|בבשלום לכולם.. עזרה דחופה!!!

Future cop

New member
|בבשלום לכולם.. עזרה דחופה!!!../images/Emo53.gif

שלום אני מחפש כבר מלא מלא זמן צ´יזבת מפחיד מאוד לספר לילדים כי יש לנו עוד כמה זמן טיול לילה וביקשו ממני לספר צ´יזבת.. ואין לי כל כך ... אז משהו שיודע.. שיצור קשר.. תודה רבה רבה מראש!

scooby4

New member
הצ´יזבט האהוב עלי...

אשה צעירה נסעה בכביש המהיר. אז ראתה איזה זקנה, אם הרבה שיער, הולכת לאט בצד הדרך. האשה עצרה את המכונית והציעה לאישה הזקנה נסיעה. כששתיהם נסעו, האשה התחילה לשוחח קצת, בזמן שהאשה הזקנה הציעה לה חתיכת מסטיק. אז האשה שמה לב שלאשה הזקנה יש ידיים ממש שעירות ומאוד מצולקות. היא הבינה את הטעות שלה, וסטתה. ואמרה שהיא חושבת שהיא פגעה במשהו. היא עצרה את המכונית. וביקשה מהאשה הזקנה ללכת לראות אם יש שם משהו., כשהאשה הזקנה הייתה מאחורי המכונית, האשה נסעה במהירות האפשרית. האשה הצעירה הרגישה מאוד לא נעים בקשר לאישה הזקנה, שמרוב הלחץ היא התנהגה כל כך נורא. היא הרגישה אפילו יותר נורא כשראתה את התיק שלה יושב על הרצפה ליד כסא הנוסע. האשה הצעירה הבינה שהאשה הזקנה לא תוכל להמשיך בלעדיו. האשה הצעירה הרימה את התיק מהרצפה, וראתה שיש בו ארנקים, שעונים, תכשיטים וסכין צייד גדול מלא דם.

scooby4

New member
אה! אז אתה רוצה סוף טוב, כאילו...

לילדים! הבנתי, שנייה תן לי לחפש...יש איזה אחד, נראה לי זיו, שם כאן אגדה מפחידה, שנגמרת בסוף טוב, זה שרוצה לשחק תופסת... אני אחפש את זה, ביינתים יש לי כאן אגדה אורבנית לא מפחידה עם סוף טוב, עכשיו אני רק אלך לחפש את האגדה המפחידה של זיו, שנגמרת בסוף טוב... חברת ילדות ערכה מסיבת רווקות, לילה אחד לפני נישואיה ובעלה שלח לה כהפתעה רקדן חשפן, כהה עור חטוב ויפה תואר. הרקדן רקד והתפשט , הנשים שתו והשתוללו, שתו והשתוללו.....עד שאף אחת כבר לא זוכרת מה היה שם... הן התעוררו למחרת בשתיים בצהריים. החתונה נערכה בערב, באחד מהגנים שבאזור, החתן היה המאושר באדם. לאחר כתשעה חודשים מגיעים בני הזוג לחדר הלידה, הבעל מסייע לאישתו בלידה שאורכת כשמונה וחצי שעות, כשהתינוק יוצא לאוויר העולם, הבעל מחוויר ונוטש את המקום............ התינוק כושי.

scooby4

New member
הנה, מצאתי! ../images/Emo6.gif

נתנו לכתב אחד לכתוב כתבה על בית משוגעים הוא הלך לבית המשוגעים בקומה ה-1 יש אנשים עם שער ארוך שותים בירה משתוללים הוא כתב בלע בלע עלה לקומה ה-2 יש אותו דבר כמו בקומה ה-1 הוא כתב בלע בלע ורק בקומה השלישית יש אחד יושב שותה יין וכותב אם הוא מפסיק לכתוב אז הוא מתחיל להשתולל הכתב מתחיל לדבר איתו אז הוא הפסיק לכתוב פתאום הוא קם ורץ אחרי הכתב הכתב רץ רץ רץ רץ מגיע לשערים הם מתחילים להיסגר הוא כימעט מגיע אבל השערים נסגרו המשוגע בא אליו נגע בוא ואמר תפסתי אותך.... עכשיו תוכל לתפוס אותי סוף למי שלא הבין:המשוגע כול הזמן רצה לשחק תופסת.... כל הזכויות שמורות לזיו בע"מ.

זיושי

New member
חחחחחחחחחחחחח

עכשיו שקארתי את זה הבנתי שממש לא ניסחתי טוב את הסיפור אבל לא משנה....

scooby4

New member
אז תנסה!

כמה שאתה חושב שזה קל... ................................ זה די קל...

scooby4

New member
תשמע משהו...

"צ´יזבט לא מפחיד - אם יש לו סוף-טוב!!!!" אל תשגע שכל!

Future cop

New member
../images/Emo9.gifכנס שניה לא לזה התקבנתי../images/Emo13.gif

אני מדבר על סוף מפחיד לא סוף טוב כמו בכול הסרטים שנגיד בסוף האמא חוזרת לבת וכל השטיות האלה.. שבסוף הצ´יזבט יהיה משפט מפחיד ממש עם הבנת תענה ואם לא אז לא.. אבל בכול זאת תודה מראש

scooby4

New member
אבל אמרת שזה לילדים!!!!!!!!

וגם אמרת שאתה רוצה סוף טוב, אבל עכשיו אתה אומר סוף כזה, וכזה, ובלה בלה...אני לא מכיר שום צ´יזבט חצי מפחיד שאין לו סוף!!! אם אתה רוצה, קח נייר ועט/word... ותכתוב את הצ´יזבט המושלם!

Idan91

New member
אני אסביר לך...

אני משתדלת להיות סובלנית... ולא לתקן כאן, אבל יש כמה שגיאות שאני לא מסוגלת לא לתקן- כנס היא אחת מהן... לכן תיקנתי רק את השגיאה הזאת.

למעלה