בבקשה תקראו

הדס100

New member
בבקשה תקראו

אני יודעת שכתבתי פה לפני כמה זמן אבל אני שוב כותבת...רק פה אני יכולה להוציא את זה קצת החוצה. מי שלא זוכר, כתבתי על אמא שלי שכל הזמן צועקת ואני ממש מרגישה שמנסה כל הזמן לריב, איתנו או עם אחרים, ואני פשוט מתחרפנת מזה כבר. היום למשל היא הספיקה לריב עם אח שלי בבוקר, (התחילה לצעוק עליו כמו משוגעת...) עם אחותי בערב, (כנ"ל) ועכשיו חבר של אח שלי בא אליו והוא אמר לה משהו שלדעתה היה חוצפה אז היא התחילה לצעוק עליו שהיא תשלח אותו הביתה (ב11 בלילה...) אני לא מתערבת במה שלא נוגע לי אבל משגע אותי לראות אותה מתנהגת ככה. היום היא רבה עם אחותי על זה שהיא רוצה ללכת לקורס צלילה, אז יא התחילה לצעוק עליה שתפסיק לבזבז כסף, (אחותי משלמת על זה) ושהטיול שלה יהיה מקולל, ושאם היא תראה את החבר שלה- זה שהיא הולכת איתו, היא תראה לו מה זה, אני יודעת שבטח תכתבו לי שזה לא ענייני, אבל זה כן. אני גם גרה פה וקשה לי להעריך אותה על זה, ו... לא יודעת. נמאס לי כבר.

faith2

New member
הדס מתוקה,

בטח שזה עינייך, כי כל עוד יש צעקות, אווירה שלילית ומתח בבית....הדבר הזה משפיעה עלייך. אני לא זוכרת אם לך אמרתי או אמרנו- אבל אולי ישיבה משפחתית- עם האחים, עם אבא...שאמא תבין שהבעיה שממנה היא סובלת- כי חייב להיות מוקד או גורם לכל הכעס הזה, איננו צריך לבוא על חשבונכם!, ואולי אם היא תדבר איתכם על מה שלה כואב או מפריע, אולי תצליחו להגיע לפתרון שיקדים את כל הכעס ופורקן העצבים הזה.... מקווה שאיכשהו עזרתי...

הדס100

New member
אבא שלי לא מתייחס,

אחותי לא גרה בבית, ואחי קטן מדיי בשביל לדבר איתה (בן 10)

faith2

New member
זה שהיא לא גרה בבית...

זאת לא סיבה שהיא לא תשתתף בשיחה הזאתי... אולי תדברו עם אבא על זה? שיצטרך לשיחה?? אני חושבת ששיחה משפחתית מאוד אבל מאוד נחוצה כאן... ואם המצב הכלכלי בסדר, אולי אפילו ייעוץ משפחתי?

למעלה