בגאווה - פורטל גאה חדש יוצא אל הדרך

אור מפ

New member
בגאווה - פורטל גאה חדש יוצא אל הדרך

מהיום ניתן לגלוש וליהנות ב: בגאווה - פורטל ישראלי גאה http://pride.tnsplace.net תמצאו ב"בגאווה": כתבות, מדורים, אנציקלופדיה גאה, יומן אירועים הכולל את אירועיהן של כל ארגוני הקהילה, פורומים, בלוגים, אינדקס אתרים, סקרים, לוח היכרויות ועוד... הפורטל יכתוב על ויפנה אל: הומואים, לסביות, ביסקסואלים, פמיניסטיות, מתלבטים, הורים להומואים וללסביות, צעירים/ות, הומואים ולסביות שמבקשים להיות הורים, טרנסקסואלים, דיוות וידידים לקהילה. הירשמו לפורטל (בחינם) ותגלשו להנאתכם. בברכה, אור מרוני-פנר

אור מפ

New member
היי חומד

המון המון תודה :) ובואי בלי איתנו שם, זה כייף. ומעבר לזה, ובזה אני פונה אל כולכן כאן, אני מחפשת טרנסג'נדרית שתיקח על עצמה את הנושא בפורטל.

אור מפ

New member
למה כוונתך?

כשאת אומרת "במה זה כלול?" פשוט בהגעה לפורטל ובגלישה נעימה בו.

barak001

New member
התכוונת כולכם (עם מ')

ומה רע בגברים טרנסים שיקחו על עצמם את הנושא?

אורי 0

New member
הצעת פשרה: כולכנם

ואני מכיר מישהוי שהיא "לא גבר, לא אשה וגם לא ג'נדרקויר" המועמד/ת המושלמ/ת

אור מפ

New member
אין אצלי אפליות :)

מי שרוצים/ות לקחת על עצמם את הנושא אצלי, מוזמנים/ות. אני מחפשת טרנס/ית שיקח/תקח על עצמו/ה את כתיבת המדור הטרנסי במגזין, ואני מחפשת טרנס/ית שינהל/תנהל את הפורומים שמתעסקים בנושא. זהו, יצאה לי הודעה אחלה פיסי, וכואבות לי האצבעות מרוב הקלדה

אור מפ

New member
מרשעת קטנה ../images/Emo6.gif

טוב ניסיתי/שתדלתי/תאמצתי... לא תתני קרדיט על המאמץ?

אור, אני אשמח לנסות.

בשאלה "במה זה כרוך" התכוונתי לשאול מה זה אומר לקחת על עצמי את הנושא בפורום, שתתני על זה עוד פרטים. איזה מדור טרנסי, מה מי מו. ממתינה לתשובתך.

אור מפ

New member
המדור הטרנסי

יש הרי מגזין בפורטל שיתפרסם כל חודש. ויש את המדורים של המגזין שיעדכנו כל שבועיים בערך. המטרה במדור טרנסי היא לדבר על כל מה שמעניין אתכם. אני לא קובעת את התכנים אלא מי שיכתוב את המדור. המקסימום שאני עושה זו עריכה לשונית. במה יכול המדור לעסוק: בתהליך השינוי, בהתלבטויות, בשמחות ובכאבים, בחברה מסביב, בכל דבר שרק מתחשק למי שיכתוב את המדור. אור.

למעלה