בבקשה תתייחסו אליי ברצינות ותקראו הכל תודה:(

sonic15

New member
בבקשה תתייחסו אליי ברצינות ותקראו הכל תודה:(

בבקשה תתייחסו אליי ברצינות ותקראו הכל תודה:( תתקשיבו עכשיו זה כבר בצרינות רע לי מר לי ואני ממש עצוב שההורים המפגרים שלי עוד לא נפרדו אחריי שהיה כבר תגירושים תקשיבו הלכתי לרווחה לאחת שאוכל דלבר איתה הייתי בפעם הראשונה לבד היום הלכתי עם אמא שלי דיברנו על הרבה והיא בעיקר הסבירה לה שרע לי כי אמרתי לה רע לי רע לי שאתם בידח נמאס לי אני רוצה לעבור לתל אביב בקיצרו אחריי שיצאנו אמא שלי אמרה שעם אמשיך ללכת הם יוציאו אותי מהיבת בלי לשואל אותי בקיצור-סליחה על טעויות כתיב אני פשוט לחוץ ממש רע לי נמאס מההורים האלו אני כנראה לא מספיק חשוב להם שהם לא מוכנים אפילו לעשות הסכם לשבת ביחד ולעשות הסכם שהוא ישאר פה ואני ואמא שלי נעבור לתל אביב בבקשה מה אפשר לעושת עם לא ללכת לעובדת סוציאלית ברווחה אז לחכות לבית ספר ולדבר עם יועצת בית ספר איזה עוד פתרונות יש בבקשה עזרו לי בבקשהב :(((((((((((

תצטרך להסביר את עצמך

אם הבנתי נכון: א. ההורים שלך התגרשו. ב. אבא שלך לא עזב את הבית עדיין וגר אתכם. ג. לאימא שלך אין את היכולת הכספית וגם לא רוצה לעבור לגור בתל אביב - שזה מה שאתה רוצה. ד. אתה לא רוצה לעזוב את אימא ואת הבית ולגור בפנימיה. הבנתי נכון את הסיפור?

sonic15

New member
אני יתקן מה שצריך

א-כן אבל עוד לא נפרדו :( ב-לצערי הרב כן ג-אין לה תכסף והיא מחכה לדיון שיביאו לה תכסף-ומבחינתי זה מבאס ד-אני הלכתי לעובדת סוציאלית בעייריה לא כדי שיקחו אותי לפנימיה אלא כדי שהיא תעזור לי לצאת המספיור שתסביר להם שרע לי שהם מעריבם אותי בעניינים שלהם אני אמשח דלבר עם מישהיא עלז ה אבל שלא יקחו אותי מהיבת אחר כך אמא שלי אמרה לי שהם עושים ככה:(

למעלה