בבת גלים הייתה בריכה אולימפית

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
בבת גלים הייתה בריכה אולימפית

ושם נהגתי לקפוץ מהמקפצה בקומה הראשונה... בחוף השקט, שחיתי לרפסודות....ביחד עם המדוזות.... בכל מקרה...השתזפתי עד אבדן הצבע המקורי.....הייתי שחורה מרב שמש. היינו חברות טובות, השמש ואני.....היא הביטה בי שעות רבות ...ואני נעשיתי ברונזה..... אחלה של צבע.... היו מדברים על ידי רומנית, כי היו בטוחים שאני והשפה......לא מאותה מדינה...... אבל היום , אחרי שנים שהשמש ואני כבר לא חברות הכי בעולם, נשרפתי.... ואני לא שחורה, ולא חומה....אני בורדו כהה.....כמו פס הכסף של הגשש... עשיתי הכל.....אמבטיה עם לחות,,,, אלוורה....רסקיווווווו ואני עדיין בורדו כהה.... חם לי, ובוער לי כל העור........מה עושים?????????????????????? מה עוד לשים על עצמי.....?????????? משהו שקיים בבית, כי הכל סגור...............

גל-עמית

New member
...מגי מסכנונת.....

לפני שאענה לך בקשר לגופך השורף....משהו על בת-גלים ואתמקד רק בבריכה הפעם. בבריכה זו למדו תלמידי חיפה את שיעורי השחייה שלהם...אבל אנחנו ה"פושטקים" רצינו תמיד לעשות רושם...ולמדנו לקפוץ גם מהמקפצות. להזכירכם, הבריכה הייתה מלאה במי ים מלוחים, בניגוד לכל המקובל גם אז וגם היום... וכמובן קפצנו, גם מהקומה הראשונה (3 מ´) וגם בעלי הביצים, מהקומה השנייה (10 מ´). היה מציל שעשה דאווינים מהקומה השנייה ופתח את הבטן.... ופרט קטן נוסף. לשטח באזור הבריכה, היה גם קטע של ים. שם אהבנו "לחגוג"... בקשר לגוף הדואב. אני לא יודע אם את זוכרת אבל בזמנו, כשהגוף שרף ולא היו כל הקרמים והפטנטים של היום - מרחנו "לבן".....ה"גיל" של היום... תנסי, להזיק זה לא יזיק.........

מגי מקווה שאת מרוחה ביוגורט

מכף רגל ועד.... האף ! מזכיר לי... וקשור לנוסטלגיה... תרופות של סבתא? כמו מרק עוף, גוגל מוגל, תה קמומיל, יש עוד? ומי ראה היום את "אלכס חולה אהבה"? שיחזרו יפה את התקופה באביזרים ובשפה. חנה רוט שיחקה אותה קרציה פולנית אמיתית - שלא נדע

זהבוש

New member
קליפות של מלפפונים ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

זה בכל אופן אימי בזמנו לימדה אותי לשים על גוף צלוי או היוןם כמובן אלוורה הידוע בהרגעת הגוף מכל מיני שריפות , אני רק יכולה לספר לך שבתקופה שיצאתי עם משהיום בעלי הוא תמיד מזכיר לאימי שהוא לא ישכח שהוא הגיע יום אחד אחרי הים על תקן של צלי היא קילפה טונה של מלפפונים והניחה לו על הגב וזה הקל עליו את כל הכאב, (כנראה שבגלל זה הוא יתחתן איתי כי ראה שהחמה רצינית)

magy

New member
אחרי לילה סוער עם ......

יוגורט,,,,, המצב מתחיל להשתפר.. על אי הנוחות, הפירורים במיטה... מזל שהחתולים לא ליקקו אותי.... ברגע שהנחתי עליי יוגורט, הוא הפך לגושים...בגלל העור החם.... התקלקל עליי היוגורט....... למות מצחוק ומכאבים.... לא היו לי מספיק מלפפונים כדי להניח.....למרות המטר וחצי שלי... בכל זאת צריך כמה קילו מלפפונים..... אבל מלפפון מזכיר לי דברים אחרים, ולא רציתי שאחד מהם יקופח
אז יוגורט נשמע כזה רציני, שם לועזי, אז הלכנו למיטה. כדאי לעשות עוד סיבוב איתו?????? ככה , ליתר ביטחון............ שלא נדע מצרות............תמרחו........תמרחו........... זו לא השמש שעליה סיפרו לנו בילדות, שמספקת ויטמין סי.... ......היא גם....מזיקה...........

למעלה