ולמה גלנט לא עושה לו בעיות?איזה שבוע נפלא יש לנתניהו.חנוכה הכי שמח שיש.
בבת אחת,בין לילה,בין רגע ,ביבי הצליח להתפטר משלושה דברים מציקים-
התובעת ליאת בן ארי,גלנט ו...הפרוסטטה.
אולי הוא מכין לעצמו התמודדות על ראשות הליכוד בעתיד.ולמה גלנט לא עושה לו בעיות?
זה ההוראה מהאמריקאים,לתת לו לעבוד.
אין לו שום תומכים בליכוד.אולי הוא מכין לעצמו התמודדות על ראשות הליכוד בעתיד.
זה בסדר, שרה נתניהו, עזר נגדו, שקולה כנגד כל הצרות גם יחדאיזה שבוע נפלא יש לנתניהו.חנוכה הכי שמח שיש.
גבר, תביא בחשבון שזה אנשים חושבים, יעני כנראה הבינו/חשבו/סופר להם שהוא בסוף ימיו והם לא רוצים להיות מעורבים, כי יעני כמו בחייו בטוח יצצו מאשימים למטרות רווח, וזה יעני מענין לבן ארי ולגלנט את הביצה השמאלית אז זרקו אותואיזה שבוע נפלא יש לנתניהו.חנוכה הכי שמח שיש.
חבל !לביבי יש מזל. רק לאחרונה המציאו כל מיני שיטות ניתוח לבעיה שהיתה לו, שהרבה פחות מזיקים מהניתוח הרגיל המוכר, שהיו לו המון תופעות לוואי שהרופאים הסתירו מהציבור.
העניין הזה אפילו היה בפרק אחד של המקור של רביב דרוקר.
באמת חבל.חבל !
היה צריך לסבול כמו שאנחנו סובלים, ממנו.
רחמים על מי שחייו בנויים מלאחל סבל לאחרים ועוד בגלל השקפה פוליטית שונה בלבד.חבל !
היה צריך לסבול כמו שאנחנו סובלים, ממנו.
רחמים על מי שאינו יודע לקרוא ולהביןרחמים על מי שחייו בנויים מלאחל סבל לאחרים ועוד בגלל השקפה פוליטית שונה בלבד.
בדרך כלל מי שמפסיד בבחירות סובל ממעשי הממשלה הנבחרת. מה לעשות שרוב המדיניות כואבת לאלה שחושבים שזאת דרך ללא מוצא או דרך לאבדון. הרי זה לא סתם ככה אנשים צעקו "בדם ואש את רבין נגרש", רבין ז"ל באמת גרם להם סבל.רחמים על מי שאינו יודע לקרוא ולהבין
אני מאחל סבל למי שגורם לי סבל ולא למי שהשקפתו שונה משלי .
הם כבר שכחו מה זה לשבת באופוזיציהבדרך כלל מי שמפסיד בבחירות סובל ממעשי הממשלה הנבחרת. מה לעשות שרוב המדיניות כואבת לאלה שחושבים שזאת דרך ללא מוצא או דרך לאבדון. הרי זה לא סתם ככה אנשים צעקו "בדם ואש את רבין נגרש", רבין ז"ל באמת גרם להם סבל.
תירוצים יש למכביר. תמיד אפשר למצוא הצדקה מדוע נכון לאחל סבל לאחר. בתכל'ס, תוכל למחוק את החלק השני מתגובתי למעלה. רחמי, מעומקה דליבא, על מי שחייו מורכבים מלאחל סבל לאחרים נקודה.רחמים על מי שאינו יודע לקרוא ולהבין
אני מאחל סבל למי שגורם לי סבל ולא למי שהשקפתו שונה משלי .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.