום שאני לא אוהבת את האנשים שמה. אני מבקשת מכם, קצת טאקט, אם אתם לא מוצאים איפה לשרשר, תפתחו שרשור חדש תפתחו אוף, או אולי פשוט צריך לעשות שרשור שאלות ובקשות שבועי, כי זה משהו שהולך וחוזר כאן. ומה שהכי מצחיק אותי זה.. שנפתח ביום שבת שרשור אוף שהוא ממש ריק, ואף אחת לא חשבה לכתוב את ההודעות שלה שמה, כיוון שהוא ירד קצת לתחתית העמוד. האם חשוב לכן יותר לקבל תשובה מיידית לשאלה שלכן, אפילו אם זה אומר לצפצף על שרשור מסויים שהיה מוקדש לנושא מסויים? עוד דבר שרציתי לדבר עליו הוא הפחד של לפתוח שרשורים "סליחה שאני פותחת שרשור", "אל תהרגו אותי.. " קודם כל, אף אחד לא יהרוג אף אחד, לפעמים אנשים פותחים הודעות כי הם לא יודעים לאן לשרשר אותן, וזה עדיף על לפתוח הודעות בשרשורים לא מתאימים. זה לא נורא הדבר הכי גרוע שיעשו לכן, זה להעיר לכן על זה ולהגיד לאן יכולתן לשרשר, ובמקרה הכי גרוע, אני אשרשר את ההודעה לאן שהיא מתאימה. וכל זה מוביל אותי לדבר על עוד משהו חשוב אחרון, העוינות שהתפתחה כאן בפורום. אני יכולה להגיד חד משמעית שאני הייתי חלק מזה, לצערי, כלומר, אני לא סובלת פאנגירלז, אני לא סובלת ת'בנות שבאות רק בשביל ג'ארד, וואוו תאמינו לי שראיתי כל כך הרבה כאלה באנגליה שזה היה מטורף. כן, לפעמים יש לנו שיחות על זה ברישמי וכאלה אבל אני חושבת שכולנו מושפעות מזה קצת יותר מידיי. צריך להתייחס בסבלנות לאנשים, ולהגיב בצורה נאותה, אפילו אם זאת מישהי שמתבטאת בצורה מה זה מעצבנת, ושיודעים בשביל מה היא באה לפה, אפשר לנסות ולהראות לאנשים שיש עוד חברים בלהקה הזאת, ואם וכאשר הבת אדם הזאת לא תרגע, נמצא מה לעשות. זה הגיע לכזה מצב שאם מישהי אומרת שג'ארד חתיך, סתם בתוך שיחה, קוטלים אותה מכאן ועד הודעה חדשה. דיי דיי. כולנו יודעות שהוא בן אדם יפה. מי באמת יכולה להתכחש לזה? ואני יודעת שאני ממש לא דוגמא, מה שאני עשיתי בעבר כניראה שלא נותן לי את הזכות לבוא ו"להטיף" לכולכן.. אבל כן היה חשוב לי להבהיר את זה בפורום. הייתי רוצה, שכולם התחייבו קצת להשתפר, ולשמור על הכללים האלה, כמו שאני מתחייבת עכשיו.
שני.

TheMarsArmy

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה בהחלט.

אוף אתן כאלה חמודות במת! אבל די, די! ג'יזס חח אינלי כוח. זה מטריד לא צריך לתקוף כל אחת ולא על כל דבר צריך להעיר. אבל שיהיה. זה ישתפר כי אין פה אנשים קשיי קליטה. שבוע נפלא חברים.

קריסטה

New member
ואו שני, אני ממש גאה בך.

אם זה לא היה ברור קודם, עכשיו הוכחת למעלה מכל ספק שמגיע לך לנהל את הפורום הזה. כל הכבוד!

A Broken Myth

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה, ויכול להיות שגם אני יצאתי קצת לא בסדר, או ממש לא בסדר, אז אני מתנצלת אם פגעתי אי-פעם במישהי חדשה שאמרה משהו על ג'ארד. והמ, כל הכבוד לך
.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמי כמוני יודעת..

לא לפתוח הודעות חדשות עלל סתםםםםםםםם ! חחח ותאמינו לייי מניסיון.. ונכון שג'ארד יפה וגם אני תמיד אהבתי אותו ואני גם תמיד יאהב אותו אבל אם תסתכלו ג'ארד לקח את רוב היופי משאנון בכל זאת שאנון הוא "הגדול" של החבורה חחחח .. וטומו גם חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
בכל אופן לא באתי לחפור לכם.. שני צודקת :) שני ? אני איתך אחותי

העויינות פה לאחרונה באמת נהייתה נוראית.

אני חושבת שכל בת עשתה טעות פה ושם כשהיא הצטרפה לפורום, ואם הותיקות יותר פה זוכרות, פעם לא קיבלנו ככה אנשים. תמיד כולם כלכך התגאו שאנחנו פורום שאוהב את כל החברים שבו ומקבל את כולם. היה כיף להכנס לפורום, לראות איזה קבלות פנים עושים פה לאנשים.. באמת חימם את הלב. לאחרונה כאילו עניין הקטילת פאנגרליזם נכנס לקטע או משהו כזה, וזה קצת מרושע לפי דעתי.. אנחנו צריכות לאט לאט להראות ולהסביר למה ההתנהגות הזאת פחות רצוייה פה.. קטילות ורשעות לא הדרך. אולי ברשמי, ובואו נודה שגם שם זה יותר מקובל, אבל אין מה לעשות בנות- אנחנו לא ברשמי. אנחנו בתפוז, ולפורום הזה יש את החוקים שלו והמוסכמויות שלו. אני באמת מקווה שהעלנו פה נקודה חשובה וזה לא יהיה ככה יותר.. סך הכל, יש פה אנשים חמים ומדהימים שכולכם יודעים כמה אני אוהבת. תראו את הצדדים האלה בכם.

קריסטה

New member
../images/Emo45.gifבדיוק...

ואסור לשכוח שהרבה מהמצטרפים כאן הם ילדים צעירים, 12,13,14. מה לעשות, זה גיל ילדותי במקצת. אז אולי בהתחלה כל מה שיעניין את אותו בנאדם זה המראה של הלהקה, אבל בשביל זה אנחנו כאן, לכוון לכיוון הבוגר וההגיוני. אף אחד לא נולד עם הידע הזה, ולפעמים צריך קצת הכוונה. עם הגיל והניסיון זה עובר. פשוט סבלנות
מי יודע, אולי אם לא היו מגרשים מהרשמי כל חשודה בפאנגירליזם היו לנו יותר מעריצים נורמלים?

chen krispin

New member
אני מסכימה איתך...

גם אני שמתי לב שחלק מהפורום נהיה תוקפני קצת, כל אחת שבאה וצורחת "אני חולה על ג'רד" או אפילו זאת שבאה לבקש תמונות.. ישר תקפנו אותה.. זה לא בסדר. אם היינו מסבירות שזה לא המקום לזה אז אוקי, היא אולי הייתה מבינה והולכת או לא מדברת על זה יותר. אני מקווה שזה באמת ייפסק.

adiiiXD

New member
אני קוטלת פאנגירלז../images/Emo9.gif

אני אנסה לעבוד על זה . ברצינות =]

זה לא את וזה לאה רק את בובה ../images/Emo9.gif

נסחפנו קצת לא?
בכל מקרה, רק שתדעי, שאני קלטתי את הסארקזם, אבל לפעמים צריך לקחת בחשבון שמה שנכתב לא תמיד נקרא כמו שהיית רוצה שיקראו אותו, ולצערי, למדתי את זה על בשרי

adiiiXD

New member
זה בערך מה שקורה לי =\

מה שדי מעצבן- כי אני אוהבת לדבר, ולא אוהבת שמבינים ממה שאני אומרת דברים אחרים D: גם זה יכול להקרא מוזר, אבל כבר ירדתי על עצמי אז לא נורא , אני לא נפגעת XDD למרות שכמובן לא כל האשמה רק על קריאה לא מתאימה - אני צריכה לרסן את עצמי ....:) ותודה על ההבנה :)

LoveYourHate

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

את פשוט מדהימה ..גאה בך כל כך אהובתי שמחה שהנושאים האלה ירדו לך קצת מהלב..
תהני ביום שלישי! אני אשתדל לשמור על המקום מסודר ומתורבת

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

וסליחה שעוד לא מחקתי את השורה בחתימה שלי שאומרת שאני מנהלת פהXD [זה רק מתוך עצלנות, ולא משום סיבה אחרת]

למעלה