בבקשה !

boli bop

New member
בבקשה !

יש לי מסנג´ר ואני מחפשת ילדים שאוהבים את התאומות כדי לדבר איתם. אז בבקשה לכל מי שיש לו מסנג´ר ורוצה לדבר על התאומות שישרשר כאן את הכתובת אי מייל שדרכה הוא רשום במסנג´ר.... ו...זהו אז הנה הכתובת שבה אני רשומה במסנג´ר ואתם מוזמנים לדבר איתי : [email protected] (אני רשומה יחד עם אח שלי וזו הכתובת שלו שדרכה אנו רשומים) ממני רומי - boli bop נ.ב בבקשה תשרשרו לכאן את הכתובת שלכם במסנג´ר, בבקשה !!!

הנה שלי../images/Emo85.gif

[email protected]

omer wild

New member
לרומי !!! ../images/Emo68.gif

אני ייתן לך את הכתובת שלי אבל רק שתדעי שנאי לא מתחברת עכשיו כי יש לי בעיה במסנג´ר ואין לי מושג מה היא
אז את יודעת את הפפרטים שלי...אני בת 14 כיתה ט´
התוכתב - [email protected]

maya cool

New member
מסנג´ר../images/Emo140.gif

גם לי יש מסנג´ר ב-MSN [email protected] וגם ב-YAHOO MASENGER [email protected] מי שרוצה לדבר איתי יכול להוסיף אותי לרשימת אנשי הקשר אבל לפני זה שיודיע לי שהוא מכאן

boli bop

New member
טוב תודה !

אני בהחלט יוסיף אתכם לרשימת הקשר שלי כי לפעמים בא לי לדבר על התאומות עם עוד ילדים. ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד שלפעמים אם תראו שיש מישהו שקוראים לו דרך המורדים בפורום זאת אני כי זה הכינוי של אח שלי בפורום טוב ? אז אני ישרשר אחר כך הודעה שזאת הייתה אני .. מקווה שתבינו רומי

שאלה../images/Emo35.gif

גם אני יכולה להוסיף אותכם לרשימת אנשי הקשר שלי
אתם יכולים בהחלט להוסיף אותי

maya cool

New member
טעות שלי../images/Emo70.gif

אני כתבתי בטעות את ההודעה שכתוב שכתבה "ספירולוגית" (זה השם של אחותי בפורומים) אני התכוונתי לשאול אם אני יכולה להוסיף אותכם גם לרשימת אנשי הקשר שלי
ואתם יכולים להוסיף אותי סורי טעות שלי [email protected]

למעלה