בבקשה תקראו

דרור22

New member
בבקשה תקראו

רציתי לספר לכם, בחיים שלי יש 2 אנשים יש את דרור שבפנים ויש את דרור שבחוץ דרור שבפנים הוא אדם קצת משוגע וקצת לא נורמלי וכדי שהוא יחיה הוא זקוק לדרור שבחוץ. לדרור שבחוץ יש מפשחה נורמלית והם גרים בבית נורמלי ברחוב נורמלי מאוד ולא הייתם מאמינים שלמשפחה נורמלית כל כך נולד דרור משוגע כל כך, לפעמים דרור שבפנים יוצא ורואים ממש ממש טיפה על דרור שבחוץ הייתכן שלמשפחה הנורמלית יותר חשוב להיות נורמלית מאשר להיות משפחה?

DJNYC

New member
קראתי.

היתכן שלדרור חשוב להיות נורמאלי, כי הוא חושב שרק ככה הוא יהיה חלק ממשפחה?

דרור22

New member
אני לא חושב שדרור רוצה להיות נורמלי

אני יודע שרק ככה הוא יהיה חלק מהמשפחה

SC

New member
מבחינת המשפחה יש רק דרור אחד

הדרור ה"נורמאלי", שאותו הם אוהבים מאוד, אבל הדרור הנורמאלי הזה חושב שיש שני דרור ולא מבין שיש רק דרור אחד, דרור מיוחד. רק מה יש איזה שהוא צד שדרור לא מראה כל הזמן ורק לפעמים הצד הזה מתבלט ורק לקצת. אם תסתובב ותראה למשפחה את הצד שאתה לא אוהב להראות, אתה חושב שהם לא יאהבו אותך יותר ויזרקו אותך ?

אופק L

New member
בחיים שלי יש 2 אנשים, יש את אופק

שבפנים ויש את אופק שבחוץ. אופק שבפנים הוא האופק האמיתי, הנורמלי, ההוא שיודע שהוא הומוסקסואל ומאמין בעצמו ומבין שזו לא אשמתו ושבקרוב הוא יצא מהארון והכל יהיה בסדר. אופק שבחוץ הוא האופק המשוגע, הלא-נורמלי, ההוא שנלחם נגד הנשמה והרגש שלו רק בכדי שהמשפחה לא תתמודד עם משהו "נוראי" כמו הומוסקסואליות, שמלביש על עצמו מסיכות "סטרייטיות" ומוכן לוותר על החיים האמיתיים שלו בכדי שלמשפחה שלו יהיה טוב. המשפחה הנורמלית רואה רק את אופק שבחוץ, את אופק המשוגע - וטוב לה עם זה. היא לא מתמודדת עם המבטים של החברים, עם שאלות של המשפחה, עם חוסר הידיעה והפחדים מהנושא של ההומוסקסואליות. המשפחה הנורמלית לא יודעת שאופק שבחוץ הוא אדם לא אמיתי, שהוא אדם מזוייף שמוכן לעשות הכל מלבד לפגוע בהם, שחושב רק עליהם ומוותר על החופש שלו למענם. אם המשפחה באמת נורמלית, אז אופק שבחוץ יתן לאופק שבפנים (האמיתי) לצאת החוצה גם כן, וכולם יחד ילכו לטיפול פסיכולוגי או יבררו עם עצמם מדוע אופק שבפנים לא יכול להחליף את אופק שבחוץ וכך כל המשפחה תהיה נורמלית. אמא, אבא, אחות, כלב ואופק שבפנים (שבינתיים יצא החוצה - וטוב לו כל כך).
תודה ששיתפת אותנו ואני מאחל לך רק טוב

דרור22

New member
../images/Emo51.gif

אתם לא יודעים כמה דעתכם חשובה לי, מזה זמן מה אני מתלבט אם להשאיר הודעה או לא ואחרי אתמול החלטתי להשאיר אני מודה לכם מאוד! נעים לי להכיר את כולכם

אופק L

New member
ומה דרור מאחל לעצמו?

אם אנחנו שוכחים לרגע מהמשפחה והאנשים סביבך, איך אתה רואה את החיים שלך כטובים ושלמים יותר? מה אמור לקרות?

דרור22

New member
החיים שלי?

אם אתה שואל איך החיים שלי? אז הם מצויינים לא הייתי מוותר על שום חלק מעצמי יש לי מספר חברים שאני יודע שממש לא יפריע להם אם הם ידעו והם עדיין ישארו חברים טובים שלי לגבי העתיד? אני לא בטוח למשפחה שלי בכל אופן לא נראה לי שאני אספר בזמן הקרוב לחברים כן! אני פשוט יודע שההורים שלי לא יקבלו את זה

אופק L

New member
אני ממש מאושר בשבילך, שתדע שזה

השלב החשוב ביותר - ההכרה בעצמך והיכולת להגיע להבנה ולהיות מאושר. אם אתה יודע שלחברים שלך זה לא יפריע, אז אולי באמת הגיע הזמן לשתף אחד או שניים מהם בסוד שלך ולפרוק קצת את הפחדים והכאבים שאספת במשך השנים. איך אתה יודע שההורים שלך לא יקבלו את זה? היו רמזים? העובדה שאף פעם לא דיברו על הנושא בפומבי בבית שלך, לא אומרת שההורים שלך נגדו או שהם לא יאהבו את הבן שלהם. שיחות סביב נושא הגאווה עולות בעיקר במהלך חודש הגאווה, היו סיפורים רבים על בני נוער שההורים שלהם קיללו וצעקו כשהם ראו בטלוויזיה את החוגגים - השאלה מה הם יעשו כשהדבר יהיה בבית שלהם, עם הבן שלהם שהם אוהבים וגאים בו. האם יש לך אחים ואחיות? מישהו קרוב אלייך שמכיר גם את ההורים ויכול לדעת מה תהיה תגובתם לנושא?

noa365

New member
סליחה שאני מתערבת

אני דתיה די מכורח המציאות ומצאתי קוים מקבילים בין ההרגשות שלנו

SC

New member
נעים גם לי להכיר אותך

אתה לא יודע כמה אני שמח שהעזת ונכנסת לפורום. אם יש ביכולתי לסייע בידך, אנא אל תהסס הסיטואציה בה אתה נמצא מוכרת כמעט לכל אחד מאיתנו אם לא לכולנו וזה נושא רגיש וכאוב ואין תרופת קסם, אתה תצטרך המון המון כח וחיזוקים כדי לספר להוריך ואם יש כבוד, אהבה, תמיכה ויחסים חמים ביניכם הרי זה אומר שהם יאהבו אותך לנצח. אני לא אומר שלא תהיה אכזבה ולא יהיו שאלות של איפה טעיתי וכו. אבל הם יאהבו אותך ושום דבר בעולם לא יקח את זה מהם. אני מדבר מניסיון. שוב אני יוצא מנקודת הנחה שהוריך לא קיצוניים מאוד. אל תהסס לדבר על זה ולשתף אנשים קרובים אליך, ככל שתוצאי את זה החוצה יהיה לך קל יותר מבפנים. ברוך בואך לפורום גאווה !!!

דרור22

New member
אתם לא תאמינו כמה

רמזים היו... משום מה ההורים שלי בעלי דיעות ליברליות בהכל אבל אינני יודע למה לא, בנושא הזה הם ממש אנטי היו מספר פעמים שניסיתי לברר והעליתי את העיניין עם אימי, מה דעתה על הומואים ולסביות ואחרי שהיא אמרה לי את דעתה (שברוב הפעמים מהווה כ שמינית מדעתו של אבי ) הייתי בשוק.... אז לצערי ומהיכרות רבת השנים שלי איתם אני יכול להיות בטוח שאם הם לא יזרקו אותי מהבית אז אבא שלי בטח לא ידבר איתי ולצערי אינני יכול להרשות לעצמי לעזוב נ.ב 22 אינו גילי אני בן 19, 22 זהוא סתם מספר

SC

New member
תראה ואני אומר לך אך ורק מניסיוני

גם אצלי בבית לא אהבו במיוחד הומואים ולסביות, לא שהיום מתים עליהם אבל יש יותר פתיחות לנושא. אפילו אני בעצמי הייתי נוהג ללעוג להומואים במצבים מסויימים, לא יודע מתוך מה או איזה פחד גרם לי להתנהג כך. אני לא יצאתי מהארון, כמו שצריך לספר להורים וכו´ אני לא הייתי עומד בזה, לזה כבר לא היה לי כח אבל בכל זאת זה יצא החוצה המשפחה שלי לא מתה על זה אבל כולם ללא יוצא מן הכלל מקבלים אותי ואת בן זוגי באהבה גדולה וזה נפלא ומרגש ואני מאחל לך את זה גם. אני לא יודע איך אתה מתנהג באופן כללי אבל חשבת על זה שאולי אמא שלך בתוך תוכה כבר יודעת והיא פשוט מדחיקה את זה ? זו אפשרות. אבל מה שאתה אומר זה ממש כך, כדאי שתגדל קצת, תצא מהבית, תן להם לחיות וחייה בעצמך את חייך. בינתיים עד שתגדל תזכור את זה תמיד ואני מתכוון לכך בכל הרצינות ובכל הכנות, יש לך אותי ואת חברי הפורום לדבר על מה שאתה רוצה ומתי שתרצה ואשמח להושיט את ידי ככל שרק אוכל.

MARMELAD

New member
תשמע סיפורון קטן...

אני אף פעם לא היית ממש בארון, בבי"ס תמיד ידעו - ראו עליי. כל השנים הייתי בטוח שכול-ם יודעים. אבל, אמא... לא. כמה רמזים שלא זרקתי לה, כמה הזמנות למסיבות גייז שהיא ראתה בבית. כמה חברים מבי"ס שבאו לישון אצלי. כמה דיסקים של דנה אינטרנשיונל.... כלום. היא פשוט התעלמה לחלוטין מכל הרמזים שלי. בסוף היא קראה איזה מכתב שכתבתי לידידה שלי והשארתי על השולחן.. די בכוונה... והכל יצא החוצה. תראה, לאמהות יש שתי תכונות חשובות. חשדנות ועצימת עיניים הם חושדות שאנחנו מסוממים, הומואים, מופרעים וגם מתעלמות מזה לגמריי. וזה לא מנוגד אחד לשני. זה טבעי לחלוטין. אז אני לא יודע אם לייעץ לך לצאת מהארון כרגע. לכל אחד יש את הזמן שלו. אצלי בפורום כתב מישהו בן 23, שרק עכשיו סיפר להורים שלו. כל הסביבה ידעה עליו, וההורים - יוק. אז מה אני אומר בעצם...? כשהזמן יגיע אתה תדע. אל תילחץ. ובקשר ל"נורמלי" וה"לא נורמלי"... אני הייתי קורא לזה ה"נורמטיבי" וה"לא נורמטיבי"... תגיד שזה לא נשמע יותר טוב... בכל מקרה, באיזהשהוא שלב אתה כבר תדע שהזמן לצאת מהארון יגיע. מה שאני מציע לך כרגע זה קודם כל לדאוג ששני האנשים שקיימים בך יהפכו לבן אדם אחד, שלם ומושלם. תאהב את עצמך, תזכור שאתה לא לבד ולא היחיד שאוהב בנים, ולאט לאט דברים יסתדרו מעצמם. ברוך הבא ובהצלחה. מרמלד.

DJNYC

New member
תן לי לספר לך סיפור קטן..

ההורים שלנו הם גם רק אנשים, שלפעמים אומרים דברים שהם לא מתכוונים ולפעמים זורקים סתם דברים בלי לדעת כמה הם משפיעים עלינו. כשחבר שלי שאל את אמא שלו לפני הרבה שנים מה יהיה אם הוא יגיד לה שהוא הומו היא אמרה שהיא תשב עליו שבעה. בגלל המשפט הזה הוא פחד לספר לה. אבל הוא סיפר לה, והיא ביקרה אצלנו בבית, ואמרה שהיא הרוויחה עוד בן (אותי) והיחסים בינינו מצויינים. הורים פולטים הרבה שטויות אבל יותר מכל הם אוהבים את הילדים שלהם, ולא יהיו מוכנים לוותר עליהם לטובת איזו שהיא דעה חשוכה. צריך לתת להם קצת קרדיט. כך או כך, אל תחשוב שאם אתה לא מספר להם אתה עושה להם טובה, או עושה להם את החיים יותר קלים, או מרחם עליהם - כי זה בולשיט, וזה לתת לעצמך תירוצים ממיני תירוצים למה זה בסדר לא לספר להם.

למעלה