בגבגבגבג GIOS

gatto

New member
בגבגבגבג GIOS

אתם חושבים שיש מצב למצוא כאלו יד שניה בסביבות ה- 1500 ש"ח? ערב מעולה! רועי

levinerez

New member
יש לי 2 לקוחות שקנו שלדה חדשה

אצל שמשון מראשון בהרבה פחות!!!! לי יש חלקי חילוף והשלדות של GIOS הם איטלקיות מעולות (אם כי אין להם אחריות באתר האינטרנט שלהן )
ממליץ בחום ליצור קשר עם שמשון ולראות מה נשאר לו אם אתה רוצה להתייעץ על המידה תרגיש חופשי ארז ********* יבואן אופני BH לישראל האופניים של ויטלו סיגורס ******

gatto

New member
הייתי אצל שמשון

מכיוון שאני גר ממש קרוב לחנות שלו. יש לו שם זוג גיוס ישנות עם שיפטרים על השלדה ולא על הכידון. יפהפיות אמיתיות, אבל זה קצת מרתיע אותי עד כמה זה משמעותי? תודה, רועי.

אני לא הייתי חוזר למעבירים על השלדה

יש מעט דברים באופני כביש ששווה להתעקש עליהם - זה לדעתי אחד מהם. הצורך להוריד את היד לשלדה אינו נוח ואינו בטיחותי. כך חשבתי לפני 12 שנים, כשקניתי את האופניים הקודמים שלי. זו הייתה תקופת הדמדומים מבחינת המעבר לידיות על הכידון (ברמת האופניים שקניתי ושאתה קונה) והחלטתי להתעקש אז על המעבר. לא הצטערתי. שיהיה בהצלחה.

levinerez

New member
תבקש ממנו לקנות רק שלדה

תאסוף לך לאט לאט את שאר החלקים לסיים את האופניים ויהיו לך אופני חלום אין כמו פלדה! STEEL IS REAL!

gatto

New member
כמה יעלו לי שאר החלקים?

מה מחירן של שאר המערכות? גלגלים, הילוכים, ברקסים וכו?

MAAX

New member
יש לשמשון...+שאלה לארז

יש אצל שמשון מספר שילדות מידות 55-54-53 C-T המחירים 1100 שקלים כולל מזלג. דרך אגב האופניים עם השיפטרים על השילדה לא למכירה אלו אופניים פרו היסטורים. אחריות על השילדה שנתיים ובאמת שילדה מדהימה לי יש אופניים כאלו עם חלקים פשוטים נוסעות מדהים(מקום3 באליפות נג"ש).בסיס שרשרת 39.7ס"מ!!! לארז-אתה מעוניין בחלקי אספנות של קמפי באזור שנות ה80-70??

levinerez

New member
הי מקסים - יש לי חבר בשם עמית

עם באיזור 15 שלדות משנות ה-50 60 70 אבל הוא בקטע של חלקים אנגליים הוא אוסף רק חלקי קמפי משנות ה-70 אם יש לך אני אבקש ממנו להיכנס אליכם לראות ארז

gatto

New member
אתה מעוניין אולי למכור את שלך?../images/Emo13.gif

יש מצב שאתה מעוניין למכור את שלך?:)

juditn

New member
יתכן שיסכים למכור במחיר מופקע../images/Emo8.gif

לצורך מימון של שילדת GIOS CARBON !!!

למעלה