בגבעתיים

עץ ועצה

New member
בגבעתיים

מחכים המון דברים שהבטחתי לאלירן אבל הוא לא מגיע והתורמים רוצים לפנות. הוא לא עונה במסרים כבר שבועיים,למישהו יש מושג? בכל מקרה, הדברים צריכים להתפנות: אצל אישה אחת- מיקרוגל, אופני כושר, ארון למטבח (היו עליו כיריים),כוננית קטנה, 2 מדפים. אצל תורמת אחרת- כלי מטבח-סט צלחות,קערות ועוד כל מיני ומועדון בית אלון שוב אסף לנו ,בעזרתה של מתנדבת מסורה שאולי תגיע למפגש בזיכרון,המון המון דברים- מצעים,מגבות,בגדים מכל מיני,כלי מטבח ועוד ועוד. אני אוכל להביא איתי למפגש חלק מהדברים אבל לא הכל. אם יש עוד מישהו שיכול לעבור במועדון בגבעתיים לפני המפגש ואצל התורמת של הכלים, אז נוכל לחלק שם הכל בין הרכזים. יש מישהו? טלפונים אצלי במסר

ניגונים

New member
יכול להיות שחלק מהדברים

יתאימו עבור המשפחה בנתניה אני אדע יותר מחר

sky*

New member
הייתי שמחה למיקרוגל וגם לבגדים

אבל בעיית השינוע מאוד מקשה
לא הייתי רוצה שהתרומה תתבזבז אז אם יהיו דורשים לפני שאצליח להשיג שינוע, תתני להם. sky

עץ ועצה

New member
אם מישהו יכול לעבור בגבעתיים

יום-יומיים לפני המפגש, להעמיס דברים ולהביא איתו לשם לחלוקה לרכזים, זה יהיה מעולה. יש מישהו/י כזה/את?

מתרגשת

New member
הי עץ ועצה.. מכיוון שבית אלון ממש

קרוב אליי אין לי בעיה להגיע לשם מתי שהוא אחר הצהריים אם זה עדיין רלוונטי כמובן. אני אוכל לקחת את הדברים הבעיה היא כמובן שאם המפגש לא יהיה במרכז אלא בצפון אני בבעיה כי אני לא יודעת עדיין אם אוכל להגיע. זה דחוף
כי אם כן אני אאסוף את זה עוד היום או מחר.

עץ ועצה

New member
לא מאוד דחוף

אומרים שהמחסן שם מלא בדברים והם נורא רוצים להתחיל לפנות.הבעיה היא איך להעביר את הדברים למשפחות... חלק מהדברים אני אאסוף ואעביר לנירה דרך הרצליה בעוד שבועיים והשאר...כנראה יחכו למפגש המחודש אלא אם כן מישהו רוצה/יכול לשלוח משפחה שצריכה לקחת או לקחת עבור המשפחות שלו.

מתרגשת

New member
אם אלו משפחות באיזור המרכז אני

אוכל להעביר אבל אם לא אני אוכל לאסוף בשבוע הבא ולהעביר לניגונים שגר די קרוב אליי כך מסתבר והוא יעביר להרצליה לאולי ואלי לא ואז דרכה זה יעבור ל-JOLE ולנירה. נשמע בסדר? אומנם יש הרבה תחנות בדרך אבל לפחות זה יגיע ליעדו מתי שהוא

עץ ועצה

New member
תודה

גם אני אהיה בהרצליה בעוד שבועיים וזה חוסך כמה תחנות, כך שנראה לי שעדיף לחכות טיפונת... אם לעומת זאת ישארו עוד דברים ויהיה צריך להעביר בשני סיבובים, אני אדבר איתך.

ניגונים

New member
כלי מטבח

אני יכול לאסוף עבור המשפחה בנתניה אין להם כמעט כלום האם את יכולה לשלוח לי במסר כתובת, טלפון ?

למעלה