בבשקה תעזרו אני מיואשת....

כוכבונת

New member
בבשקה תעזרו אני מיואשת....../images/Emo7.gif

שלום לכולם!! יש לי בעיה שממש מטרידה ומפריעה לי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... חבר שלי לשעבר לא עוזב אותי. נפרדנו לפני כחצי שנה והוא עדיין מתקשר אלי שולח לי הודעות אומר שהוא אוהב אותי מתגעגע אלי ורוצה שנחזור. היינו יחד שנתיים פלוס מינוס. אני לא אוהבת אותו ולא רוצה אותו. אמרתי לו את זה הרבה מאוד פעמים וכל הזמן אני אומרת לו שינסה לשכוח ממני כי לא נחזור. הוא אומר לי שהוא מבין את זה אבל בכל זאת ממשיך לרדוף אחרי... מה אני יכולה לעשות אני כבר מיואשת בבקשה תעזרו.... בתודה כוכבונת המיואשת...

ליאן.

New member
אהלן כוכבית

נראה לי ששניכם עוד ילדים.. -ניחוש. תוכלי להגיד לו שיש לך חבר חדש, תוכלי לשלוח אותו לייעוץ מקצועי, תוכלי לדבר עם אמא שלו על הבעייה ושהיא תנהל איתו שיחה רצינית ותדאג לו. אי אפשר לדעת מה הוא עלול לעשות לעצמו (או לך) כשהוא במצב אובססיבי שכזה. אם זה לא עובד ומדובר במישהו בוגר יותר, תוכלי לאיים שתתקשרי למשטרה. ואם הוא עדיין ימשיך להטריד אותך, פני למשטרה !!

כוכבונת

New member
תגובה לליאן

הי ליאן תודה על התגובה!! יש פרטים שאת לא יודעת ועכשיו אני אגיד לך אותם ואולי תגובתך תשתנה: הוא בן 23 ואני עוד מעט 17. הוא חבר טוב של אח שלי,לדבר עם אמא שלו ממש לא בא בחשבון ןלמשטרה גם לא. וגם כשהיה לי חבר הוא ידע זאת אך בכל זאת המשיך לרדוף...הוא אפילו סיפר לאחי מה שהיה בינינו!!(אחי אז לא ידע) אבל מזל שהוא לא כעס ולקח את זה בסבבה הוא רק כעס שלא סיפרתי לו. בקיצור הוא באמת אובססיבי כמו שאמרת מה אני יכולה לעשות? אשמח לקבל את תגובתך בנושא.....

BOLDER

New member
אובססיה והחברים...

כוכבית היי זה רק מצב אצלו הוא לא מוכן להודות שהוא ניזרק כלומר את צריכה בעדינות לומר לו שלפניו 2 אפשרויות להיות בן אדם עם כבוד עצמי או להיות סמרטוט כן האמירה הזו מעמידה במקום את מרבית הגברברים אמרי לו שהיגיע הזמן שיאסוף את שאריות כבודו הנרמס מבין רגליו וימצא מישהיא אחרת איתה ימצא את עתידו כי את כבר לא. זה קצת אגרסיבי אבל קרציות צריך להוריד בהצלחה

כוכבונת

New member
תגובה

bolder היקר! תודה על עצתך אבל אל תחשוב שלא אמרתי לו את זה!! גם אני וגם חברותי אמרנו לו שהוא עבר את הקו האדום שהוא כבר כמו סמרטוט אחרי ושאין לי כבוד עצמי..והוא צריך למצוא מישהי אחרת. אבל זה לא עזר...

טל קר

New member
תראי, במקרה כזה אין מנוס מלערב

גורמים נוספים. מה ההורים שלך אומרים על זה? למה לא בא בחשבון שההורים שלך ידברו עם אמא שלו, או יבואו איתך למשטרה? מקרים כאלה יכולים להגמר רע מאוד מאוד (עד כדי ז"ליות, שלא נדע מצרות), ואת לא ישו אז הסבל שלך לא מביא גאולה לאף אחד. את צריכה לפנות אליו ולומר לו "תראה, נתתי לך הזדמנות להפסיק לבד, כי חשבתי שאולי לוקח לך זמן להתעשת. אני רואה שזה לא עזר. סיפרתי להורים שלי שאתה מטריד אותי, ואם תמשיך, אני אאלץ להגיש תלונה במשטרה". ואם הוא ממשיך, זה מה שאת צריכה לעשות. בהצלחה!

כוכבונת

New member
תגובה

ההורים שלי לא יודעים על זה ולא יודעים את הסיפור שלנו. אולי אני עושה מזה יותר ממה שזה? אולי עם הזמן הוא יפסיק? מה אתה אומרים?

ליאן.

New member
נתת לו חצי שנה וזה לא הספיק נכון ?

את רואה שמה שאת אומרת לא עוזר ושאת לא יכולה להתמודד עם הבעיה. את חייבת עזרה אז פני להורים ולמשטרה במקרה הצורך.. אני לא מבינה למה לא עשית זאת לפני כן ומדוע את מסרבת לעשות כן כעת. זו הטרדה לכל דבר ואין שום סיבה שתצטרכי לסבול ולהתייאש מההתנהגות האובססיבית של האקס !! קיבלת את התשובה לגבי מה עלייך לעשות, עכשיו זה בידיים שלך.

כוכבונת

New member
ליאן היקרה

שכחתי להגיד משהו... הוא מבין שאנחנו לא נחזור אבל בכל זאת ממשיך לנדנד לי ואומר שמה שהוא רוצה זה יחס ממני ושאני אדבר איתו....מה את אומרת על זה?

ortal_sh

New member
כוכבית ....

נראה לי שכולם פה קצת מגזימים (לערב משפחה , משטרה), לא נראה לי לפי מה שסיפרת שהוא מאיים עליך או מטריד אותך בצורה מוגזמת. לפי דעתי, אם הוא רוצה יחס ממך ,רק בתור ידידים, והוא באמת יבין אותך שאין סיכוי שתחזרו , אז אין סיבה שלא תתני לו יחס , אם זה מה שיעזור לו להבין אותך, אז למה לא לנסות ! מה את אומרת ? אורטל

ליאן.

New member
לי נראה שהוא רוצה יותר מידידות

ואם הוא יאמר אחרת, הוא משקר (בעיקר לעצמו). היא לא חייבת לשמור על קשר של ידידות איתו אם לא בא לה. היא כבר ביקשה שיפסיק לרדוף אותה וזה לא עזר. אז נכון שהוא רוצה לשמור על קשר, אבל מה לגבי מה שהיא רוצה ? למה לכפות עליה משהו שהיא לא מעוניינת בו ?

כוכבונת

New member
ליאן

ליאן את צודקת בהחלט....תראי בבקשה את ההודעה שלי שכתבתי לאורטל....

כוכבונת

New member
אורטל....

אורטל תביני שאני לא רוצה להיות ידידה שלו אני לא רוצה לשמוע ממנו ולא לדעת כלום עליו....אז למה אני צריכה לעשות משהו שאני לא רוצה....למה לתת לידידות צאנס? אם אני יודעת שהוא רוצה יותר מזה ואם נהיה ידידים הוא יפתח תקוות...מה את אומרת על זה?

ortal_sh

New member
או.קיי ........

אז כנראה המצב באמת קשה, אז אם את לא רוצה לתת לידידות צאנס, את בטוחה שזה לא יפתוח שום בעיה,אז אל תהיה איתו בקשר! אם כך אין לך בררה לערב גורמים אחרים , כמו שכולם פה אמרו לך !!! אורטל

voguemaster

New member
אם כך..

אין ברירה אלא לעבר גורמים נוספים. את יכולה לאיים כמה שתרצי, אבל אם הוא לא מבין ולא קולט, תגרמי לו שיקלוט. תגידי להורים שלך, אין מה לעשות. את תוכלי להוציא נגדו צו מניעה בלי שום בעיה בכלל, תאמיני לי. חבל לך בכלל לבזבז כח עם זה יותר. דרך אגב, מה דעתך על לימוד הגנה עצמית כלשהי ?? ככה תוכלי להעיף אותו באיזה בעיטה טובה ועסיסית!
אלי

mk51

New member
תראי לו

תראי לו תמונה שלך כמו שאת נראת מוקדם בבוקר

29 Joy

New member
את מזכירה לי בעיה שהייתה לי פעם

כשהייתי בת 18 היה לי חבר שנה וחצי והוא היה מאוד רכושני וקנאי. בהתחלה מאוד אהבתי אותו ולא שמתי לב לזה אבל יום אחד התעוררתי והחלטתי שאני עוזבת אותו. הבחור לא הרפה ממני. הוא היה אז חייל. כל הזמן היה מתקשר אליי ומתחנן שנחזור, היה עושה טלפונים ומנתק... בקיצר במשך שלושה חודשים הוא הטריד אותי בלי הפסקה. למזלי הוריי ידעו מזה ותמכו בי לאורך כל הדרך. הם חיזקו אותי ולא נתנו להטרדות שלו להשפיע עליי יותר מדיי. לולא הוריי אני מאמינה שהייתי נכנעת לו בשלב מסויים וחוזרת לקשר. שתביני הבחור ניסה להתאבד... הוא בלע כדורים, שכב בבית-חולים ואפילו לא הלכתי לבקר אותו... אסור לך להיכנע לו את צריכה להמשיך בחייך ולהשאיר אותו מאחור... בסוף יעבור לו אל אל תהיי איתו בקשר כי הוא לא יצליח לצאת ממך... את חייבת להתרחק ממנו. להרחיק אותו ממך. תאמיני לי... כל מה שכתבת כ"כ מוכר לי... ממש החזיר אותי אחורה כמה שנים... אז... שלחי אותו לכל ה... והמשיכי בחייך... את בחורה צעירה יש לך עוד הרבה שנים של לבבות שבורים... תתחילי ללמוד איך להתחסן ולחסן...

ליאן.

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איזה כוחות על.. כל הכבוד
שמעת עליו מאז ?

כוכבונת

New member
תודה לך.....

תודה לך על תגובתך..... ממה שרשמת את באמת מבינה אותי..קצת קשה בכל זאת לגרום לכך שיתרחק ממני כי הוא חבר טוב של אחי ובנוסף לכך שכן שלי..... אני ממשיכה בחיי זה ברור ולא רוצה כל קשר איתו..אפילו לא כידידים כי אני ממש שונאת אותו...לא סתם אומרים שהגבול בין האהבה לשנאה הוא דק מאוד... ובכל זאת בקשר אליך שמעת ממנו מאז? אחרי כמה זמן הוא הפסיק להטריד אותך...?

../images/Emo50.gif

תמשיכי בחייך...כוכבונת יקרה! -אני מאוד שמחה שאנשים(ולא מעטים....)מנסים לעזור,לעודד או סתם להביע דעה .אך שמחתי בטלה ב-60 לעומת שמחתך שלך בתשומת לב ובריקודים סביבך.מתוקה שלי -את בתחילת חייך ואל תתני לדברים שוליים כאלה להטרידך .חיי את חייך ואל תחשבי :"מה עליי לעשות...איזו בחירה תהיה הנכונה ביותר וכו´..."בחירה היא שעבוד(וזאת אמרו חכמים וטובים ממני)חוסר בחירה,חירות. ברגע שאת בוחרת במשהו נפלת אל תוך המלכודת של העולם,אם תוכלי לעמוד בפני הפיתוי לבחור,אם תוכלי להישאר מודעת ללא בחירה,המלכודת(אותו אקס מיתולוגי)תעלם מאליה,משום שכשאינך בוחרת , אינך עוזרת למלכודת להיות-המלכודת גם היא נוצרת בבחירתך.בהצלחה.........

למעלה